maanantai 20. lokakuuta 2014

Kevyesti eteenpäin

Tänään se alkoi! Monen salitreenaajan kauhu viikko. No totta kai kyseessä on kevyt viikko ;)  3 kovaa  treeniviikkoa on nyt tehty ja sitä seuraa mulla salin puolella kevyt viikko. Toisaalta mä taas ootin kevyttä viikkoa jo innoissani. Kropassa ei ole silloin jatkuvia kolotuksia ja salitreeneihin menee yllättävän vähän aikaa :) Lisäksi kevyen viikon jälkeen on taas ihan huippua palata raskaiden treenien pariin ja tuntuu että salipainot kehittyy kevyen viikon jälkeen heti paremmin.


Mikä siinä kevyessä viikossa on sitten niin kamalaa monen mielestä? No kun salilla ei tunnu missään, ei tuu edes hiki. Siinä vaan painoja heiluttelet ja muut painaa täysillä. Saattaahan ne muutkin katsoa, että toipa nyt löysäilee.

 No itse en anna näille ajatuksille sijaa, koska välillä on mun mielestä kiva ottaa siellä salin puolella myös rennommin! Toisaalta osaksi tässä saattaa auttaa se, ettei niitä normaaleja treenipainoja tarvitse vähentää vaan Treenibunkkerin kevyellä viikolla vähennetään toistomääriä. Toisaalta kyllähän se tuntui tänään hassulta tehdä tosi lyhyitä sarjoja kuitenkin sellasilla painoilla, jotka eivät tuntuneet raskailta ! Siinä niitä painoja vaan heiluttelin :D Kyllä sitä tuli salitutulle sanottua, että kyllä tää kevyt viikko tuntuu hassulta :D


Nyt on muuten viime aikoina alkanut tuntua, että kyllä näitten enemmän syömisten ja bunkkeritreenien myötä jotain tässä kropassa on tapahtunut! Tai ainakin peilistä katsoessa näyttää, että olkapäihin olisi alkanut tulla lisää muotoa. Vähän kun kättä koukistaa tai jotain niin olkapää näyttää siltä, että onhan salilla edes vähän käyty. Ei mikään iso juttu, mutta kun kesällä kutistuin sen siliän tien niin on mukavaa nähdä, että se kevään salimuikin kroppa alkaa vihdoin palailemaan ja heräilemään! Kuulostaa varmaan kamalan pinnalliselta, mutta mun mielestä tää on ihan huippua!

Mitä te ajattelette kevyistä treeniviikoista? Jee vai buu? Mites muilla kesän "löysäilijöillä" on lähtenyt treenit tai kroppaprojekti edistymään?

2 kommenttia:

  1. No onhan siellä salilla käyty selvästi! ;) mun massarojekti ei oikein ole ottanut onnistuakseen, kun treenitauko vaan jatkuu... Plääh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos :) Toi on kyllä tosi inhottavaa et sairastelu vaan jatkuu :( Toivottavasti paranet pian <3

      Poista

Kiitos kommentistasi :)