keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Hengähdystauko

Morjensta vaan!! Tässä on viime päivinä tullut tehtyä täyttä häkää koulujuttuja. Oli oikein rentouttava viikonloppu, kun istuin koko lauantain yöpuvussa lukemassa tenttiin ja kirjoittamassa esseetä. Sentään hengähdin katsomalla muutaman jakson Latelaa ;) Heh. Mutta ei ne koulujutut tekemällä lopu, sillä taas on 2 tenttiä edessä ja hemmetin pitkän esseen kirjottaminen.

Korpun kanssa ahkeroitiin!
Onneksi kuitenkin tällä viikolla on tiedossa kivoja juttuja ja on ollut muutenkin kivaa ohjelmaa. Eilen mun oli tarkoitus kahvitella Mariliin ja Tiinan kanssa, mutta mulla olikin luento just meidän tapaamisaikaan. Onneksi suunnitelmien muuttaminen lennosta onnistui ja tavattiinkin Energyllä treenaamisen lomassa! Tehtiin Mariliin kanssa bunkkeritreenin rinta-olkapää päivä ja Tiina teki meidän kanssa sitten olkapäät selkätreeninsä jälkeen.  Oli hyvä  treeni ja huomasin et oon tehnyt sivuvipareita vinossa penkissä väärällä tyylillä ;) No, onneksi asia nyt korjaantui!Onneksi oon tosiaan kans ehtinyt liikkumaan, muuten poksahtaisi pää. Maanantaina kävin juoksemassa pikkulenkin piitkästä aikaa! Teki hyvää haukata happea esseen kirjottamisen välissä. Oli kiva käydä juoksemassa pitkästä aikaa, askel lensi ja oli hyvä fiilis. Eikä muuten sattunut yhtään! Jesh! Tänään kuitenkin päätin pitää hengähdystauon koulujuttujen suhteen. Tentin jälkeen tulin kotiin, käytin kissoja ulkona ja lueskelin kirjaa. Katsottiin Antin kanssa jopa leffa päivällä, kun viikonloppuna en ehtinyt mitään leffaa katsomaan. Aikas luksusta siis ;)


Ja kyllähän se salitreenikin kuului tän päivän suunnitelmiin. Selkä-vatsa päivä oli tiedossa. Tällä viikolla oli tarkoitus mun alkuperäisen suunnitelman mukaan kevytviikko.  Mutta viime viikolla innostuin niin paljon ehjästä treeniviikosta, ettei sitä parin kolmen viikon salilla heiluttelun jälkeen jaksa kevyttä viikkoa tehdä! Täysillä vaan! Tän viikon oon tehnyt ykkös treeniviikkoa ja ens viikolla pääsenkin jo uusien treenien makuun! Tänään ei tarvinnut edes vatsaliikkeissä soveltaa vaan pystyin tekemään kaikki vatsat ihan normaalisti ja eilenkin pystyin punnertamaan ilman kipua! Russian twisteissä en vaan pystynyt ihan tosi taakse nojaamaan, mutta parempi näin et niitä pysty edes tekemään.

Tänään tapahtui myös ihmeiden ihme! Mä kävin venyttelytunnilla. Antti halusi käydä venyttelytuntia testaamassa. Ei oo muuten venyttely niin rentouttavaa, kun ei ole vähään aikaan venytellyt ollenkaan! Ku oot jäykkä ku rautakanki ja lihaksetkin alkaa kramppaamaan joissain venytyksissä niin joo. Pitäis kyllä taas siihen kehonhuoltoon alkaa panostamaan…
 
Huomenna koulujuttujen pänttääminen taas jatkuu, mutta ei ne enää niin paljon harmita, kun tietää et loppuviikossa on edessä kaikkea kivaa! Perjantaina oon menossa Annalle yöks Kouvolaan! Ei olla nähty herran ties kuinka pitkään aikaan ja ihan mahtavaa et nähdään vihdoin <3 Ehdotin yökyläreissua, koska uskon et meiltä ei jutut ihan heti lopu kesken ;) Mennään tekemään vielä yhteistreenikin! Ihan mahtavaa! Lauantaina sitten suuntaan perheen mökille ja en kyllä oo mun perhettäkään nähnyt pitkään aikaan, mut onneksi nähdään nyt <3 Ja äitin kanssa mennään tietty yhdessä lenkille!

On muuten hauskaa huomata, etku aloin liikkumaan niin kauheasti huoletti, että ehdinkö liikkumaan koulujuttujen lomassa. Oikeasti sen kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa :) Mites teillä? Jääkö liikunta kiireen aikana tauolle vai auttaako se tyhjentämään päätä kiireen keskellä?

