perjantai 24. lokakuuta 2014

Hiirulaisen tuplatreeni

Terveiset täältä Espoosta :) Saatoitte eilisestä postauksesta jo arvailla että reissun päällä tässä taas ollaan ja tabletilla bloggaan. Eli kuvat tulevat suurina tekstin loppuun. En jaksa läppäriä enää junamatkoilla mukana raahata ja tabletilla bloggaaminen onnistuu sovelluksen kautta. Niin sitä sovellusta voisi vähän kehittää.

Eilen tosiaan lähdin junalla kohti Espoota ja tarkoituksena oli käydä ennen päivän luentoa salilla. Herääminen meni vähän myöhempään kuin oli tarkoitus ja päätin siirtää salitreenin tälle päivälle kun halusin viettää rauhallisen aamupäivän kissojen kanssa :)

Tästä päivästä tulikin tuplatreeni päivä koska olin suunnitellut juoksulenkkiä tälle päivälle. Tää on nyt näitä ei niin fiksuja tuplatreenejä :P Sain idean että voisin juosta salille! Kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;) Google mapsista  katsellessani matkaa niin lenkin pituus olisi maksimissaan 10 kilsaa eli ei liian paha!

Tänään kyllä lenkille lähtiessäni pohdin että kuinka mukavaa olisikaan istua lämpimässä bussissa ja olla nopeasti salilla. Mutta pidin pääni ja päätin mennä juosten! Salikamoiksi pakkasin vaan kaikista välttämättömimmät tavarat pieneen kassiin, jossa on olkahihna ja maharemmi.

Alkuun juoksu tuntui tönköltä ja tuntui että matelin vaan eteenpäin. Mutta mitä pidemmälle etenin niin sitä sujuvammaksi juoksu muuttui. Ja se ihana lämmin bussikin meni alkumatkasta ohi. Juoksu reitti nyt ei mielestäni ollut mitenkään kovin kummoinen. On niitä samoja maisemia tullut tuijotettua vuodesta toiseen bussin ikkunasta! Tosin matkan varrella huomasin luonnonmuistomerkkejä joita en ollut aiemmin huomannut :) Laukku pysyi hyvin kyydissä mukana. Yhdessä vaiheessa se alkoi pomppimaan, mutta kun tajusin kiristää mahavyötä niin pomppiminen loppui :) Fressille saavuin vähän yli tunnin juoksemisen jälkeen :)

Ja se mikä ei tästä tuplatreenistä tehnyt fiksua niin kyseessä oli mulla jalka-käsitreeni. Luojan sentään kyseessä oli kevyt treeni. Mitään täysipainoista jalkatreeniä en lähtisi tekemään suoraan 10 kilsan lenkin jälkeen! Eikä tää nyt todellakaan oo mitään kevyen viikon mukaista treenausta ;)

Treenin tein tietty mun entisellä kotisalilla Fressillä :) Avoimien ovien vuoksi ei tarvinnut käyttää edes vierailija korttia. Pääsin heti noloilemaan treenin alussa! Menin itsevarmasti jalkaprässiin et siellähän on lämmittely painot jo valmiina. Vähän tuntui raskaalle kun kelkkaa lähdin liikuttamaan ja se olikin niin painava et tuli piru vie syliin! Onneksi oon sen verran lyhyt et pääsin sieltä alta pois. Hassun musta tästä tilanteesta teki sen et kukaan ei tullut missään vaiheessa tarjoamaan apuaan ku mulla meni siinä aikaa sen kelkan ylös saamisessa, kuitenkin lähellä oli muitakin treenareita. Viilingissä oon vaan tottunut et joku on yleensä tarjoamassa apua jos jää jumiin. Mutta siis siinä kyllä katosi suuret luulot itsestä ku lämmittelypainotkin oli liian suuret! Muutenkin salin peilistä katsoi se pieni hiirulainen takaisin :D

Lopputreeni sujui onneksi ilman kommelluksia ja tuntuihan se hassulta taas vaan heilutella painoja :D Toisaalta taas oli siistiä treenata taas Fressillä ja onneksi pääsen huomenna sinne uudestaan :D Kyllä se entinen kotisali on aina tuttu ja turvallinen!

Kotiin pääsin onneksi äitin kyydillä ja olisin kyllä bussilla mennyt en ihan ois takasin juossut :D Tänään on kyllä pikkasen väsyttänyt, eikä suinkaan ihme ;) Ei kyllä tällaiset tuplatreenit ei oo mun liikkumisessa yleisiä, mutta joskus pitää repäistä ja kokeilla :D

Sain muuten itselleni pitkään haaveilemani lyhythihaisen nahkatakin, kun äiti luopui vaatteistaan joita ei käytä. Olin ihan ihmeissäni et aikooko se tästä luopua! Kiitos äiti <3

Millaisia tuplatreenejä teette? Onko teille käynyt jollain salilla niin että jalkaprässin kelkka on ollutkin ihan hullun raskas verrattuna oman salin jalkaprässiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)