maanantai 23. joulukuuta 2013

Jacksonin joulutervehdys

Koska vuosi sitten Korppu jakoi joulun rentoutumisvinkit, niin tänä vuonna on Jacksonin vuoro toivottaa blogin kautta hyvät joulut :) Tässä siis tulee joulunviettoa ala Jackson!


Jouluna otetaan rennosti itselle tärkeiden henkilöiden seurassa. Mikä onkaan sen hauskempaa kuin ottaa torkut siskon kanssa? Sen seurassa voi pöristä ja turista, ja joskus hellyyden puuskassa sille voi antaa jopa pusun! Kyllähän jouluna tällaiset kovat kollitkin saavat herkistyä?


No okei, okei. Yksi tärkeimmistä joulutunnelman luojista on ruoka! Onneksi mekin saatiin tällasta vähän spesiaalimpaa Lazia näin joulun ajaksi. Vai miltä kuulostaa lammas pekonikastikkeella? NJAM!


Ruuan jälkeen sitä malttaakin vähän pelailla uusilla hienoilla joululahjoilla! Minä olen ollut tänä vuonna oikein erikoisen kiltti, joten saan varmasti oikein paljon hienoja lahjoja :) Varsinkin, kun mamin tuoma risteilytuliainen meni 2 päivässä rikki!


Minun jouluni on valkoinen ja tassuja tulee kasteltua lumessa. Olen kuullut huhuja mustasta joulusta, mitä en oikein ymmärrä, kun täällä Oulusa on ihan valkoista! Mutta olkoot musta, valkoinen tai vaikka pinkki joulu niin kinkkua on hyvä sulattaa ulkona tepastelemalla! Myös omistajien kinkut sulavat siinä samalla, koska minähän en saa kulkea ulkona alasti :( Aina on puettava valjaat päälle! 


Koska huolella kerättyä talven rasvakerrosta ei missään nimessä kannata hävittää, on ehdottomasti heti tankattava ruokaa, kun maha vähänkin kurisee! Ja joulunahan kuuluu olla koko ajan ihan ähky olo! Jos tuntuu, että suuhun mahtuu vielä pienen pienikin murunen niin se on sinne ahdettava!


Sitten taas vähän lepoa, koska jouluna kuuluu levätä! Ja levon jälkeen taas ruokaa ja sitten lepoa ja sitten taas ruokaa ja lepoa!  Aattelin kyllä välillä myös mun kaikista isointa siskoa eli koiraa muistuttaa, että kuka täällä on pomo talossa. Mutta ihan sillain hyvän tuulisesti, nythän on kuitenkin joulu!


Ihanaa ja rentouttavaa joulua kaikille <3 Toivottavat Pia, Korppu ja Jackson

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)