tiistai 3. joulukuuta 2013

Ei-aamuihminen

Eilen piti ihan parikin kertaa hieraista unihiekkoja silmistä, kun oltiin sovittu Freyan kanssa treenit klo 7.30. Mä kun en todellakaan oo mikään aamuihminen ja en nykyään saa itseäni kauhean aikaisin salille, varsinkaan yksin :P


Vielä penkkiin mennessä tuntu, että vielä vähän väsyttää, mutta eiköhän siinä lämmitellessä vihdoin alkanut herätä :D Eilen sitten alkoi sarjapainojen vääntäminen kohti 35 kiloa. Tällä hetkellä itse menee säälittävät 2 toistoa, mutta tästä on lähdetty muidenkin painojen kanssa niin pikkuhiljaa ;)

Vinopenkin kanssa oli ihan kauheeta säätämistä, kun Viilingissä ei ole vinoapenkkiä. Smith oli varattu ja yritettiin saada tosta pikkupenkkauspaikasta vinopenkki. No ei mennyt niin kuin Strömsössä ja lopulta päädyttiin siihen ratkaisuun, että toinen anto sen tangon sitten toiselle. Itseä tuo tyyli vähän pelotti, sillä pelkäsin pudottavani tangon Freyan naamaan!
Sain eilen tehtyä jopa oikeita punnerruksia rintasupersarjassa :D Toki tässä oli kyse siitä, että mä alotin punnerruksilla ja tein sit toisena liikkeenä ristikkäistaljaa, mutta tuntuhan se hienolta, kun viime viikolla piti tehdä helpotettuja ja muutenkin tuo punnertaminen on itselle ollut ns. vaikeaa kun on tuntunut ettei se tekniikka pelitä ollenkaan, aina jotenkin selkä on notkolla tai maha osuu maahan kun rinnan pitäis osua tai mennä lähelle maata.


Oli taas aikamoinen treeni ja tällä viikolla sitten joissakin liikkeissä piti lisätä painoja ja joissakin vähentää, koska toistomäärät muuttuivat! Kyllä sitä tuli vähän kauhisteltua 15 toiston sarjoja, kun oon tottunut tekemään maksimissaan 12 toiston sarjoja ;P Pukkarissa sitten otettiin vähän olkapääpumppi kuvia :D Yksin ku on ja kattoo, että ooh näyttääpä ne olkapäät isoilta ja ku ottaa kuvan niin sitten ei kuvassa näy yhtään mitään :D


Tänään kävin sitten tekemässä selkä-vatsatreenin. Yksin ja toisella salilla vieläpä :D Olin sopinut kavereideni kanssa tapaamisen koulun jälkeen ja koska olen aamu-uninen ja laiska niin en jaksanut aamulla käydä Viilingissä tai polkea sinne luennon jälkeen. Suuntasin siis Vesikon salille. Kyseessähän ei ole mikään kovin suuresti varusteltu sali, kyllä perusjuttuja löytyy mutta esim. rintapäivää en vois kuvitellakkaan tekeväni salilla jossa ei ole normi penkkiä :D Mutta selkäpäivän siellä pystyi ihan hyvin tehdä!

Ja kunnon selkäsaunan sainkin aikaiseksi! Kulmasoudussa käsipainoilla otin pienemmät painot kuin viimeksi, kun mietittiin Freyan kanssa viimeksi, että oliko meillä liian isot painot et pysykö tekniikka kasassa. No taisin keksiä ratkaisun sille, että miten siinä saa kyynärpäät tarpeeksi taakse et pakosti ei kyse ole painon suuruudesta vaan käsipainon pitosuunnasta tai itse huomasin etku pidin käsipainoa eritavalla niin sain paremman puristuksen selkään, kun liike ei pysähtynyt siihen, että käsipainot pysähtyy mahaan :D Pitää Viilingillä sitten tuota testata niillä isommilla painoilla!
Mutta siis selkään koski ihan kunnolla vatsatreeniä tehdessä ja tuntu vähän väliä siltä et nyt on pakko selkää venyttää kun koskee vaan :D


Viimeksihän mulla jäi noista taljavatsoista vähän sellanen fiilis, että ei tunnu tarpeeksi. Nyt tein pienempää liikettä ja pyrin tekemään liikkeen pumppaavalla liikkeellä eli ainakin reippaammin et vatsa pysyy koko ajan jännityksessä eikä ehdi siinä hidastelussa ehdi kadota jännitys. Mene ja tiedä et kumpi tyyli on virallisesti oikein, mut multa katoaa tuntuma sellasessa maaahdollisimmaan hitaaassa liikkeeessäää.
No ainakin tänään meni vatsoillekin kunnolla perille, koska russian twisteissä en haaveillutkaan siitä isommasta kiekosta, kun tuntui niin kauheen raskaalta!
Nyt "vieraalla" salilla käyminen ei tuntunut säätämiseltä, mutta se johtui varmaan ennemminkin siitä että laitteissa tehtäviä liikkeitä ei ollut niin paljoa :) Vapaiden painojen painot kun eivät yleensä vaihtele :D

Mikä on sellainen laite tai vapaa paino vempele mitä ehdottomasti kaipaatte salille tai suorastaan vaaditte sellaisen olevan salilla?

14 kommenttia:

 1. Musta on tosi tärkeetä et löytyy ne vapaat painot. Tuli mieleen kun kuulin huhuja, et tänne just perustetulla salilla niitä ei olis.. Mikä on must outoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tosi tärkeet! Ite oon sitä mieltä, et kunhan löytyy vapaita painoja niin sit pystyy tekemään treenit ku treenit :) Itse oli pakko googlettaa ja kyllä pakkiksen foorumilla ainakin puhuttiin et suurimmaks osaks varusteluna on laitteita :o Tietenkään en mene vannomaan kun en ole kyseisellä salilla käynyt, mutta mun mielestä aika hassua, että vapaat painot puuttuis kokonaan!

