tiistai 10. joulukuuta 2013

Jäätyneiden kaupunki

Niinhän siinä kävi, että pakkanen paukkui tänään Joensuussa :P Ainakin monen makuun vähän liikaakin. Itse tällaisena eteläsuomalaisena prinsessana voin ihmetyksekseni tänä talvena todeta, että se on vain pukeutumiskysymys :D


Yliopistolle lähtiessäni vilkaisin mittaria ja se näytti -20 astetta. Kyllähän se hirvitti, mutta tiesin että siitä selviää, kun tarpeeksi kerrospukeutuu ja peittää naamaa parhaansa mukaan hupulla ja kaulahuivilla. Ulos astuessani odotin totaalista jäätymistä, mutta ihmetyksekseni ei tuntunut edes kylmältä ja yliopistolle pyöräillesäkin tuli kuuma :D
Kotimatkalla varpaille tuli vähän kylmä, mutta no se mun mielestä kuuluu talveen, että välillä on kylmä :D
En kuitenkaan voi sanoa nauttivani paukkupakkasista, jos mun ei sillon ole mitään tarvetta käydä ulkona  niin pysyn mieluiten visusti sisällä ;)


Mutta onneksi käynti ystävän luona lämmittää näin pakkastenkin keskellä <3 Sitä on niin tottunut, että nähdään Freyan kanssa useasti viikossa yhteisten salitreenien muodossa ja nyt kun ei olla vähään aikaan käyty tekemässä yhteistreeniä niin tuntuuhan se oudolta :D Onneksi aina voi kyläillä toistensa luona ja olihan se vaihdettava vielä kuulumisia ennen joululomalle lähtöä. Apua, sit me ei nähdäkkään pariin viikkoon!


Kävin tänään salilla tekemässä selkä-vatsatreenin ja ei ole vieläkään hiipunut tämän uuden treeniohjelman innostus ja hehkuttaminen :D HEH! Sarjojen toistomäärät vaihtelevat joka viikko ja samalla tulee siis vaihdeltua myös liikkeiden painomääriä, joskus tulee vähennettyä ja joskus lisättyä. Ja mun mielestä se pitää kivasti mielenkiintoa yllä :) Kyllä, pienemmillä painoilla pitempien sarjojen tekeminen on myös kivaa, vaikka oonkin sitä jostain kumman syystä aiemmin vältellyt ;) Ja mikä parasta, kun saa tehdä lyhyitä sarjoja isommilla painoilla!  Tänään alataljassa sai vaan lisätä ja lisätä painoja, kun tuntui että menis vielä enemmän ja tuntuma on silti selässä eikä käsissä :)


Lisäksi lihakset saa uusia ärsykkeitä, kun toistomäärät ja painot vaihtelee :) Itse sain eilisestä olkapäätreenistä olkapäät ihan jumiin! Yritin tänään Freyalle selittää yhtä liikettä samalla käsillä näyttäen liikerataa, mutta eipäs onnistunutkaan :D Vaikka lihasjumit ei ole kehityksen tae niin mun mielestä on huippua, kun saa väsytettyä lihakset ihan uudella tavalla! Vaikka oon ennen saanut olkapäätreenissä hyvän tuntuman niin silti ei oo koskaan aiemmin tuntunut olkapäissä tältä :)Yksi asia on silti, mitä en purematta niele :D No ne on ne vatsatreenit! Mä kun oon tottunut et teen 2 kertaa viikossa vatsoja. Eli oon tehnyt aina joidenkin treenien jälkeen 2 vatsaliikettä ja yleensä mulla on ollut 3 sarjaa per liike. No onhan tässäkin ohjelmassa 2 kertaa viikossa vatsoja, mutta kun sarjoja on enemmän ja onhan niitä liikkeitäkin enemmän verrattuna omiin vatsatreeneihin niin blääh :P Vatsojen teko vaan ei ole mun suosikki puuhaa :'D Varsinkin ku niitten teko on aiemmin ollut sellasta huoletonta diipadaapaa.  Mutta kyllähän ne tulee kiltisti tehtyä, kun ne tuossa ohjelmassa lukee :D Mutta suinkaan suosikki puuhaa se ei ole ;)

Tykkääkö joku teistä pakkasesta :)? Vai tekeekö mieli ryömiä peiton alle odottamaan kevättä? Kuka muu inhoaa vatsojen tekoa?

12 kommenttia:

 1. Täällä! Tekis aina mieli jättää ne vatsat tekemättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Tosi ärsyttävää puuhaa eikä motivaatiotakaan saa mistään vatsapalojen näkymisestä ku ne peittyy herkkujen alle ;)

   Poista
 2. Tekee mieli ryömiä peiton alle :D Mutta toisaalta pakkanen on välillä ihan hyväkin, koska esimerkiksi tänään on tuntunut suorastaan lämpimältä eilisen hyytävän kylmyyden jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tekee :D Siis yhtään ei tee mieli pistää ees nenäänsä ulos ovesta :D No pyöräilevänä kyllä tekee mieli kirota lämpimät säät ku sohjossa ei pysty polkemaan.

