perjantai 21. helmikuuta 2014

Pieni tauko teki ihan hyvää...

Päätin pitää pienoisen blogitauon tällä viikolla. Jostain syystä kirjoittaminen ei inspannut ja tuntui muutenkin, että mitä mulla olisi kirjoitettavaa? Treenit sujuu perus hyvin, joissakin liikkeissä saa lisätä painoissa ja toisissa ei. Juoksukin sujuu hyvin, tosin nyt tuntuu että juoksuvauhti on hidastunut.  Jaksaako kukaan sellaista perus huttua lukea?  Toisaalta tauko teki myös siltä kannalta hyvää, koska tämän päivän tenttiin oli valmistauduttava ja kun tuli muutenkin koneella kökötettyä, niin ei huvittanut vielä kuluttaa aikaa bloggaamiseen. Eihän mun tauko joillekin edes pitkä oo, mutta itse olen tottunut bloggaamaan yleensä joka toinen päivä niin tällainen tauko tuntui pitkältä ja teki myös hyvää.Mutta mitäs mulle nyt kuuluukaan? Treenit ovat siis sujuneet hyvin, tosin leuanveto ei sujukaan enää yhtään >:( Se oli varmaan se kevyen viikon ihme… toivottavasti toistuu joskus uudelleen!  Dieettiviikko loppuu huomenna ja pääsen huomenna taas possuttamaan paaljon ruokaa <3 Ootan jo innoissani sitä jättimäistä puurolautasellista aamuisin! Mutta dieettiviikossa on ollut ongelmansa eikä se todellakaan oo sujunut niin kuin Strömsössä :P Nimittäin oon puputtanut herkkuja ihan onnessani! Oli räkis, mässyilta,tupareissa en osannu pitää näppejäni erossa herkuista, sitten ystävä tarjosi ihania itse leivottuja herkkuja ja suklaata ja keskiviikkona oli niin paha mieli, että oli pakko lohduttautua suklaalla! Mun mielestä suurin syy on siinä, että kun syö vähemmän ruokaa niin herkkuja tekee automaattisesti enemmän mieli! Lisäksi, kun herkut ois ehdottoman kiellettyjä niin niitä tekee mieli aivan älyttömästi! Toki onnistuneita päiviäkin onneksi oli mukana :) Mutta toisaalta, en ole pyrkimässä herkuttomuuteen ja useimmat herkuttelutilaisuudet olivat erikoisempia tilaisuuksia, niin en jaksa ottaa niin vakavasti.


Ensi viikolla alkaakin salin osalta taas kevyt viikko! Mihin nää viikot oikeasti katoaa? Vastahan mulla oli sellainen? Mutta oikeasti kyllä se tekee taas hyvää! Maanantain olkapäätreenistä olkapäät tuli tosi kipeiksi, vatsa oli jumissa tiistain treenistä jne. eli tällä viikolla on ollut tosi juminen olo. Huomenna on enää jalkojen ja käsien vuoro ja sitten maanantaina alkaa keventely. Tällä hetkellä itse asiassa odotan jopa kevyttä viikkoa, vaikka se saattaa loppuvaiheessa taas turhauttaa.
 

Tällä viikolla on tullu iloittua myös pienestä kehityksestä. Mä oon tunnetusti melko kärsimätön ja mieluiten kaikkimullehetinyt! Kesällä selkään oli tullut kivasti kehitystä ja syksyllä tuntu ettei se kehity millään… Tällä viikolla kiinnosti ottaa kehityskuva ja kyllä näytti siltä, että ainakin jotain on tapahtunut syksyn jälkeen!

Kevät 13


Syksy 13


"Kevät" 14


Ja kyllä, kuvat eivät ole samasta kuvakulmasta ja viimeinen kuva on jopa vielä eri valossa, mutta kyllä sitä huomaa, että kehityssuunta on ylöspäin. Että ei siellä salilla tuu ihan hoopoiltua vaikka välillä siltä tuntuu!


Mutta nyt hyvät viikonlopun toivotukset! Ja kyllä se viikonloppu on hyvä, vaikka Ruotsi karvasi Suomen. Onneksi meillä kotona kissat karvaa paremmin ;)

12 kommenttia:

 1. siis herramunjee, ihan selkeesti kehitystä selässä ja miälettömän hianua sellasta!! <3

  VastaaPoista
 2. Jösses! On sitä pattia sitten tullut! Olkapäätkin on ihan pullahtaneet!! Hienoa Pia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä :D Ei oo treenit ja syömiset (;D) menneet hukkaan :) Heh, pullahtaneet olkapäät ;) Olin kyl itse positiivisesti yllättynyt, että olkapäätkin on kehittyneet mukavasti :) Kiitos!

   Poista
 3. Aivan mahtavaa kehitystä :)! Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 4. Multakin tuli eilen sama kommentti: Meidän kissat kyl karvaa ruotsalaisii paremmin :D
  Ja ihan huikee toi sun kehitys!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, kyllä kissaihmiset tietää ketkä karvaa parhaiten ;) Kiitos :)!

   Poista
 5. Mahtavuutta, Pia! <3 Kyllä se syöminen on entistäkin kivempaa kun tuollaista tulosta tulee ;)

  http://annamuntreenaa.fitfashion.fi/2014/02/23/tarjoushaukan-superviikonloppu/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jep, ruokaa vaan lisää tähän moottoriin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)