tiistai 11. marraskuuta 2014

Kasvua ja jacky makupalaa

Huh, tuntuu että vihdoin tää päätön seilaaminen opintojen kanssa vähän helpottuu, kun sain vihdoin ja viimein gradun aihe vaihtoehtoja! Oon siis tässä nyt syksyn tuskaillut, kun tuntuu etten saa gradun aihetta ollenkaan. Nyt vaan aihe vaan pitää ohjaajan kanssa päättää ja sit saankin yhtyä voivottelemaan elämääni gradun kanssa! Huh! Oon nyt vaan tehnyt sivuaineopintoja tässä syksyllä ja koittanut keväälle keksiä jotain höpöhöpö kursseja eli lisää sivuaineopintoja, jotta saisin tarpeeksi opintopisteitä. Kyllä ne sivuaineopinnot on kivoja ja mielenkiintosia, mutta esim. tuotantoeläinten hyvnvoinnista päteminen ei oikein auta metsäalalla ;) Jos pistän gradun kanssa tuulemaan, niin ei tarvitse opintopisteistä murehtia niin kauheasti. Heh. Jos saisin sen akateemisen ruotsin vielä läpi, niin valmistuisin joskus! Kertokaa nyt joku miten B:n oppilaasta tulee yhtäkkiä M:n oppilas :(

Meillä on kotona belfie sensuuri!

Tänään tapahtui muuten jotain tosi ”ihmeellistä”. Niin monet salimuikit puhuu pienenevistä vaatteista ja kasvavasta lihasmassasta ja mä oon tässä parin vuoden aikana ihmetellyt, että mitkä pienenevät vaatteet? Kunnes päätin tänään vetäistä farkkulegginssit jalkaan, joita en ole piiitkään aikaan käyttänyt. Ostin ne aikoinaan liian isokokoisina, joten ne jäi kaappiin pölyttymään. Tänään housut jalkaan vetäessäni ne kinnasi kauheasti reisistä ja pelkäsin, että pyllystä vielä repeävät. Aattelin kuitenkin, että kyllähän nää nyt menee ja menin liian pienet housut jalassa sitten yliopistolle. Siinä vaiheessa, kun pyörän kyytiin pääseminen oli aivan järkyttävän vaikeaa ja olo muutenkin epämukava koko päivän, niin päätin heittää mokomat housut kirpparikasaan.


Kai mulla jonkinlainen takapuolikin nykyään on ja reisissäkin ehkä jotain kehitystä tapahtunut? Tai ainakaan en ole niin mini kuin sohvaperunaillessani :D Vaikeatahan se on oikeasti tietää, että millanen nyt on muka treenattu takapuoli kun kaikki treenatut takapuolet on kuvattu selkä notkolla tai jotenkin muuten posettaen.  Niin, että millanen sitten on oikea rento fitnesspylly? Eiku hölmö minä! Heidin pyllystä voi ottaa mallia, mut siihen on kyllä vielä aika paljon matkaa :D Mutta tyytyväinen olen tähän omaan takamukseeni. Hyvin suojasi viime viikolla, kun kaaduin pyörällä :) Onneksi hittiä otti vain toinen pakara, koska itku olisi tullut jos oisin häntäluun taas murtanut :(


Tänään kävin selkää laittamassa kasvuun selkätreenin yhteydessä. Jotenkin tän viikon treenit on lähteneet jotenkin ihan kybällä käyntiin. Eilen rintatreenin jälkeen tuntui, et rintalihakset räjähtää ja olkapäätkin oli hullun väsyneet olkapääliikkeiden jälkeen. Tänään sain selkään tosi hyvän tuntuman ja varsinkin kulmasouduissa. Otin vielä isommat painot ja isompia painoja kokeillessa välillä jänskättää et onko ne liian isot et menee tuntuma, mut tuntuma oli ihan tosi hyvä! En tiiä sit onks tällä viikolla vaan tosi hyvä draivi, vai alkaako kroppa olee valmis ens viikon keventelyille. Eikä siis hyvän tuntuman takia, vaan koska lihakset on vaan niin hullun väsyneet treenien jälkeen. No, en osaa selittää.


