sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Laiskimus

Mun mielestä blogin banneri oli liian kesäinen/syksyinen, että mielestäni se olisi hyvä vaihtaa. Mökillä olikin sopivasti talvisemman näköistä ja Anttikin suostui ottamaan kuvia. Tarkoituksena mun oli poseerata kissojen kanssa, mutta siinä vaiheessa kun Antti saapui kameran kanssa ulos, niin kissat halusivat sisälle :'D En halunnut raukka parkoja pakottaa olemaan ulkona. Sara pääsi siis kuvaus rekvisiitaksi! Alkuun kuvausreissu oli kyllä yhtä tuskaa, kun Sara oli niin täynnä energiaa ja ulkona liukasta. Yritä siinä sitten saada pidettyä koira hyppysissä. Metsästysreissulle ei Antti uskaltanut Saran kanssa lähteä, kun lähialueella huhuttiin liikkuneen susia, eikä missään nimessä kukaan halua riskeerata Saran henkeä. Ja sen seurauksena sitten onkin ylivilkas koiruli, kun Antin tulo mökille yleensä tarkoittaa metsästysreissua metsästyskaudella! Tänään lähtiessä olin kuulevinani susien ulvontaa, mutta todennäköisesti ulvojat olivat koiria ;)


Onneksi pienten höyryjen päästelyn jälkeen sujui hyvin ja Sara malttoi poseeratakin :) Sitä muuten luulisi, että bloggaajana haluaisi bannerissa olla meikit naamassa ja tukka täydellisesti ja mun viimesimmät bannerit on olleet sellaisia, että oon meikittömänä tukka pystyssä ;)  Heh, no se mun juttu ei ole ehkä täydelliseksi tälläytyminen ja kun en osaa poseeratakaan, niin mieluummin nyt otan bannerikuvat hetken mielijohteen mukaan.
 

Eilen oli tarkoitus lähteä käymään lenkillä ja tänään käydä toisella, mutta sitten tulikin tosi pimeetä ja Linnan juhlatkin oli alkamassa, joten päätin skipata lenkin, katsoa Linnan juhlia ja puputtaa herkkuja. Itsellä ainakin nyt talven ja pimeän tullen helpommin tulee skipattua jokin treeni, kun on niin pimeetä ja mieluummin lekottelen sisällä.  Tosin oon huomannut, että helpoiten treenin tulee skipattua mökillä ollessa! Kun siellä tekee mieli ottaa vaan rennosti ja olla. Tässä tosiaan taas huomaa, että en ole syntyjäni liikunnallinen.


Tuntuu muutenkin, että aerobisten skippaaminen on tullut itselle liiankin helposti :P Nyt kun juoksun suhteen ei ole mitään lähellä olevia tavoitteita, niin tuntuu liiankin helpolta jättää juoksulenkki väliin, kun eihän se mitään haittaa. Toisaalta eipä se mitään haittaa, kunhan siitä ei vaan tule mikään kovin yleinen tapa mulle! 

Tänään onneksi suunnattiin kuitenkin Saran ja Antin kanssa lenkille. Käytiin hölköttelemässä sellainen 8 kilsan lenkki. Alkuun olin että huh, miten jaksan mennä Saran ja Antin vauhtia koko matkan, mutta onneksi olo vetreytyi ja askelkin tuntui keventyvän. Laitettiin molemmat lenkille heijastinliivit ja Antilla oli vielä otsalamppu, että autot kyllä varmasti meidät siellä tienvarressa huomasivat :) Pitäisi muuten aina muistaa se lenkin jälkeinen hyvä fiilis, kun lenkille lähtö laiskottaa! Se fiilis on nimittäin melkein aina huippu!

Touhukalenterista muuten sen verran, että en oo varmaan viimeiseen 4 päivään tehnyt kalenterin tehtäviä. Tauko- ja kaulinjumppa eivät oikein iskeneet ja tänään ei ollut aikaa lähteä minnekään lähiliikuntapaikalle. Tosin itsenäisyyspäivän luukkua noudatin lepäämällä ja syömällä hyvin ;) Mutta tosiaan, en ota sitä niin vakavasti. Toivottavasti tulee itselle mielekkäitä juttuja sieltä vielä!

Mitäs tykkäätte uudesta bannerista? Vaikuttaako teillä talvi ja jatkuva pimeys liikunta motivaatioon? Mitäs olette tykänneet Touhukalenterista? 

4 kommenttia:

 1. Hieno banneri! En oo "avannut" touhukalenterin luukkuja ekan päivän jälkeen.. Ihan kun mä mitään niistä jutuista pystyisin kumminkaan tekemään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kelpaa :)

   No ei kyllä kannata availla, jos niistä tulee vaan paha mieli ettei niitä pysty tekemään :(

   Poista
 2. Mie oon liittyneenä touhukalenterissa mut en oo avannu yhtään luukkua :D. vatsahaasteen suorittamisen jälkeen ei nappaa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhahah, en yhtään ihmettele :D Mulla alko punnerrushaasteen aikana kyllä tulla punnerrukset niin korvista ulos, että kun Touhukalenterin luukusta napsahti punnerrukset, niin todellakin tein ne minimit niistä!
   En kyllä aio enää mihinkään haasteisiin osallistua :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)