maanantai 21. heinäkuuta 2014

Juuri nyt on vaikeaa

Niinhän siinä kävi, että kun ollaan Antin kanssa nähty juhannuksesta lähtien joka viikonloppu ja vietin vielä viikon Oulussa Antin kanssa, niin erossa olo tuntuu kauhealta. Arkena ei ole edes niin kamala olo, vaikka ikävä onkin, mutta viime viikonloppu yksin tuntui suorastaan hirveältä.

Lenkin jälkeen kuitenkin hymyilytti
Vietin aikaa ystävieni kanssa rannalla aurinkoa ottaen ja se oli tosi mukavaa eikä ikävää tullut murehdittua, mutta kotiin mennessä alkoi sitten ahdistamaan.  Kotona oli niin kauhean yksinäistä. Onneksi mulla on kuitenkin kissat täällä, ilman niitä tuntuisi vielä kurjemmalta ! Tällä hetkellä oon siis palannut siihen alkukesän fiilikseen eli kaukosuhde harmittaa ihan hirveästi. Miksi pitää olla parhaaseen aikaan vuodesta erossa toisesta? Onneksi kuitenkin Antti tulee viikonlopuksi kotiin, joten viikonlopuksi ikävä helpottaa!

 
Treenit on tuoneet helpotusta ikävään, kun silloin ai tarvitse ajatella muuta kuin sitä treeniä! Loman jälkeen treenit on lähteneet tosi hyvin käyntiin. Itse asiassa tuntuu, että salilla sujuu paremmin kuin ennen lomaa. Niin eli se lepo tekee ihan hyvää itse kullekin! Toki oon nyt vähitellen oppinut valitsemaan sopivammat painot uusia liikkeitä varten, että sekin saattaa vaikuttaa.


Loman jälkeen mua tosiaan vähän myös jännitti, että millasta tulee treenien ja kissojen kanssa olemisen sovittaminen. Onko arki taas paikasta toiseen juoksemista? Pelot oli ihan turhia sillä kunhan en töiden jälkeen jää tunti tolkulla sohvalle makaamaan vaan vien kissat välipalan jälkeen ulos ja sen jälkeen salille, niin homma skulaa ihan hyvin.Tänään taas mun sisäinen Lidlhaukka heräsi. Oon päättänyt etten tässä kuussa osta enempää vaatteita, kun Oulussa tuli shoppailtua ihan tarpeeksi, mutta huomasin mainoksesta, että tällä viikolla olisi tosi kivat topit myynnissä, eikä pahaan hintaankaan. Päätin käydä niitä tänään kattomassa ja mietin kyllä töiden jälkeen Lidliin pyöräillessä, että onkohan kaikki vaatteet jo mennyt. No onnekseni ei ollut ja löytyi vielä mun kokoa ja kotona sovittaessa molemmat topit olivat vielä sopivan kokoisia ! Ja enhän mä osannut sieltä ostaa vaan noita toppeja, vaan ostin sukkia, pähkinöitä ja oli ihan pakko ostaa myslileipää, kun leipomotuotteet tuoksui niiin hyvältä! 

Siinäpä mun tän hetken kuulumisia :) Ikävä kalvaa, välillä tulee itkettyä, mutta samalla pyrin nauttimaan kesästä, koska kesä ja tää lämpö on niin ihanaa! 

Tätä biisiä oon kuunnellut aika paljon viime aikoina!


6 kommenttia:

 1. Tsemppiä, Pia! :) Koskas teidän tämän kesän kaukoilu päättyy? Toivottavasti ensi vuonna pääsette kesätöihin samalle paikkakunnalle. Onhan se ikävää olla just kesä erillään, mutta hienoa, että teille on löytynyt työpaikat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä pitäis päättyä elokuun lopussa, kun molemmilta loppuu työt eli onneksi ei tässä oo enää kauheen kauaa kaukoilua jäljellä! Se olis kyllä tosi mahtavaa ja saattaahan se ihan mahdollista olla :) Ja tosiaan se on hienointa, että meillä molemmilla on oman alan työt!

   Poista
 2. Voih, tiedän niin tunteen.. Päivät vielä menee, ja kun on tekemistä, mutta iltaa kohdin alkaa oikein ahdistamaan, kun on niin kova ikävä. Paljon tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :( Pahimpia on viikonloput kun on paljon aikaa iltasin ajatella, ku ei pidä vaan miettiä et pitää mennä aikasin nukkumaan. Kiitos <3

   Poista
 3. Voih, voin jotenkin kuvitella sun fiiliksen, vaikka en tuollaista olekaan joutunut kokemaan. Onneksi tuo ei kuitenkaan kestä ikuisesti! Ja aina tulee uusia kesiä (vaikka se ei just nyt varmaan kauheasti lohduta). Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen osaa kuvitella, kun on ollut ikävä joskus jotakuta! Kyllä se lohduttaa, että tää ei oo ikuista ja kesiä tulee aina lisää! Helpotta tosi paljon, et tää on "vaan" kesä eikä pitempi aika. Kiitos :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)