   Poista
 3. Ja nyt taas ollu semmoset "lämpimät" kelit, että vesi tippuu räystäistä. Ihme poukkoilua...

  Kiitos muru maanantaisesta puhelusta ja tiistaisesta juttelu- ja herkkutuokiosta <3 En kyllä osaa kuvitella, että ei nähdä kuin vasta ensi vuonna! Niin usein tässä on nyt nähty, että tuntuu ihan oudolta :D Kiva kun ehdittiin nähdä vielä tässä ennen joulua kuitenkin :)

  Voi vitsit siun reenit näyttää hyviltä. On tuo ohjelma kyllä toimiva, mutta tosiaan siinä on aika tärkee se rytmitys, että sen pystyy tekemään kokonaan viikon aikana. Jospa se miunkin treeni-into alkais nousta, kun näitä miettii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Tällaset säät kuuluis vasta keväälle!

   Kiitos itsellesi <3 Oli ihana päästä avautumaan <3 No hei, onneksi nähtiin vielä eilen :)

   No on kyllä ihan huipputreeni :) Keskiviikkonakin olkapäät oli vielä kipeet :D Ja rytmitys on kyl tärkeetä juurikin palautumisen kannalta.
   Kyllä se sieltä nousee entistä ehompana!

   Poista
 4. Oispa meilläkin noin kovia pakkasia! Voin sanoa, että miuta ei haittaisi ollenkaan vaikka muita varmasti haittaisi :P.

  Miä en inhoa vatsojen tekoa, mutta harvoin myös huvittaa niitä tehdä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hrr. Voin lähettää mieluusti ne sinne :D

   Hahha, kultainen keskitie ;)

   Poista
 5. Hmm, onko sun vatsalihasliikkeet vaan tylsiä ja niitä on paljon vai missä mättää?:) Mä en ole osannut inhota vatsoja, koska olen tykännyt joistain vatsaliikkeistä (esim. se mitä tehdään pallolla). Samoin nyt olen ottanut mukaan trx-naruilla punnerrusasennossa tehtävät sivuvatsat, ei ehdi inhota eikä tylsistyä, kun liike on niin rankka, paremminkin sillei "koska tämä loppuu", "väsähtikö nyt ranteet jo kokonaan" ja "jaksanko enää yhtään":D

  Älähän sitten suutu seuraavasta (ainakaan liikaa):). Eli kielioppiasiaa.:) Blogisi uskollisena lukijana tiedän yleisimmät ja varsinkin toistamasi ä r s y t t ä v i m m ä t oikeakielisyysvirheet. Nyt kun kohta tulee uudenvuodenlupausten aika, voit ottaa nämä korvan taa;-) Ja siis luen teksteistä muutakin kuin niitä kirjoitusvirheitä ja varsinkin sun teksteistä mutta nyt on niin monta metriä näitä tekstejä takana ja nämä on ehdottomasti ne ärsyttävimmät. (Musta on ihan inhimillistä, että blogeissa on kirjoitettu erikseen 'hernekeitto'-tyyppisiä sanoja.) Olepa siis hyvä:
  -hyvä mieli / paha mieli - ei yhteen, koska adjektiivi+substantiivi
  -lempiliike/suosikkipuuha - yhteen, molemmat substantiiveja ja eka sana on toisen määritesana
  Kiitos ja anteeksi!

  VastaaPoista
 6. Mulle on ihan sama millasia vatsalihasliikkeitä teen ku ne on mun mielestä aina tylsiä :D Ne kyllästyttää varmaan suurimmaks osaks sen takia, että vatsalihasliikkeet on aina olleet treenien vikoja liikkeitä ja sit ne tuntuu sellasilta ns. jämäliikkeiltä. :D

  En suutu, koska kyllä tajuan että kirjotusvirheitä on liikaa ja toistan tyhmiä kirjotusvirheitä :) Tuossa on kyllä hyvä uudenvuodenlupaus ;) Koitan kiinnittää huomiota kieliasuun, mutta jostain syystä jotkut jutut menee vaan ohi tai en oo ymmärtänyt miten ne kirjotetaan ;) Tällainen rakentava kritiikki on aina tervetullutta :) Varsinkin ku sen lukee pari kertaa uudestaan ja tajuaa pointin :)!

  Kiitos ja ei tarvitse pyytää anteeksi!

  VastaaPoista
 7. Hih, mä totesin kans sillon alkuviikosta, että pakkasesta selviäminen on vaan pukeutusmiskysymys. Hurjasti vaatetta päälle ja viiden minuutin jälkeen jo karmea hiki :D Mut kyllä mä silti enemmän tykkään niistä talvikeleistä, kun mittari näyttää jotain -2 ja -8 väliltä, on lunta ja aurinko paistaa <3

  Ja vatsatreenit. Ääh ja blääh. Kyllä mä joskus teen, mutta on se aina yhtä pakkopullaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Siis se on ihan naurettavaa ku onki sitten pakkasella ihan hirvee hiki ku on vuorannut itsensä vaatteilla :D Kyllä ne vähän lämpimämmät säät on kyllä kivoja ;)

   Jep, pakkopullaa täälläkin vaikka jotkut liikkeet on kyllä kivempia ku toiset :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)