lauantai 24. toukokuuta 2014

Sopivasti onnellinen

Jotenkin on vaan mielettömän ihanaa olla vapaalla viikonloppuna ja nauttia tästä säästä, kesästä ja rennosta fiiliksestä. Kun viime viikonloppuna sain enkun esseen tehtyä viimein, niin kotona ollessa ei ole tarvinnut pohtia, että olisi pakko tehdä jotain. Jotenkin kesä saa mut myös enemmän sponttaanimmaksi! Tulee helpommin pyydettyä kavereita lähtemään ulos tekemään jotain.


Eilen käytiin Mariliin kanssa rannalla piknikillä ja tänäänkin tuli vietettyä toisen ystävän kanssa aikaa rannalla aurinkoa ottaen. Mun on paljon helpompi lähteä jonkun kanssa ottamaan rannalle aurinkoa, koska sitten on joku jonka kanssa puhua tai tietää et missä vaiheessa kannattaa vaihtaa auringon otto puolta ;) Viime kesänä menin vaan kerran yksin rannalle ja pari kertaa yritin epätoivoisesti ottaa takapihalla aurinkoa. Toisaalta nyt täällä Joensuussa ranta on aika lähellä, niin ehkä on matalampi kynnys lähteä sitten sinne yksin? Imatralla mulla oli omaan makuun aika pitkä matka rannalle :PTärkeintä tässä fiiliksessä on kuitenkin ollut se hetkessä eläminen! Turhan helposti tulee suunniteltua, että mitä tekee sinä päivänä tai jos ei ole mitään ”järkevää” tekemistä, niin alan pohtimaan et pitäis oikeasti tehdä jotain fiksua eikä vaan lötköttää. Tuntuu, että tulee kunnolla nollattua työviikon jälkeen, kun viikonloppu sujuu rennosti. Ja Antti on tulossa ens viikolla käymään kotiin ja ajatus siitä vasta saakin hyvälle tuulelle!


 

Tän päivän kuumuudessa on vaan vähän se huono puoli, että ulkona liikunnan harrastaminen kannattaa ajoittaa aamuun tai sitten iltaan. Mulle kävi niin, että heräsin sen verran myöhään, että ulkona oli lämmintä jo yli 20 astetta eikä oikein houkutellut lähteä siinä lämmössä tekemään päivän vetolenkkiä. Siirsin lenkin ihan suosiolla iltaan ja kyllähän se vähän myöhäiseksi meni, kun siivoomisessa menikin enemmän aikaa.  Toisaalta vetolenkit on aina niin ihanankamalia tai kamalanihania, että mun on aina vähän vaikee lähtee tekemään niitä :P Lähdin kuitenkin tekemään vetolenkkiä läheiselle pururadalle. Tein tällä kertaa niitä minuutin kestäviä mahdollisimaan kovaa juostavia vetoja. Tein noita vetoja ekaa kertaa pururadalla ja vitsit se tuntui hyvältä :D Aikasemmin oon tehnyt hiekalla ja asfaltilla, mutta pururadalla se mahdollisimman nopeasti juokseminen oli ihanan pehmeetä! Tein 5 vetoa ja mun mielestä se oli ihan sopiva määrä. Neljännen vedon jälkeen tuli sellainen olo ettei enempää kiitos, mutta päätin tehdä vielä sen viimeisen vedon. Vetolenkillä olon ei ehkä muutenkaan kuulu olla mikään superi vetojen välissä, että se nyt mun käsityksen mukaan kuuluu vähän asiaan ;) Mutta oli kyllä ihan kivaa ja oli just sopiva lämpötilakin ettei tullut liian kuuma :) Tää olikin sitten viimeinen vetolenkki ennen HHM:ää, joka on 2 viikon päästä! Hui kauheeta, kuinka tää aika on mennyt nopeasti!Miten te vietätte helteiset kesäpäivät :)?

4 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä pakko myöntää, että ihan jos pikkuisen söi naista olla eilen koko päivä töissä :D Ihanaa, että sie oot ehtinyt nauttia auringosta miunkin puolesta! <3 Kovasti luotan siihen, että vielä jollekin miunkin vapaapäivälle osuu kunnon helteet, vaikka esimerkiksi ensi viikko ei kovin lupaavalta näytäkään... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No uskon :( Kyllä niitä helteitä varmasti tulee vaikka nyt näyttää vähän siltä, että vettä tulee vaan niskaan :'D

   Poista
 2. Kiitos piknikseurasta <3 Nyt on vähän vaikee uskoo, että pari päivää sitten oli se melkein 30 astetta lämmintä. Mites ois, mennäänkö rannalle ottamaan.. öö.. rakeita? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle <3 Oli huippua! No en mäkään voi uskoa :o Koko viikonloppu oli jotain unta vaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)