maanantai 3. marraskuuta 2014

Maailmanloppu ei tullutkaan maanantaina

Vaikka tänään aamupäivällä alkoikin jo siltä tuntua! Kun matkaa yliopistolle on jo jonkin verran pyörällä ja ulkona ei ole mitkään kesäsää, niin takin vetoketjun rikki meneminen tuntui maailmanlopulta! Ja piru vie kun oli vielä niin kiva takki! Aikani koitin hiki otsalla vetoketjua saada kiinni, mutta luovutin ja painelin takki auki luennolle. Sitten vielä luennon tauolla ostamani cappucino maistui pahalle ja ärsytti myös ajatus, että salitreenikin pitää tehdä vasta illasta.

Tyhmä takki ja tukkakin räjähti sateisuuden takia.
Näin varsinkin kirjoitettuna tällaisista asioista harmistuminen, kuulostaa aivan naurettavalta, mutta sillä hetkellä se ei siltä todellakaan tuntunut. Onneksi hädässä ystävä tunnetaan eli mun ei tarvinnut odottaa ikuisuuden Anttia, että se olisi tuonut mulle kotoa takin tai että olisin joutunut polkemaan takki auki kotiin. Sain hakea ystävältäni takin lainaan! 

Tänään salille lähtiessäni kyllä mietin, että tää on kyllä niin maanantai, että saan varmaan salilla vähintään tangon päähäni. Tai ainakin siellä on sellainen ruuhka, että en mahdu kunnolla treenaamaan. En nykyään tykkää hirveästi treenata illasta, kun porukkaa on silloin salilla omaan makuun liikaa ja muutenkin mun mielestä on kivempaa treenata esim. aamupäivästä. Kauhistelin itsekseni salin pihan valtavaa pyörä määrää ja eteisen kenkä määriä. Onneksi suurin osa taisi olla jumppareiden, koska salilla ei näkynyt niin suurta tungosta.
 


Onneksi treeniä ei tarvinnut aloittaa puhahdellen, että penkki on varattu, mutta kyllä sitä porukkaa oli sen verran että jouduin kyllä liikkeitä vaihtelemaan tai soveltamaan jonkun liikkeen kanssa. Onneksi mun sarjapainot on sen verran kevyitä, että esimerkiksi vinopenkin tekeminen tangolla ilman telinettä onnistuu ihan hyvin! Mutta kyllähän se harmittaa, että ei pääse tekemään just sitä liikettä mitä juuri haluaa tehdä, mutta sitä se on kun käy salilla, aina ei voi saada haluamaansa. Käsipainojenkin kanssa ei mennyt nallekarkit tasan vaan jouduin ottamaan pienemmät painot pystysoutuihin, koska juuri ne mulle sopivat painot oli käytössä. No ainakin tuli keskityttyä juurikin siihen tekniikkaan.

Se mitä treenistä jäi eniten mieleen, että penkkiin tarvitsee laittaa taas lisää painoja! Punnerruksia tuli tänään aivan älyttömän paljon, olin ihan ihmeissäni siitä ja vinopenkki viparitkin oli ihmeen kevyen tuntusia tänään!


Punnertamisesta puheen ollen, päätin osallistua Tikiksen 21-päivän punnerrushaasteeseen! Mä oon yleensä sellainen, etten lähde mukaan mihinkään tollaisiin haasteisiin, kun en koe niistä olevan mulle hyötyä, kun liikun muutenkin ilman tollasia haasteita. Mutta se punnertaminen on mulla kyllä se, missä haluaisin kehittyä! Joten päätinkin lähteä haasteeseen mukaan. Ensimmäiset 3 päivää takana ja punnertaminen on  sujunut ihan hyvin. Ja tänään salilla supersarjaa tehdessäni tein ihan mielettömät enkat punnerruksien kanssa! En oo koskaan tainnut saada 10 punnerrusta supersarjassa ja tänään tein parhaimmillaan melkein tuplat siitä! Mietin että voiko jo parin päivän punnerrushaaste jo vaikuttaa, kun kuitenkin ristikkäistaljassakin tuntui raskaalta. Mene ja tiedä, mutta toivottavasti tämä meno jatkuu!

