lauantai 22. maaliskuuta 2014

Karkkivuoren valloitus

Uliuli… Tekisi mieli vain ulista, kuinka ei yhtään helpota. Tai no istumaan pystyn, mutta se sattuu ja istumisen jälkeen sattuu vielä enemmän. Käveleminenkin onnistuu ja kumartelu, mutta kipu on silti koko ajan läsnä. Nukkuminen ilman kipuun heräämistä ei onnistu ilman särkylääkettä. Mutta en aio muuttaa blogia nyt uliuliksi, koska täähän on ihan pikku juttu, kun kuitenkin häntäluu jossain vaiheessa paranee. 

Tarkoitus oli olla reipas ja tehdä salilla yläkroppaa. Järki tuli eilen kuitenkin vastaan, koska seisominenkin teki kipeää ja päivällä oli pakko ottaa kipulääkettä.  Salille lähtemisessä ei olisi ollut mitään järkeä. Päätin nyt sitten, että lepään ihan rehellisesti tämän viikonlopun ja katsellaan sitten seuraavalla viikolla, että miltä tuntuu. Tällä hetkellä ajatus 6 tunnin luentorupeamasta hirvittää.  Lepäämisen liittyy myös se, että ruokavalion päätin nyt pistää tauolle. Kun ei ole nyt hajuakaan, että pystynkö maanantaina menemään salille vai menenkö vasta parin viikon päästä, niin tuntuu tyhmältä syödä salitreenaamista tukevalla tavalla.


Päätin siis, että nyt otetaan rennosti ja palataan sitten joksikin aikaa tähän perusterveelliseen ruokaan. Saattahan se toki olla, että maanantaina taas ruokavalio jatkuu, mutta pieni breikki tekee kuitenkin hyvää. Mun perusterveelliseen ruokavalioon ei kuulu hulluna herkkujen mättäminen, vaan viikonloppusin ostan jotain yhtä herkkulajia kohtuullisesti. No nyt päätinkin ottaa kunnon irtioton!

 
Irtokarkit oli alennuksessa ja sain kyydin keskustaan ja vieläpä houkuteltua Mariliin mukaani ostamaan irtokarkkeja. Ja aivan kuin puoli kiloa irtareita ei olisi riittäny vaan tänään kavereiden kylään tullessa halusin ehdottomasti tarjota sipsiä ja poppareita. Antti vielä innostui ostamaan donitsit! Mutta mä en jaksa sättiä tässä itseäni tai kokea huonoa omaatuntoa. Ei tää oo joka viikonloppuista ei joka päiväistä. Nyt tuntuu vaan fyysisesti niin kurjalle, että herkut helpottaa oloa! No onneksi on olleet muutkin asiat lohduttamassa kuin herkut. Antti, kissat ja niiden kanssa keväinen ulkoilu! Pääsin siis kauniista säästäkin nauttimaan, kissojen kanssa kun ulkona laahustaessa ei kovin kipeetä tee. Kauppaan kävellessä sitten taas koski, kun liian reippaasti kipitin. Hhahah ja oon harjotellut hiusten kihartamista uudella muotoiluraudalla. Alkoi ne minikiharat kyllästyttämään ja aattelin et nyt isommat ja loivemmat kiharat ois cool.

En nyt siis tosiaankaan tiedä, että tuleeko jo maanantaina tai milloin omiin treeneihin liittyviä postauksia. En ajatellut kuitenkaan tulla päivästä toiseen tulla tästä häntäluusta valittamaan, koska ei se ole mun mielestä reilua, kun joillakin on ikävämpiä vammoja kuin mulla.  Pari kolme postausideaa mulla on mielessä et ainakin niitä tässä ehdin sit kirjotella pois, mutta sitten saatan olla vaan hiljaa. Ellei teillä ole joitain postaustoiveita niin sellasiakin kyllä mielelläni kirjottelen :)

8 kommenttia:

 1. Hihi, hienosti kyllä houkuttelit mut mukaan. Hups ;) Minäkin oon sitä mieltä, että herkut helpottaa kummasti oloa. Jos niitä ei jatkuvasti vedä kaksin käsin, niin tollasissa spesiaalitilanteissa saa sitten mussuttaa senkin edestä. Lähetän kovasti tervehtymistoivotuksia sille sun häntäluullesi, että päästäis ens viikolla vähän hölkkäämään. Mua kyllä hirvittää jo nyt - kuinka tulikin mieleen! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon taitava houkuttelemaan herkkutielle ;) Kyllä ne helpottaa, kun tosiaan ei turhan usein kuitenkaan mitään övereitä tule vedettyä :) No mä oottelen jo täällä meidän tulevaa hölkkälenkkiä et ois parempi parantua! Ja hei mä oon oikeesti toosi hidas hölköttelijä, että ei hätiä mitiä :)

   Poista
 2. Miulla tänään herkkupäivä. Aamupalalla rahkaa, brownie ja pari palaa suklaata :D. Anopilla on synttärit ja siellä on kakkuu ja illalla vielä karkkii-...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omnon :) Itse sain just syötyä vikat irtarit. Buhuu :'D

   Poista
 3. Nyt parantelet häntäluun kunnolla niin tule sitten vaivaamaan myöhemmin :) Ja pikkurentoilu tekee aina hyvää, itsekkin eilen karkkihyllyllä palloilin ja salmiakkia toki tarttui mukaan...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep se ois nyt tarkoitus :) Niin kyllä tekee!

   Poista
 4. Meidän äidillä oli sellainen filosofia, että kun oli kipeä, niin sai herkutella ja miksi se ei toimisi tällaisissa haavereissakin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota mä vähän ajattelin ;) Ja kyllä se herkuttelu auttaa ainakin mieltä parantamaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)