lauantai 15. maaliskuuta 2014

Super lauantai!

Kiitos teille kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille <3 Itse koin aiheen itselleni melkoisen henkilökohtaiseksi ja oli kiva vaihtaa ajatuksia aiheesta kanssanne! Tämä juuri on bloggaamisessa parasta, ajatuksien vaihtaminen lukijoiden kanssa :)

Tänään olikin sitten melkoinen super lauantai! Kun Etelä-Suomessa vietettiin takatalvea, niin täällä Joensuussa nautittiin vielä keväästä ainakin päivällä. Mulla oli tänään lenkkipäivä, mutta pohdin kauheasti, että menisinkö aamulla juoksemaan vai sitten myöhemmin illalla aikataulujen vuoksi. Ulkona sää oli kuitenkin niin ihana ja lenkkikään ei kuitenkaan olisi niin pitkä, joten päätin lähteä aamulla lenkille. 


Lenkin alkuun meno tuntui vähän jäykälle ja nihkeälle, mutta alku kankeuden jälkeen askelkin lähti rullaamaan. Ja mikä mahtava päätös olikaan lähteä keväisellä säällä juoksemaan! Käyn itse yleensä illalla lenkillä ja aamulenkin tuovat kivaa vaihtelua. Onnistuin myös pukeutumaan ihan sään mukaan, etten ollut ylipukeutunut, mitä tuli viime keväänä juostessa vähän liikaakin harrastettua. Taas tuli juostessa selviteltyä omia ajatuksia. Lenkkiterapiaa <3 Tajusin, että vaikka joskus tuntuu, että kaikki täytyy tehdä aina vaikeamman kautta, niin oon silti nyt todella onnellinen. Mulla on kaikki hyvin.


Hyvän lenkin päätteeksi olikin sitten ihanaa lähteä smoothieille ihanien MariliinTiinan ja Freyan kanssa. Sovittiin treffit Super Smoothie-kahvilaan ja saatiin onneksi itsellemme paikat. Alkuun näytti siltä ettei tilaa ollut ollenkaan. Olin aamulla jo haaveillut ihanasta suklaa smoothiesta, mutta se oli valitettavasti loppunut tänään :( Valitsinkin sitten Super Trooppisen smoothien ja ei se kyllä maultaan ollut yhtä taivaallista. Macakin maistui vähän pistävänä jälkimakuna, onneksi pillillä sekoitellessa se pistävyys hälveni ;)


Voi sitä puheen pulinan määrää taas meidän kesken <3 Hyvä kun saatiin aina suun vuoroa toisiltamme, kun jokaisella meistä oli niin paljon asiaa. Silti tuntui, että olisi ollut vaikka kuinka paljon sanottavana lisää, kun aika kului taas niin nopeasti! Oli kyllä taas tosi kiva nähdä ja ens kerralla nähdään lyhyemmän ajan päästä ;) Ehkä saataisiin myös nyt ne yhteistreenit lyötyä lukkoon!

  
Smoothiettelun jälkeen suuntasinkin Joensuun suurmarkkinoille ostamaan metrilakua. En katsellut mitään muita kojuja vaan menin sinne ainoastaan niiden vuoksi. Kun niitä on tarjolla, niin niitä on vaan pakko saada!  Ja söin kyllä ne kaikki tänään, mitä sitä hyvää säästelemään ;) Sieltä sitten siirryinkin viettämään aikaa toisten ystävieni luokse herkutellen ja kaikenmaailman asioista pulisten. Olen onnellinen ja kiitollinen niistä kaikista ihanista ystävyyssuhteista, joita olen täällä Joensuussa asuessani solminut <3

Minun super lauantaini koostui kivasta liikunnasta, ihanasta seurasta ja herkuista. Millainen on teidän super lauantainne? Onko joku samanlainen metrilaku hirmu kuin minä?

6 kommenttia:

 1. Oli kivvaa :) <3! Yhteistreenejä odotelles :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli :) <3 Onneksi ens viikolla päästään ;)

   Poista
 2. Lyhyesti ja ytimekkäästi tällä kertaa: <3

  VastaaPoista
 3. miulla oli tosiaan varsinainen superlauantai, klo 5.30 lähtö Joensuusta Kuusankoskelle pelaamaan salibandyn divarikarsintojen 1.osaa :D hävittiin kaks peliä ja voitettiin yks mutta ei riittänyt vaan kesäloma alkoi :( kotona oltiin puol kaks sunnuntain vastaisena yönä :D

  ja noista metrilakuista, olin kattoo maailmancuppia sunnuntaina Kontiolahdella niin pakkohan se oli suunnata ostamaan metrilakuja kun niitä kerrankin oli tarjolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla on kyllä ollut varsinainen superlauantai :D Harmi ettei voitto riittänyt :(

   No ei niitä voi vaan jättää ostamatta,ku ei niitä oo ihan aina tarjolla :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)