Oon vaihtanut muuten palkkarimerkkiä! Oon tässä jo varmaan syönyt pari vuotta Star Nutritionin gainereita, mutta yhtäkkiä se alko kyllästyttämään. Mun leppari minttusuklaakin alko maistua liian makealle ja bläh. Salitreenin jälkeen palkkarin ottaminen ei ollutkaan enää niin huippujuttu. No tilattiin joskus 100 vuotta sitten Fitnesstukulta taas palkkaria ja kun SmartSuppsin 6 kilon gainerin sai samalla hintaa, kun Star Nutritionin 4 kilon gainerin niin tilasin sitten SmartSuppsia. Antti oli sitä joskus syönyt ja suositteli. Kannatti vaihtaa, koska tuo suklaa palkkari maistuu ihan jacky makupalalle <3 Eikä oo sellaista ylimakeaa jälkimakua mukana!

Ja hei, nyt kun vielä muistan, niin olisi pientä ilmoitusasiaa. Haluan auttaa yhtä lukijaani ja vinkata teille, että Vierumäellä järjestetään liikunnanohjaajan peruskurssi tammikuussa 2015. Minä saan siis tästä vinkkauksesta palkaksi hyvän mielen, eli tämä ei ole maksettu mainos. Kurssille tarvittaisiin 24 ilmottautunutta 10.12 mennessä. Kurssi antaa yleiskuvan liikunta-alasta erityisesti liikunnanohjauksen näkökulmasta sekä antaa myös hyvät valmiudet jos on ajatellut hakea vaikka alan opintoihin. Kurssi on suunnattu kaikenikäisille, mitään lajitaustaa ei tarvitse, ainoastaan innostusta :) Kurssiin sisältyy myös kuntosalikurssikokonaisuus. Täyshoidon lisäksi kurssilaiset saavat käyttää Vierumäen liikuntamahdollisuuksia rajoitetusti, ilman lisämaksuja. Ja mikä tärkeintä kurssin opiskelijoilla on mahdollisuus hakea Kelan opintotukea ja kurssin voi maksaa erissä.  Kurssiin voi tutustua tarkemmin täältä (klik) ja lisätietoja saa myös nettisivuilta löytyvästä puhelinnumerosta ja sähköpostista. Jos nyt kurssille ei pääse osallistumaan, niin sitä järjestetään keväisin ja syksyisin eli voi vaikka ensi syksynä kurssille ilmottautua, jos nyt ei aikataulut natsaa :)  

No millanen se on se oikea fitnesspylly? Onko kukaan nähnyt? Ootteko joskus kyllästyneet suosikkipalkkariinne? Onko uusi merkki tai maku löytynyt helposti?

4 kommenttia:

 1. Hehee, ei taida sellainen kunnon fitnesspylly olla mullakaan. :D Jos se pitäisi biksuihin survoa ja maailmalle esitellä, niin koko naapurusto lähtisi kirkuen karkuun. :'DDD Mutta kasvanut se on, aika kivasti, ja se on mulle tärkeintä! Ja kyllä mun silmään näyttää, että sä olet saanut sitä pyllykasvua myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla on ainakin kunnon treenipylly! No eikä lähtis ku ei mun sellupyllystä kukaan kirkunut kesällä vaikka Oulussa kävelin pitkät matkat rannalla biksuissa (ku piti vessaa etsiä) ;D Hitaasti mutta varmasti mun peba ehkä tästä kasvaa ;)

   Poista
 2. No on siulla miustakin kehitystä tapahtunut takamuksessa ja varsinkin etureisissä! Hyvä Pia! :)

  Mie oon semmonen vaihtelunhaluinen, että miulla pitää aina olla paria kolmea eri palkkarimakua jemmassa. En pysty juomaan samaa makua montaa kertaa peräkkäin ja sit pitää välillä vaihtaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) No on kyllä varmasti verrattuna kesään kyllä kehitystä ku kaikki suli pois kesällä :'D

   Tuo sun tyylis on kyllä kätsä, kun jos alkaa joku maku kyllästyttää niin voi heti vaihtaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)