sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Bloggaajien pikkuiset joulut

Kutsu Marissalta pikkujouluihin taisi tulla joskus lokakuussa, olin todella iloinen ja hämmästynyt kutsusta. Ei oltu siinä vaiheessa vielä Marissan kanssa tavattu, juteltu toki oltiin somen välityksellä :) Kutsusta alkoikin sitten pikkujoulujen odotus ja niitä kyllä odotin innolla, sillä paikalle oli tulossa monia bloggaajia, joiden blogeja seurasin, mutta en ollut heitä koskaan aiemmin tavannut. Paikan päälle olivat tulossa Marilii, (tietysti) Marissa, Petra, Milla, Outi, Weera, Elina, MonnaNana ja Janina.

Samalla pikkujoulut myös jännitti. Mitä mä puen päälle? Miten laitan hiukset? Mähän oon vaan tällainen pikkubloggaaja, mitä jos muut ihmettelee, että miksi mä oon siellä? Mitä jos jään seinäruusuksi, jos suuri määrä uusia ihmisiä alkaa jännittämään? Tulihan näistä fiiliksistä puhuttua Marissalle, Petralle ja Mariliille ja puhuminen sai hölmöimmät ajatukset katoamaan :)


Mun matkani kohti pikkujouluja alkoi eilen aamulla aikaisella junamatkalla. Olin sopinut viettäväni ajan ennen iltaa Marissan, Mariliin ja Outin kanssa Helsingissä pyörimällä. Kun olin saanut raahattua tavarani tyttöjen vuokraamalle asunnolle, lähdettiin katsastamaan Tuomaan markkinatMulla oli aivan järkyttävä sudennälkä, mutta onneksi asunnolla sain syötyä pari leipää. Ei yksi rahka pidä mulla ainakaan nälkää melkein yhtään eikä ne karkit sen puoleen myöskään ;)
 

Ruuaksi tilasin pizzaa ja se oli oikein hyvää eikä onneksi niin tavallista kuin perus pizzamätöt. Kun kerran käy Helsingissä ravintolassa, niin onhan se hyvä syyä jotain sellaista, mitä koto Joensuussa ihan heti saa ;) Syömisen ohella pulistiin aiheista jotka liikkui maan ja taivaan välillä. Oli mukava huomata, että pystyy puhumaan niin erilaisista aiheista ja ihan ajankohtasista tunteita herättävistä jutuista, eikä pelkästään : ”Mun liikunta ja ruokavalinnat koostuu näistä elementeistä.”

Syömisen jälkeen suunnattiin opettelemaan helsinkiläistä elämäntyyliä hakemalla kahvit mukaan Starbucksista :D  Pointti ei ollut se Starbucks niin kuin kuvista voisi luulla vaan se, että meidän maalaisten mielestä näyttää ihan hupsulle, kun kuljeskellaan ympäriinsä hirveellä kiireellä kahvikuppi kädessä. Tai enhän mä entisenä espoolaisena mikään maailainen oo, mutta tarpeeksi landepaukku kuitenkin stadilaisten mielestä ;) Tehtiin instagrammiin myös tosi ”hauska” video tästä kiireellisestä kahvinjuonnista. Helsinkiläisiä tää tuskin nauratti niin paljon kuin meitä :DPikaisen kahvin juonnin ja ostosten jälkeen suunnattiin takaisin asunnolle ja loikoiltiin siellä ja jutusteltiin. Tää hektinen elämäntyyli ehti selvästi jo tarttua, kun ennen pikku jouluja piti ottaa vielä pika saunakin ;) Heh. Siinä kun laittauduttiin, niin porukkaa alkoi pikku hiljaa saapumaan paikalle. Itse kökötin lattialla kihartamassa hiuksia ja moikkailin maantasolta muita. Niinhän siinä kävi, että en saanut hiuksia laitettua niin kuin olin toivonut, mutta enpäs jaksanutkaan miettiä sitä koko iltaa ja miksi olisinkaan, kun seura oli aivan huippua :)
 

Pelko seinäruusuksi jäämisestä ja älyttömästä ujouskohtauksesta oli aivan turha. En ollut aiemmin tavannut Monnaa, Nanaa, Millaa, Elinaa, Weeraa ja Janinaa,  mutta puhe ja nauru raikasi koko illan :) Oli tosi mukava tavata kaikkia ja jutella asioista, jotka itseä askarrutti bloggaamisessa. 


