maanantai 30. joulukuuta 2013

Levon ja herkkujen voimalla


Tänään koitti paluu arkeen. Tai no, huomenna on uusi vuosi, joka tuo sitten vähän muutoksia, mutta mikäs siinä ;) Oli ihana palata kotiin, mutta toisaalta olisin mieluusti jäänyt vielä pidemmäksi aikaa lomailemaan Ouluun, sillä Joensuuhun paluu tarkoittaa myös kohta alkavia luentoja :P No onneksi on kuitenkin kivoja kursseja myös niitten ei niin kivojen parissa ;)Paluu arkeen tarkoitti myös paluuta salille! Yeah! Huiman viikon tauon jälkeen :D Teki kyllä se tauko tosi hyvää, sillä oli aivan ihanaa lomailla ilman, että jotain paikkaa kolotti tai särki. Mentiin Antin kanssa tänään yhdessä tekemään Viilingille rinta-olkapäätreeni. Bunkkeritreenit siis jatkuivat taas pienen tauon jälkeen ja oli kyllä kiva palata kivan treenin pariin :)

   

Salille päästessäni olin intoa täynnä ryhtymässä treenin pariin! Vähän jännitti, kun tarkoituksena oli kokeilla uutta penkkienkkaa. Sen verran asia jännitti, että aamulla herätin Antin pohtimalla, että kokeilenko alkuun pienemmällä vai isommalla painolla maksimi ykköstä :P No huomatessani, että molemmat penkit olivat varattuina niin alkoi kiukuttamaan :’D Turhaa ois edes yrittää mitään maksimi ykköstä, jos pitäisi tehdä muita liikkeitä ennen penkkiä. Antti olisi mennyt kysymään, että voiko välissä tehdä, mutta mä sanoin ettei menis, ku ite en tykkää kysyä sellaisissa liikkeissä, joissa pitää ihan julmetun paljon veivata kiekkoja edes takas :P No lämmiteltiin smithissä ja lopulta onneksi päästiin penkkiin :) Siinä vaiheessa olin kyllä ihan ärripurri ja olin varma ettei koko enkasta tule mitään. Lämmittely ei tuntunut hyvältä, jotenkin olkapäät tuntui tosi väsyneille. No päätin kuitenkin testata, josko se onnistuisi tai ei.  Kun laskin tangon rinnalle niin se ei ees tuntunut niin epätoivoisen painavalle, kuin kuvittelin.  Antti kannusti mua nostamaan ja nostin ja yhtäkkiä se tanko olikin ylhäällä! 40 kiloa!!  Kesällä se 35 kilon nostaminen oli niin vaikeeta, et tuntui hassulta, kun 40 kiloa meni ensimmäisellä yrittämällä :) 
Jee! Enää 15 kiloa omaan painoon :D Antti lohduttavasti totesikin, että se välimatka mun omaan painoon kasvaa silti koko ajan, vaikka kehityn penkissä :’D No joo, tottahan tuokin ;)
Lopputreeni sujui oikein mallikkaasti ja kyllä se lepo ja joulun aikainen tankkaaminen teki vaan hyvää :) Tänään treenivihkoa katsellessani ihmettelin joidenkin liikkeiden kohdalla, että miksi oon tehnyt niin pienellä painolla viimeksi. No silloin kyllä aloittelin vasta bunkkeritreenejä, että toki alkuun se on vasta vähän hakemista niitten painojen kanssa. Ei sillä, että olisin tällä kertaa tehnyt aivan huimilla painoilla ;)

 
Aika huippua siis oli palata treenien pariin, jos ei vielä käynyt ilmi ;) Tästä lähteekin sitten ainakin toivoisin niin kovat treenit käyntiin ja olis tarkoitus treenata ihan täysillä :) Seuraavat 2 kuukautta menee bunkkeritreeneillä ja sen jälkeen olisikin vuorossa 5 viikon voimatreeni :) Kun tuo voimajakso (klik) julkaistiin niin hypin suunnilleen innosta tasajalkaa :D Kaikki uusi on kivaa ja jännää! Mavetekniikkaa pitää vaan harjotella :P

Mites teillä sujuu yleensä levon jälkeen paluu treenien pariin? Mua jotenkin aina jänskättää, että sujuuko vai eikö suju :P 

6 kommenttia:

 1. mulla on tauon jälkeen treeniin palaaminen yleensä joko täys fail tai täys succes :D toki riippuu vähän tauon pituudesta... nyt on niin harvinainen tilanne että pidän tarkoituksella väliviikkoa, joten erittäin suurella mielenkiinnolla odotan tulevaa sunnuntaita kun palailen treenaamaan :D

  ja hei onnittelut penkkienkasta!! Mähän sanoin että tottakai se 40 sieltä nousee!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä :D Se on vähän joko tai! Ja kyllähän se tauon pituuskin tietty vaikuttaa et oliko se 1 viikko vai 8 viikkoa. Uskoisin et ihan hyvin sulla sujuu paluu tauon jälkeen treenien kanssa, koska kun on tarkotuksella pidetty lepo niin uusien voimien kanssa on helppo palata salitreeninen pariin :)

   Kiitos :)

   Poista
 2. Huippua, Pia! :) Jos kehityt yhtä nopeasti kuin viime vuonna, niin vuoden päästä nostelet jo yli oman painon penkissä ;) Hih! Ei vaan, tottakai tuo vaikenee koko ajan, mutta oot kyllä tehnyt hienon työn!!

  Toi voimajakso kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! :) Ja hei, mitä liikettä teet noissa vikoissa kuvissa?! :O

  Yleensä tauon jälkeen sujuu liikunnat paremmin kuin ennen taukoa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhhhaha :D Siihen on kyllä tooodella pitkä matka :D Tottahan se on, että vaikenee koko ajan mitä enemmän painoa tulee. Ihan hassua vaan oli ku tää oli paljon helpompaa ku 35 kilon nosto :D Mutta siis onhan tossa mun kehityksessä edelleen varmaan tää aloittelijan kehitys mukana.

   Mä ootan tosi innolla tota voimajaksoa, kun on aina tullut treenattua salilla bodaustyyliin :) Tuo vikaliike on vipunosto sivulle istuen vinopenkissä :D Ottaa tosi hyvin olkapäihin eikä todellakaan mitään isoa painoa voi ottaa.

   Tuo vähän varmaan riippuu tauon pituudesta ja tauon syystä ;) Mut uskon et itellä lähtee kyl sujumaan viikon oikeen levon jälkeen hyvin treenit :)

   Poista
 3. Kai miulla ainakin olis aika ruosteinen olo jos menisin tauon jälkeen salille :D. En ole pitänyt taukoa pitkään aikaan. Laji treenien kohdalla ainakin oon aina vähän ruosteessa tauon jälkeen ja juoksun kanssa myös :P.

  Onnea penkki enkasta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti, jos et oo pitänyt salista taukoa pitkään aikaan :D Joo, mulla tuntuu juoksussa kans pitempi tauko et kaikki pitää alottaa alusta :P

   Kiitos :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)