maanantai 14. heinäkuuta 2014

Loma ohi eli paluu arkeen!Niin se loma vaan luikahti ohi äkkiä ja arki taas alkoi. Loma kyllä teki sen mitä kuului eli tuli rentouduttua ja levättyä! Tänään nousin reippaasti kello 5 ylös, kun ennen lomaa klo 5.30 herääminen oli yhtä tuskaa :'D Töissäkin tuntui suunnilleen lomailulta, kun oli niin lämmin ja taimikot oli ihan kohtalaisen hyvin hoidettuja. Lomailu oli ihanaa, mutta toisaalta taas arjessa on mukavaa sen säännöllisyys.Nimittäin lomalla ja viikonloppuisin mun säännöllinen ruokarytmi katoaa jonnekin, ja tulee syötyä helposti liian vähän. Arkena taas tulee syötyä säännöllisesti ja tarpeeksi, varsinkin kun harrastaa liikuntaa. Toisaalta taas en sano, että iiik kauhee lomapöhö ja huono olo! Ei todellakaan. Sipsit, limut ja karkit on popsittu ihan hyvällä mielellä ;)

Nyt varsinkin kaikki on melkein taas kohdillaan, kun kissat on vihdoin kotona <3 Yhteensä ne oli 3 viikkoa lomailemassa ja olin 2 viikkoa ilman niitä. Enää Antti puuttuu kotoa, silloin kaikki olisi kohdillaan! Kissojen poissa ollessa menin aina töistä suoraan salille ja silloin se tuntui helpommalta ja oli kivaa ku aikaa jäi treenien jälkeen kivasti. Ja onhan se mietityttänyt, että miten treenit ja kissojen kanssa touhuaminen ehtii sovittaa taas työpäiville. Tänään kuitenkin oli oikein mukavaa, että töistä tuli mentyä suoraan kotiin. Tän kesän ajan mulle töiden jälkeinen välipala on ollut sellainen päivän rauhottumishetki. Välipalaa syödessä en kiirehdi tai pyri hoitamaan montaa eri asiaa samaan aikaan. Kun oon mennyt töistä suoraan salille niin oon ihan raatona popsinut pukkarissa välipalaa ja on tuntunut siltä, että huh nyt kun tästä pitäis lähteä tekemään treeni. Tänään taas välipalan ja kissojen kanssa touhuilun jälkeen oli vielä reippaasti energiaa salitreenille!
 
Piti vähän tuunata, ettei mulla ja Antilla mee sheikkerit sekaisin ;)

Mullahan oli nyt viikon salitauko ja kyllä taukoilun jälkeen aina jännittää palata salille. Varsinkin, kun salipainoissa on ollut laskusuhdannetta tänä kesänä. Onneksi oon nyt vihdoin oppinut, että millasissa sarjoissa otetaan millaset painot, eli tänään ei tarvinnut pienentää missään liikkeessä painoja! Ei edes penkissä! Onhan se ollut vähän vaikeeta, kun kevät oli kehityksen ilotulitusta ja nyt pitää vaan keskittyä, että sais löytää ne sopivat painot. Rintatreeni sujui siis tänään yllättävän hyvin, kun viime aikoina siitä ei ole ollut mitkään huippufiilikset. Olkapäiden treenaaminen taas on vaan niin rakkautta <3 Tykkään ihan mielettömästi!

Lomailun löllöilyn ohella mietin, että onko vaikeeta palata taas liikkumaan normaalisti ja tän päivän treenien perusteella se tuskin tulee olemaan vaikeeta :) Ja miksi se olisikaan, kun koko kesän on  tullut liikuttua hyvin! Mutta kun oon enemmän luonnostani sohvaperuna kuin liikkuja, niin aina nää jutut mietityttää. Tätä päivää kyllä helpotti, että Antti tiskasi tiskivuoren pois <3 Huh, tulee tuntumaan kyllä taas tosi oudolta, kun loman jälkeen ei taas nähdä vähään aikaan. 

Onko teillä loman jälkeen arkeen paluu ja treenirytmiin pääseminen helppoa vai onko alkuun käynnistymisvaikeuksia?

8 kommenttia:

 1. Ei ole lomaa niin ei ole näitä ongelmia ;) (otin lomarahoina)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän on ns. pakko pitää lomaa, muuten oisin ottanut lomat rahoina. Toisaalta taas hyvä oli näin, koska loma teki tosi hyvää :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No sinä kyllä sellaista tarvitsisit, ku sulla on hulluna töitä!

   Poista
 3. Mie en pääse tänne blogiin bloggerin kautta! Aina kun klikkaan uusinta postausta, se siirtää miut takasin bloggerin hallinta sivulle.. Piti käydä sanomassa, vaikka en tiiä mikä toho vois auttaa :D

  VastaaPoista
 4. Onko se sulla joka postauksessa :(? Tiiän että se temppuilee joidenkin postausten kanssa :( Oon koittanut jotenkin tätä korjata, mutta ei oo hajuukaan että miten se onnistuisi! Pohdin jopa siirtämistä wordpressiin, mutta koko blogin siirtäminen vaikutti hankalalta enkä osaa ja toisaalta taas en haluaisi ns. aloittaa koko blogia kokonaan alusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jokaisen.. Mutta ei oo ollu kauaa, ehkä kolme postausta sitten alottanu temppuilemaan.. Tai sit se on vaan tää blogger, aina aiheuttamassa pään vaivaa!

   Poista
  2. Voi ei :( Toivottavasti se korjautuis itsestään ku en tiiä et miten sitä korjais :(

   Poista

Kiitos kommentistasi :)