perjantai 26. syyskuuta 2014

Saliviikko paketissa

Kun keväällä tykästyin kauheasti nelijakoiseen saliohjelmaan, niin kesällä salitreenien vaihtaminen kolmijakoiseen tuntui siltä että täyttä treeniviikkoa ei saanut tehtyä. Vaikka ennen tykkäsin ihan hirmuisesti kolmijakoisesta saliohjelmasta! Joten ei ihme, kun tän päivän treenin jälkeen tuntui siltä, että oon vihdoin ja viimein tehnyt ehjän saliviikon! Kaikki lihasryhmät treenattu kerran kunnolla ja tänään ne kerrattiin jalkoja ja käsiä lukuun ottamatta.


Nelostreeni alkoi tutusti leuanvedoilla, mutta enhän mä saa sen viime kevään parin kerran jälkeen lähellekään yhtäkään leukaa. Koitin jotenkin pyristellä ja räpistellä, mutta en todellakaan onnistunut lähellekään. Olin kotona miettinyt, että josko kehtaisin pyytää joltain tuntemattomalta apua avustettuihin leuanvetoihin, mutta salille päästyäni siellä ei ollutkaan yhtään tutun näköistä henkilöä niin tyydyin tekemään ylätaljassa ”leuanvetoja”. No ehkä joka viikkoinen tangossa roikkuminen ja selkätreenit auttaisi mua taas saamaan edes sen yhden säälittävän leuan! 

 

Mutta ai että mua alkoi ärsyttämään vatsoja tehdessä! Taustalla kuului ostostv:n pauhanta… ”Onko sinulla roikkuva maha, löysät käsivarret ja löllö takapuoli. Ei kauaa, kun hankit tämän ihmevekottimen ja kun treenaat vain 5 minuuttia tällä laitteella päivässä saat seksikkään vartalon. Nainen, voit pukeutua esitellä seksikkäitä vatsalihaksiasi bikineissä.” Alko ihan ärsyttämään, kun sama nauha jatkui ja se toisaalta myös todisti kauheeta ulkonäkökeskeisyyttä nykyaikana ja muutenkin liikunnan suhteen.  Liikunta on inhottavaa ja raskasta, tärkeintä on että saa sen seksikkään vartalon mahdollisimman vähällä vaivalla… No se on mainostajien temppu, mutta silti. Heh, no siinähän sitten tein niitä vatsoja saadakseni seksikkäät vatsalihakset ;) No joo, teen kyllä niitä yleensä ihan sen takia, kun ne ohjelmaan kuuluu ja vahvat vatsalihakset tukee muissa liikkeissä. Toisaalta taas eipä kivat näkyvät vatsalihakset pahakaan juttu oo :)

Ja kaupungille pyöräilin tänään ilman kypärää, kun en jaksanut sitä muka kantaa mukana....
Nyt on kyllä sellainen olo, että viikon treenit on paketissa. Lihaksia kolottaa. Mutta tää onkin just se huippu juttu! Oon ehkä vähän outo, mut jollain tavalla nautin lihaskivuista! Tulee olo, et on tehnyt jotain. Tai sitten oon vaan masokisti ;)


Tän päivän treenin jälkeen oli mukava sitten lähteä syömään palauttavaa ruokaa lounastreffeille Mariliin kanssa Hyveeseen! Jostain kumman syystä onnistuin kokoamaan jotenkin kauhean pienen salaatin…. Niin, mites se massakausi… Mutta onneksi salaatti oli kuitenkin tosi hyvää :)  Lounastreffit kestikin sen kevyet 4 tuntia, siirryttiin kahvittelemaan Hyveestä Paheeseen kun pitihän ne se jälkkärikahvit ottaa, eikä sitä ajan menoa ees huomannut, kun juttua vaan riitti Mariliin seurassa! Piti vielä kotoakin whatsupata, kun ei kaikkea muka saanut sanottua tänään ;) Oli tosi mukavaa, mutta sen sä jo Marilii tiedätkin :)


Nyt voikin näin hyvillä fiiliksillä jatkaa viikonlopun viettoon! Viikonloppuna onkin kivaa liikuntaohjelmaa luvassa ! Tosin ei oo hajuakaan et miten huominen juoksulenkki sujuu näillä tönkköjaloilla ja kun en ole puolikkaan jälkeen juossut ja torstain jalkatreeni painaa päälle :D No onneksi meen vaan hauskaa pitämään!


Hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! Toivottelevat myös kauhukaksoset ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)