lauantai 8. maaliskuuta 2014

Salitreenit paketissa

Eilen paketoitiin tämän viikon salitreenit viikon viimeisellä treenillä. Kevyen viikon jälkeen ensimmäinen treeniviikko tuntuu todella raskaalta, toisella viikolla tuntuu jo helpommalta ja kolmannella viikolla alkaa taas tuntua todella raskaalta ennen kevyttä viikkoa. Onneksi joskus on siis vähän helpompaa ;) Tosiaan siinä kevyessä viikossa on taikaa, sillä eilen meinasi taas mennä se yksi leuka. Koitin kyllä pyristellä leuan siinä tangon yläpuolelle muttei mennyt millään! Mutta nyt jos taas tästä sisuuntuneena alkais taas harjoittelemaan sillain, että aina treenien alussa koitan sen yhden leuan vetää. Kyllä se joskus menee ihan ilman kevyttä viikkoakin. Tosin ennen nuhaa meni vielä ekan treeniviikon jälkeen se leuka >:(

Selfie päivässä pitää lääkärin loitolla ;) Okei, okei välttelin tiskaamista.

Koska eilen oli selkä-rinta-olkapää-vatsa päivä niin voin kyllä hehkuttaa, että kyllä se rintalihaksien treenaaminen on vaan ihan huippua! Sain eilen niin hyvät poltteet vain kahdella liikkeellä! Eikä sarjojakaan ollut kuin yhteensä 5. Vinopenkki käsipainoilla on nykyään niin huippua, kun se tuntuma on niin hyvä ja enää se ei ole syksyn jälkeistä räpellystä. Syksyllä kun 8 toiston sarja ei mennyt 10 kilon käsipainoilla ja eilen meni kuitenkin 15 toiston sarja niillä. Flyesit on edelleen ihanan kamalaa, mutta se polte on huippua! Kokeilin eilen pidemmässä sarjassa isompaa painoa ja kyllä se aina siinä vähän jännittää, että tuleeko tehtyä oikein. Vuosi sitten kun tuli tehtyä liian isolla painoilla kädet koukussa. Onneksi koti Pt siitä heti huomautti ;) Mutta ilokseni se sujui hyvin ja polte oli sen tuntuinen!Eilen päätin olla yllytyshullu hooverin kanssa. Oon tehnyt hooveria 2,5 lisäkiekon kanssa 3 x 1min. Koska oon tehnyt jo jonkin aikaa tuolla hurjalla lisäpainolla niin päätin kokeilla eilen vikassa sarjassa 5 kilon lisäpainoa. Ajatuksena oli, että kunhan pysyn sen puoli minuuttia, niin se on hyvä! Yllätyksekseni pysyin ihan sen minuutin! Oli kyllä varmaan huvittavan näköistä, kun Freyan kanssa molemmat ähkittiin tuskissamme viimeisessä sarjassa.

Mutta nyt ennen tuonne sateeseen lenkille lähtöä toivottelen kaikille ihanille naisille hyvää naistenpäivää <3

8 kommenttia:

 1. Olipas ihanan reipas postaus, meikäkin reenaa kunnolla heti ko paranen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Mulle tuli tosi hyvä mieli tästä sun kommentista :) Toivottavasti paranet pian :)!

   Poista
 2. Mulla olis tänään tiedossa bunkkereiden nelospäivä! ;) Tosin mä oon jättänyt siitä sen rinnan pois, kun inhoan rinnan treenaamista enkä koe kahden rintatreenin viikossa olevan niin tärkeää :D Teen sitten käsiä ;) Muuten huipputreeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vois jättää rintatreeniä missään nimessä pois ku se on niin kivaa, mut jokainen tyylillään :) Ja se on kyllä huipputreeni! Olkapäihin sai kans kunnon poltteen!

   Poista
 3. Hyvää naistenpäivää, toivottavasti ei liian myöhään :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei sitä voi liian myöhään toivottaa ;)

   Poista
 4. Mua hihitytti nyt ihan kamalasti, kun luin tätä. Hihitytti koti-PT ja hihitytti mahtava kuvateksti. Että hihihi, vaan :D Oot huippu <3

  Kyllä se leuka taas pian menee! Ja kohta vetelet niitä hoovereita 20 kilon lisäpainolla, sano mun sanoneen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihihi ;) Parasta koti-PT:n kommentoinnissa oli se, että se ei sanonut mulle sitä kasvotusten vaan luki mun blogia ja katto kuvaa et ihan päin persettä menee ja kommentoi tänne et teen väärin ja nähdään kotona >;)

   No tänäänkin oli kyllä sellaista räpellystä, et saa vielä pitkään odottaa et se menee :'D Heh, koitan ekaks selviytyä 5 kilon lisäpainosta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)