keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Taas tunti peruttiin

Tiedättekö, kun odotatte jotain ryhmäliikuntatuntia ja sitten se perutaan? Se harmittaa aika vietävästi. Mulla on tuon venyttelytunnin kanssa käynyt nyt joka kerta, kun tunnin oon itselleni varannut. Ymmärrän kyllä sen, että kun porukkaa ei ole tunnille ilmottautunut tarpeeks, niin sitä ei ole kannattavaa pitää. Mua ehkä enemmän harmittaa tässä asiassa se, että venyttelytunti oli kuitenkin toivottu tunti ja sen takia se teki paluun jumppiin ja nyt kukaan ei käykkään siellä. No, pitää varmaan ensi viikolla koittaa balancea venyttelytunnin sijaan.


Viime viikolla jätin venyttelytunnin ja omatoimisen venyttelyn puhtaasta laiskuudesta välistä, mutta tänään päätin, että tänään venyttelen itsekseni vaikka venyttelytunti peruttiin. Eikä se venyttely tosiaankaan tunnu kovin nautinnolliselta, kun ei usein venyttele. Viime keväänä, kun kuitenkin kävin edes kerran viikossa balancessa niin venyttelytunneillakin venyttely tuntui nautinnolliselta! Nyt tuntuu siltä, että olisin jotain lihastreeniä tekemässä. Mutta jospa se tästä vähitellen? Jalkoja täytyy ehkä yrittää vielä tällä viikolla yrittää elvyttää rullailemalla, että ne on valmiit lauantaina pitkikselle, kun eilisen jalkatreenin jäljiltä jalat on jumissa…

 
Tällä viikolla postista tuli paketti, jonka ansiosta edes ukkoskuurossa kastuminen ei harmittanut!
Nimittäin Ylex aurinkolasit!!  Kaikkien Ylex:n kuuntelijoiden himoitsemat ;) Jotain hyötyä instagramista, koska sain lasit sen ansiosta, että julkaisin ”biletyskuvan” Salsatequila-biisin aikana tarvittavilla hashtageilla. Sain kyllä soittaa monta kertaa, antaakseni yhteystietoni, mutta vihdoin ja viimein Timppa vastasi ja mä menin ihan lukkoon ja koitin sopertaa, et laitoin instaan sen kuvan ja antaisin mun yhteystiedot. Jotenkin pelästyin joutuneeni lähetykseen, mutta en sentään ;) Sain sentään osoitteen soperrettua ja mahti lasit tulivat eilen!
 
Pienet on pienen ihmisen ilot!

Miten suhtaudutte ryhmäliikuntatuntien peruuntumiseen? Perutaanko teillä kesäaikaan usein tunteja?

4 kommenttia:

 1. Meillä on nyt peruuntunu kesällä usein tunteja kun ei oo vaan ollu kävijöitä, mut osa on pitäny ihan parillekin tunnin sit jos on tullu ja ite pidin viimeks lyhemmän ku oli 3. Kesä on kyllä poikkeus tässä asiassa kun ei ihmiset jaksa lähteä sisälle jumppaan, mutta kannattaa ehdottomasti yrittää vielä mennä, jotta sitä tuntia ei sitten lopeteta kokonaan jos kaikki ajattelee ettei kannata enää yrittää :) Kyllä ne ihmiset nyt pikku hiljaa taas elokuussa palailee takaisin jumppasaliin kun lomatkin loppuu..ainakin pientä kasvua on viime päivinä ollut taas havaittavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli noita tuntien peruuntumisia kesällä tapahtuu myös muilla kuntosaleilla :P Se on kyllä kiva, että joskus pidetään tunteja parillekin ihmisille, koska niille se tunti on tärkeä! Itse oon joskus ollut aamutunnilla, jossa meitä oli vaan 4, kun minimi tuolla Viilingissä on 6, et on varmaan riippuvaa siitä, että kuinka vähän porukkaa on tulossa. Ajattelin et ens viikolla koitan päästä bodybalance tunnilla ja sit taas koitan päästä tonne venyttelytunnille. Nyt on vaan fiilis, et haluun jollekin ohjatulle kehonhuolto tunnille :) Ja eiköhän tosiaan porukkaa ala syksyllä sitten tunneille valumaan!

   Poista
 2. Oi, ootko värjänny tukkaasi jollain tuhkaisella sävyllä? Aivan ihanan väriset tuossa viimeisessä arskakuvassa, niin kirkkaat :)

  Elsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo :D Oon viimeksi huhtikuussa värjännyt tukan :'D Ois tarkoitus nyt elokuussa käydä kampaajalla :) Kiitos! Varmaan tuo vessan valo kirkastaa väriä!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)