Onneksi maanantai meno päättyi täyttyneeseen saliin eikä esimerkiksi kissa karannut, kun oltiin ulkoilemassa! Toivottavasti loppuviikko sujuu ilman kummallisempia kommelluksia!
 
Turhauttaako teitä, kun sali on täynnä porukkaa? Kuinkas moni teistä lähti mukaan punnerrushaasteeseen?

8 kommenttia:

 1. Hehee, ei oo ongelmia ruuhkaisen salin kanssa. ;)
  Mä koitin miestä houkutella tuohon punnerrushaasteeseen, muttei hän innostunut. Ei kuulemma tykkää punnertamisesta ja siksi ei viitsi osallistua. Koitin vihjata jotain mukavuusalueesta ja siitä poistumisesta, muttei sekään tehonnut.. :D Mähän en itse voi osallistua, kun sitten tulisi taas isoja kipuja. Muuten voisin joskus johonkin tommoseen ajatella osallistuvani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä onnekas ;) Mietinkin eilen sua et sun ei ruuhkista tarvitse kärsiä :D

   Heh, no jos oikeesti on tosi inhokki juttu ni en yhtään ihmettele! En mä lähtis esim. todellakaan mihinkään hoover-haasteeseen :D Tärkeintä on miettiä omaa terveyttään, että onko tollanen haaste itselle nyt kannattava tai järkevä :)

   Poista
 2. Mie alotin ton punnerrushaasteen vähän etukäteen ja oon menossa jo 6 päivässä. Lihakset on väsyneet ja en varmaan tänään jaksa tehdä tarvittavaa määrää kun on niin kipeenä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein tänään 4 päivänä jo osissa ne punnerrukset :'D Yritin tekosyynä ajatella, että eilinen rintatreeni vaikutti siihen, mutta ehkä mulla on vaan huono punnerruskunto :'D

   Poista
 3. Ensimmäistä kertaa ikinä osallistuin johonkin tuollaiseen haasteesen! Voitko kuvitella, että kolme päivää on jo mennyt ja oon edelleen mukana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääkin on ihan eka kerta mulle jossain haasteessa :D Go Anna! Mäkään en oo vielä luovuttanut :D

   Poista
 4. Joo kyllä yks ärsyttävimmistä asioista on se, kun on muuten hyvä draivi salilla päällä, mutta sit ei pääse tekemään kunnolla ruuhkan takia.

  No, mie lähdin tuohon haasteeseen, mutta polvet maassa pitää tehdä. Ei pysty vielä keskikehoa pitää niin tikissä, että onnistuis muuten. Ja ettei tuu liikaa rasitusta sitten tähän olkapää-käsiosasastoonkaan. Kyllähän tuo käsi pikkusen taitaa olla ärtynyt tuosta, vaikka en edes mitään muuta treeniä nyt tee! :( No toivottavasti se nyt ois vaan käytönpuutetta ja asettus siitä.

  Onnea punnerrusenkoista! <3 Siitä tulee aina niin huippu fiilis kun tekee jotain sellaista, mihin ei ole aiemmin pystynyt.

  Ja muuten, mie en näe tuossa ekassa kuvassa mitään räjähtänyttä tukkaa! Ehkä tää on taas sitä, että kun oma tukka on semmonen sileä, niin tuollainen paksun ja kuohkean näköinen näyttää vain ja ainoastaan hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi turhauttavaa! Ku käsipainotkin oli varattu! Ärh!

   Voi kurja tuon käden kanssa :( Ihmettelinkin itsekseni sun postausta lukiessa et miten sen nyt levonkin jälkeen kiukuttelee :(

   Kiitos <3

   Hih, olin tosiaan suoristanut sen aamulla ennen yliopistolle menoa niin kyllä se oli räjähtänyt verrattuna siihen suoraan versioon ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)