   Poista
 2. meidän sali on täynnänsä vaikka mitä, mutta hackia sinne kaipailee suuri osa asiakkaista ja henkilökuntakin :P penkkaus- ja kyykkypaikkojakaan ei ole ikinä tarpeeksi. eräällä paikallisella salilla vieraillessa kummastelin kun niinkin perusvärkkiä kuin alataljaa ei ollut kun olisin kaverille ohjannut alataljasoutua. dafuq??

  toi on niiin totta että livenä ja peilissä tuntuu aina näkyvän ihan jäätävät pumpit, ja sitten valokuvissa ei mitään :DD ajattelin sitä joskus tuskaillessani että näenkö mä oikeesti näin vinoon ja sen mitä haluan, mutta sitten kaveri joka joskus kuvasi sanoi myös että hitto kun ei saa kuvattu sitä mitä näkee livenä! argh :D

  mutta aivan mainioiltahan noi sun olkapäät näyttää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos tarpeeksi toivoo niin ehkä se hack sinne saapuu :)? Se on kyllä totta, että penkkaus ja kyykkypaikkoja ei oo koskaan liikaa! Aina ne on varattuina :'D On kyllä aika kummallista ettei alataljaa oo ollut ollenkaan :o Sehän on niin peruslaite että!

   No hyvä etten oo ainut, jolle käy noin :D Oon välillä luullut et kuvittelen vaan mun pumpit ku ei niitä kuvissa oo näkynyt :'D

   Kiitos <3

   Poista
 3. No kyllähän siellä näkyy olkapäätä kuvassakin, ei se sun peili oo valehdellut! Tietty voin vaan kuvitella, että miten suurilta ne sitten siellä peilissä näytti, jos kuvassakin näyttää tolta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä :) Joskus siltä tuntuu :D Heh, no tuskin niin paljon kamera pienentää et ne ois luonnossa tuota isommat ;)

   Poista
 4. Täällä toinen ei-aamu ihminen :P. Alku syksystä aikaiset herätykset oli helppoja, mutta nyt on entistä vaikeempia.

  Kyllä salilla pitää olla kyykkyteline, penkkipunnerrus penkki ja leuanveto tanko. Näillä pääsee jo pitkälle ja mielikuvitus on rajana :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on ihan sama! Aamuherätykset on mennee jatkuvasti yhä vaikeammaksi mitä pidemmälle talvi on edennyt :S

   Noi on kyl sellaset etku ne löytyy niin sitten ei tartte kuin käyttää mielikuvitustaan :)

   Poista
 5. 7,30 on just paras mahdollinen aika treeneille jos miulta kysytään ;) Mut tottahan se on, että se vaikuttaa paljon mihin itse on tottunut!

  Ai että kun mie tykkään tuosta siun limenvihreen paidan väristä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä hullu ;) <3 No ei oo ainakaan porukkaa salilla :D Itsellä tää kaamosväsymys on nin kauheeta että aamuheräämiset on jotain ihan kauheeta!

   Mäki tykkään <3 Vaikka alkuun mua ärsytti ku midnight runissa oli ton värinen paita ku se viime vuoden väri oli niin ihana :D

   Poista
 6. Ai että, kun tulee nää kommetit taas ajallaan ;) mitenniin postauksia rästissä? :D

  Mutta siis, mä ihailin tota olkapääpumppikuvaa jo instagramissakin. Kyllä ne olkapäät sieltä selvästi näkyy! Itekin oon viime aikoina todennut sen, että kamera kadottaa ne viimeisetkin lihakset. Mikähän siinä on? :'D

  Mä kaipaan salilla oikeastaan vaan vapaita painoja. Tangolla, levyillä ja käsipainoilla saa tehtyä kaiken mahdollisen. Taljat on plussaa. Energyllä on muuten niin hyvä tarjonta, että pienenkin puutteen huomaa heti. Esim. maaten tehtävä takareisilaite puuttuu kokonaan ja sitä oon kaivannut. Mut kuulemma sekin tulee, jee ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhahha, kauhee spämmääminen siellä menossa ;) Enhän mä pysy ees mukana :D

   Joo, kyllähän siitä sai olkapäitä näkyviin, kun Freya opasti että miten ne pitää asetella ;) Itse olisin vaan kököttänyt siinä hartiat lysyssä ja todennut et ota se kuva :D Se on niin hauskaa kun itse kattoo peilistä et ooh, on tarttunut lihasta ja sit ku ottaa kuvan ni ei näy mitään :D

   Vapaat painot on kyllä <3 Hahha, kohta teillä on siellä kaiken maailman pelit ja vehkeet ;) No hyvä ku on laaja tarjonta :)

   Poista
 7. Tarkotatko sitä uutta salia joka aukes siihen entisen pankin tiloihin, kirkkokadun kulmaan? Se näyttää ihan joltain naisten cosmonlukemispaikalta :D
  Me tehtiin viilinkillä vinopenaa tossa pikkutangolla! Ne tangon telineen pidikkeet vaan yläasentoon ja penkki siihe alle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :) Ite en oo kauheesti sinne kurkistellut :D Itselle on tullut mieleen vaan kyseisestä ketjusta et siellä ei oo mitään muuta ylimäärästä ku kuntosalivarusteet, tai ainakin niin ne Espoossa mainostaa :D

   Joo, me yritettiin kyl niin tehdä, mut ei jotenki osattu asentaa sitä sillain ja meni hermot :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)