Oli mukavaa, että ilta alkoi niin sanotusti kotibiletyylisesti :) Vaikka ajatus ravintolassa käymisestä oli mukava, niin siellä pakosti ei olisi ollut mahdollista keskustella kaikkien kanssa. Napostelun, juttelun ja monien kuvien ottamisen jälkeen suunnattiin Manalaan katsomaan stand uppia. Esiintymässä oli muun muassa Ali Jahangiri ja Sami Hedberg. En ole ikinä aiemmin käynyt katsomassa stand uppia ja hauskaa se kyllä oli! Nauroin ihan vatsakippurassa :)
Manalasta suunnattiin Apolloon jatkoille ja drinkkien juomisen jälkeen katsastettiin tanssilattia. Itse en valitettavasti kauheasti syty cover bändeistä, joten aikaa tuli enemmän vietettyä karaokepuolella Mariliin kanssa höpisten :) Illan päätteeksi ehdin onneksi rauhassa hakea mun tavarat asunnolta, kipittää bussiasemalla huomatakseni, että ehdin vielä hakea Mäkkäristä matkaevästä ennen bussiin menemistä. Pahin painajainen oli, että en ehtisi viimeiseen bussiin tai olisin joutunut kulkemaan matkalaukun kanssa yli kilometrin matkan kotiin. Melkein näin muuten Haloo Helsingin, kun kävelin niiden keikkabussin ohi ;)

Kiitos teille kaikille ihanille <3 Teitte eilisestä illasta huikean ja tästä oli tosi hyvä aloittaa tämä joululoma :) Ensikertaan <3 Kiitos Marissalle, että nämä pikkujoulut järkkäsit <3

10 kommenttia:

 1. Oi, teillä näyttää olleen niin kivaa! Ihanaa kun menit sinne <3 Miehän sanoin siulle, että kun oot vaan oma ihana ittes niin ei siihen muuta tarvitakaan. Ja niinhän se sitten menikin. :)

  Oot kyllä tosi kauniina ja pirtsakkana ollut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan mielettömän kivaa ja oon kyllä todella onnellinen, et päätin osallistua pikkujouluihin :) Olit kyllä oikeessa ja en mä kyllä osaa oikein muuta esittääkkään kuin olla vaan oma itseni :D

   Voi kiitos <3

   Poista
 2. Kiva kun tulit! Tahdoin kutsua kaikki, jotka liittyivät jollain tapaa toisiinsa ja koska joskus oon itse jäänyt paljon ulkopuolle tilaisuuksista jonne olin odottanut kutusa, niin mulle oli tärkeää kutsua kaikki jotka tiesin tahtovan tälläisiin juhliin mukaan.Muuthan tunsinkin ennestään jo paremmin ja nyt on kiva kun sutkin tuntuu enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle se kutsun saaminen tuntui tosi tärkeälle ja varmaan sen ymmärrätkin :) Kuten puhuttiinkin lauantaina, niin itse oon jäänyt myös ulkopuolelle tilaisuuksista, joista olisin odottanut et mullakin olisi ollut mahdollisuus saada kutsu. Sen takia näihin pikkujouluihin pääseminen tuntui todella mukavalta ja tärkeältä :)

   Ja on ollut tosi kiva tutustua suhun enemmän <3

   Poista
 3. Oli tosi kiva tavata. Toivottavasti nähdään uudemmankin kerran. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli :) Aivan varmasti nähdään uudemman kerran :)

   Poista
 4. Olipa kyllä kiva tavata! :) <3
  Toivottavasti nähdään taas pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli :) <3

   Uskoisin, että nähdään ;)

   Poista
 5. Hih, oli kyllä kiva tutustua pirtsakkaan Piaan :)
  Tuo, miten pystyttiin juttelemaan vaikka mistä niin oli todella hienoa!

  http://outikarita.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suhun oli kyllä kans tosi mukava tutustua :) Ja oli kyllä oikeasti ihan super kivaa, että pystyy monipuolisista aiheista juttelemaan :) Mulle se on aika tärkeetä, ettei oo sillain et pystyy vaan tietyistä aiheista puhumaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)