lauantai 17. toukokuuta 2014

Veto pois

Voi morjens minkälainen väsymys on ollut tällä viikolla! Maastotyöt alkoivat nyt kunnolla, eli suurin osa työpäivistä tulee kulutettua metsässä tarpoen. Alkuviikosta olo oli ihan pirteä ja reipas ja jaksoinkin liikkua ihan normaaliin tuttuun tahtiin, mutta päätin silti pitää 2 lepopäivää. Loppuviikosta olo alkoikin olla aikamoisen nuutunut ja jätin yhden juoksulenkin kokonaan välistä.


Mutta on tällä viikolla tullut tehtyä muutakin kuin pelkästään raatona oleilua! Voimajakso alkaa lähenemään loppuaan ja maanantaina mun aika olikin kokeilla taas uutta kyykkyenkkaa. Viimeksi 40 kilolla nousi helposti ne 2 toistoa, niin nyt maanantaina olikin taas nousevat sarjat ja vikassa sarjassa olikin tarkoitus kokeilla kyykätä 50 kilolla. 


Kyllähän meikäläistä taas jännitti! Kun en ole mikään mestari kyykyissä. Freya oli mun kanssa onneksi salilla ja oli valmiina auttamaan, jos en pääsekkään ylös. Heh, piti laittaa pienemmän kokoiset 15 kilon kiekot, koska ne isomman kokoiset herätti mussa kauhunsekaisia tunteita ;) Ensimmäinen toisto sujui hyvin, mutta toisessa toistossa ylösnoustessa menin liian etukenossa ja sen eron toistojen välillä kyllä itsekin huomasi! Olin kuitenkin tyytyväinen, että kyykyt nousi ja ainakin sen yhden toiston sain tehtyä puhtaasti :)


Penkissä ei paukuteltu enkkoja, mutta 40 kilolla tuli tehtyä ne 2 toistoa sitten viime ykkösmaksimi kokeilun jälkeen, jolloin 40 kilolla nousi se yksi toisto. Olo ei ollut todellakaan varma, että sillä 40 nousee yhtäkään toistoa, sillä aikaisemmat työsarjat tuntuivat todella raskailta. Varmistusraudat laitoin turvaksi, mutta ihmeellisen helposti ne toistot sitten menivät. Tuntui ihan hassulta, koska viimeksi tosiaan sen yhden toiston saaminen tuntui todella raskaalta. Mutta onhan tässä tullut sarjapainoissa kehityttyä sitten tammikuusta!

Ensi viikolla onkin voimajakson viimeinen viikko ja se onkin sitten maksimien testailu viikko! Helpompi sitten seuraavan kerran toteuttaa voimajaksoa, kun tietää sitten kaikkien liikkeiden todelliset maksimit :) Penkkiä odotan kyllä eniten ja toivon että asettamani tavoite onnistuu! Voimajakson jälkeen jatkuukin bodaustreenit! Jatkan bunkkeritreenillä, mutta aion tehdä treeniä kolmijakosena.  Maastotyöt on näin alkuun ainakin mulle tosi uuvuttavia ja mulle riittää salilla käynti 3 kertaa viikossa. Pääsen tekemään sitä mitä haluan, mutta samalla en uuvuta itseäni liikaa liikkumalla! Tänä kesänä tuskin edes tulee mitään lihastenkasvua tapahtumaan sillä metsässä rämpiminen vie niin paljon energiaa! Hyvänä esimerkkinä on se, että maanantaista mun paino on pudonnut 2 kiloa tällä viikolla. Toki kyseessä on nesteistä, mutta ihan hyvä esimerkki siitä, että miten paljon maastossa tulee energiaa kulutettua! Eli mitä todennäköisemmin olen kesän lopussa kuivan kesän orava :'D Toki koitan syyä mahdollisimman paljon, mutta saa nähdä! Tästähän voisi lanseerata jonkun työdieetin ja aloittaa nettivalmentamisen ;) Vavise Fitfarm! Haha :D
 

Eilen päätin onneksi sitten olla menemättä salille, koska olin totaalisen väsynyt! Niin väsynyt, että eilinen Ukkosmaineen keikka jäi välistä, kun nukahdin sohvalle ja en enää viitsinyt sinne sitten lähteä :( Tosi kurjaa, kun ystävän kanssa sinne oli tarkoitus mennä :(

Eilisen salin väliin jättämisen ansiosta olikin sitten tarpeeksi energiaa tän päivän pitkälle lenkille! Oltiin sovittu ystäväni kanssa, että mennään juoksemaan 17 kilsan lenkki yhdessä. Sää oli aivan mieletön! Toki juostessa tuli kuuma, mutta onneksi oli tarpeeksi juotavaa mukana! Kyllähän se mietitytti, että jaksaako raskaan työviikon jälkeen juosta hyvin noin pitkää lenkkiä, mutta siinä ei ollut mitään ongelmaa :) Mitä pidemmälle juostiin, niin sitä kevyemmältä mun jalat tuntui! Ja hyvä oli taas käydä ystävän kanssa juoksemassa pidempi lenkki, vaikka mentiin rauhallisesti, niin mentiin reippaampaa vauhtia kuin minä yksikseni menen. Yksin mennessä mulla meni 2 tuntia ja 5 minuuttia, kun nyt meni 1 tunti ja 57 minuuttia. 

Tämän päivänen lenkki toi mulle myös varmuutta kesäkuussa olevalle HHM:lle! Mitä lähemmäs puolikas lähestyy, niin sitä epävarmempi olo mulla on, että miten se tulee sujumaan!  Oonko treenannut tarpeeksi, oonko treenannut oikealla tyylillä? Toisaalta jännittää, että oonko harjoitellut liikaa puolikasta ajatellen ettei se sujukkaan niin hyvin kuin ensimmäinen puolikas, kun treenasin aika mutu tuntumalla. Mutta nyt on sellainen fiilis, että jaksan ja kyllä se ihan hyvin menee, kunhan vatsa ja jalat toimii sinä päivänä hyvin :)Tänään ois sitten vuorossa aivan huippu tyttöjenilta Freyan kanssa! Syödään hyvin ja päästään sitten papattaamaan sydämemme kyllyydestä! Ihanaa rentoutumista työviikon jälkeen!

Pahoittelen, että blogi ei nyt ole päivittynyt tällä viikolla melkein ollenkaan. Oon tosiaan ollut niin väsynyt ja tietokoneella istuminen ei ole kauheasti houkutellut! Mutta eiköhän se tästä :) Varsinkin ku huomenna saan enkun esseen valmiiksi, niin sitä ei tarvitse enää pakoilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)