tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kevään serenadeja

Kevät on selvästi tuloillaan, sillä seremonia maestromme Jackson on aloittanut joka keväiset serenadinsa. Miumaumoumau kuuluu päivästä toiseen vaikka kuinka leikitään ja halitaan. Ulos meneminen on ainoa lääke ja sielläkin esimerkiksi liian jäinen puu saattaa saada oman serenadinsa. Etkö huomaa, että kevät on tuloillaan? Eletään siis sitä aikaa, kun ulkoilutettavien sisäkissojen omistaja ei saa millään anteeksi jos päivän lenkki meinaa jäädä välistä. Valtakuntamme prinsessa Korppu taas ei ole moksiskaan kevään tulosta. Tulkoot tai olkoot tulematta, kunhan ulkona ei ole märkää. Eilinen kävelylenkki sujuikin näpsäkästi, kun seremonia maestro kipitteli onnessaan loskassa ja valtakunnan ykkös prinsessa kökötti tiiviisti mamman sylissä. Kotiin päin kääntyessä daami intoutui sentään loskakävelyyn.

Äänihuulten avaamiseen vaaditaan annos rahkaa ;)
Niin oli mulla ihan blogin aiheeseen liittyvääkin asiaa, vaikka voisinkin kissoistani kirjoittaa vaikka koko postauksen tai jopa useamman ;) 
Näin kevyen viikon jälkeen lihas jumit on taas niin tervetulleita! Viime viikolla kun treenit eivät tuntuneet sitten missään, niin nyt kaikki tuntemukset ottaa iloisesti vastaan! Tältähän sen treenaamisen kuuluu tuntua! Eilisen jäljiltä olkapäät on juurikin sellaisessa jumissa jota uumoilin ja siitä tuskin ihan helpolla päästään… Rintalihaksetkin ilmoittelevat olemassaolostaan. Onneksi huomenna on välipäivä salista, joten kokovartalojumista pääsee ruikuttamaan vasta jalkatreenin jälkeen. No joo, eiköhän yläkroppa ole siihen mennessä palautunut!

Tänään olikin sitten selkä-vatsatreenin vuoro. Ihanan kamalasta kulmasoutu pudotussarjasta on tullut vaan suorastaan hirveetä sen jälkeen, kun otettiin isommat painot käyttöön. Tai siis se ensimmäisen paino on se uusi iso. Mutta sen ansiosta koko pudotussarjan saa puskea ihan tuskissaan läpi! Tänään kun oltiin taas yhdessä treenaamassa, niin ei tarvinnut uumoilla, että menikö se liikerata nyt loppuun asti, kun toinen oli vieressä tarkkailemassa. Mulle meinasi käydä taas niin hölmösti kuin joskus aiemmin tuossa pudotussarjassa. Ihmettelin aloittaessani, että kuinka se nyt vasemmassa kädessä oleva paino tuntuu niin paljon raskaammalle. Koska olen mokannut näin aikaisemminkin, niin oli ihan pakko tarkistaa painot ja niinhän siinä kävi, että olin vahingossa napannut vasempaan käteen isomman ja oikeaan käteen pienemmän painon. Ja eikun sarja uusiksi oikeilla painoilla!

 
Maksimisarjatkin oli paljon helpompi tehdä, kun toinen vieressä tsemppasi. Sitä vikaa toistoa kun aina yritti puristaa ihan perille asti, niin että toinen sanoo jo että kyllä se meni sinne minne kuuluukin! Ei tarvinnut pohdiskella, että menikö tää nyt ihan oikein. Nyt maksimisarjatkin kulmasoudussa tuntuu paljon raskaammalta kuin ennen, kun pudotussarjan painoja lisättiin. Se on kyllä ihmeiden päivä se, kun joskus saadaan noihin maksimisarjoihin lisättyä painoja. Ollaan sovittu, että kun joka sarjassa menee vähintään se 20 toistoa niin sitten vaihdetaan painoa. Vatsaliikkeissä, kun  ne maksimisarjojen maksimimääräksi on laitettu se 20 toistoa. 


En tiedä onko tässä oma asenne muuttunut vai onko vatsalihakset kehittyneet paremmiksi, mutta mun mielestä vatsatreeni ei ole enää niin kamalaa. Ei se nyt edelleenkään oo mikään mun suosikki osa treeniä, mutta ei se enää aiheuta inhonväristyksiä.  Eikä tarvii tuskailla, että ei huvittais tehdä ollenkaan. Paitsi kun taljassa tehtäessä narusta kiinni ottaminen koskee jumisiin olkapäihin. Mutta edistystä sanoisin minä! Mahtavaahan se ois jos joka lihasryhmä treenaaminen  olisi hauskaa!

Mitä treenimokia teille on tapahtunut? En ole varmasti ainoa joka joskus hölmöilee ;)

6 kommenttia:

 1. Hehe, mä mokailen painojen kanssa harva se päivä. :D Joskus on toisessa päässä tankoa vähemmän painoa kun toisessa ja joskus koitan väkertää jotain liikettä kymmenellä ekstrakilolla ja ihmettelen, että miten se nyt painaa niiiiiin paljon.. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se matikka pää aina ihan pelaa treeniä tehdessä ;) Mulle on varsinkin vaikeeta noi kotona olevat tangot ja käsipainot. Tanko ei paina sitä tasaa 10 kiloa vaan jotain 6,5 kiloa että laskeppa siinä sitten :'D

   Poista
 2. Just toissapäivänä löin itteeni päähän kun tein facepulleja :D. Yhden kerran löin itteeni nenään tangolla kun tein pystypunnerrusta. Löytyyhän näitä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auuuts :S No kyllähän noita sattuu! Mut eipä ne kivoja oo! Koitetaan olla varovaisia salilla :)

   Poista
 3. Hih, Jacksonilla oli kyllä mainiot serenadit sillonkin, kun minä kävin. Voin vaan kuvitella, miten se mouruaminen lisääntyy kevättä kohti :D

  Minä oon onneks suurimmilta mokilta treenatessa välttynyt. Mitä nyt kerran tein maastavetoa niin, että olin unohtanut laittaa toiselle puolelle yhden vitosen kiekon.. :D Käsipainonkin oon tainnut joskus tiputtaa varpaille, mutta siitä on jo monta vuotta aikaa. No, Anssi räpeltää sitten munkin edestä. Viimeksi sillä katkesi remmi, kun oli tekemässä tempausta. Järjetön mustelma persuksessa tuli kotiin Areenalta :D Ei pitäis nauraa, kun ois oikeesti voinu käydä pahastikin.. mut olihan se nyt näky! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit kuule kuullut tänään, kun se päätti mouraista oikein kunnolla, kun ei saanutkaan jahdata siskoa ;)

   Heh, mulle kävi joskus niin, että olin unohtanut Antilta ottaa penkin toiselta puolelta yhden kiekon pois. Onneksi Antti tajus sen ennen ku lähti nostamaan :'D Mä pudotin kesällä 3 kilon käsipainon jalalle ja kyllä sattu! Onneks oli niin kevyt paino.

   No kyllähän ne tilanteet, joissa ei onneksi pahasti käynyt, jälkikäteen naurattaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)