10 kommenttia:

 1. Mulla on ainakin haasteellista tuo treenien sijoittelu, kun työajat on aina miten sattuu. Olis kiva, jos olisi ns. kiinteät treenipäivät, tyyliin ma-ti-to-la mutta usein viikolla menee niin kaikesta sekaisin ettei jaksa alkaa säätämään ja sitten treeni painottuu loppuviikkoon. Ei siinä muuten mitään, mutta sitten ei oikein tule välipäiviä ja treenit tuppaa olemaan joku pe-la-su ja sitten alkuviikko töissä menee vaikeaksi jumeisena ohjatessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on kyllä hankalaa, että työajat menee ihan sattuun :S Helpompaa ois tosiaan kiinteät treenipäivät, menee varmaan ihan tukkoon ku treenipäivät on putkeen.

   Poista
 2. Itellä aina meinaa jäädä ja joskus jääkin liikunta kokonaan pois kiireen ja stressin takia, mikä on ehkä pahin virhe minkä voi tehdä! Sitten kun sinne salille tai lenkille kerran raahautuukiin, ni heti huomaa kuinka olo helpottaa kun pääsee tuulettamaan ajatuksia ja purkamaan aggressioita! Nyt oon syventävän harkkani aikana ollut fiksu ja pitänyt kiinni vähintään kolmesta treenikerrasta, mutta esim. tällä viikolla oon jo tähän mennessä tehnyt viisi treeniä (salia, jumppaa ja lenkkiä) ja kohta käy taas askeleeni salille! Eikä oo harkka ahistanu yhtään, heleppoa on ;) T: Elisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi just pari viikkoa sitten, et meinasin jättää salin välistä ku iski hirvee stressi tenttiin lukemisesta ja ku meninkin salille niin olo oli paljon helpompi :) Kyllä olo on paljon helpompi, kun pääsee liikkumaan! Mutta tosiaan hyvä on joskus jättää niitä treenejäkin väliin jos tuntuu et tulee muuten liikaa kiirettä!

   Ja huippua Elisa et oot nyt pystynyt harkan aikana tuulettamaan ajatuksia liikunnan parissa :)

   Poista
 3. (Jätin kommentin, mutta ehkä se ei tallentunut...)

  Kiva, että oot päässyt liikkumaan! Kyllä maltti oli valttia tässäkin asiassa, ja oot kyllä hyvin malttanut olla ilman treeniä ja sit kevyemmällä. Nyt se palkitaan, kun pääset palailemaan kunnon treenin pariin!

  Mä ite yritän kiireenkin keskellä ehtiä tekemään pienenkin treenin.. yleensä joku lyhyt lenkki on mulle se paras päännollaus, vaikka energiat oliskin lopussa, ja siihen yleensä on aina aikaa, jos vain haluaa! Treeni on yleensä se, josta karsin melkein viimeisenä.. tärkeintä on, ettei siitä stressaa! :)

  Ja kivalta kuulostaa sun pääsiäissuunnitelmat! Vaikka tottakai olisin toivonut, että olisit tullut pk-seudulle asti, nimimerkillä yhteistreeniä odottava ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh :( Ei ainakaan mulle tullut ilmotusta siitä!

   No oli kyllä maltti valttia ja onneksi maltoin levätä :) Just tänään puhuin ystävälle et oli myös se pyöräilyn pois jättäminen oli hyvä vaikka harmitti maksaa niin paljon siitä bussilipusta :'D

   Joo, mä kävin just maanantaina sellasella lyhyellä lenkillä ja se teki kyllä gutaa, ku olin kököttänyt pari tuntia tekemässä sitä esseetä! Ja tärkeää on tosiaan, että ei stressaa siitä liikunnasta!

   Olisin tullut tosiaan pk-seudulle jos perhe ois siellä ollut :) Mut ehdottomasti ku oon vähän pidemmän aikaan siellä ni tehdään yhteistreenit ja voitaisiin käydä juoksemassa yhdessä :D

   Poista
  2. Kommentoin tähän, kun munkin kommentti on useasti vaan kadonnut johonkin bittiavaruuteen, kun olen painanut julkaise-nappia. Outoa.

   Mä oon myös menossa pääsiäiseksi Kouvolaan vanhempien luo. :) Tosin ilmeisesti vasta lauantaina.

   Poista
  3. Mitä ihmettä :o Ai taasko nää blogin ongelmat jatkuu! Jos ilmenee vielä useammin näitä ongelmia ni ilmottakaa ihmeessä!

   Kouvolaan onkin luvattu lämpimiä kelejä :) Nautiskellaan siis jo melkein kesän lämpöasteista ;)

   Poista
 4. Miä oon aina löytäny tilaa liikunalle vaikka olis kuinka kiireinen, tosin se jos on väsynyt on sitten eri asia :D. Ei se oo niinkää siitä, että tyhjentyykö siinä pää, mutta sitä, että liikunassa on jotain mitä haluan saavuttaa ja sitten sitä pitää tehdä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä yleensä löytää, kun soveltaa :) Fiksua ettet väsyneenä kuiteenkaan mene treenaamaan :)

   Tuo on myös hyvä näkökulma, että kun haluaa saavuttaa jotain niin sitten sitä tulee käytyä treenaamassa tavoitteidensa takia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)