maanantai 1. joulukuuta 2014

Takaisin salille (?)

Hellurei ja hellät tunteet :)  Viime viikon suhteen kävikin niin, että päätin sohvaperunailla koko viikon! Olin keskiviikkona ruotsin tentin jälkeen niin suutuksissa ja pettynyt, että aattelin rötväileväni koko viikon! Eipä siinä, hyvää sekin tekee välillä :) Olipa ihan mukavaa viettää viikko ilman sen suurempia aikatauluja. Kun itse ei  jaksanut liikua päässyt liikkumaan, niin ei kyllä hirveästi blogienkaan lukeminen napannut tai oman blogi postausten kirjoittaminen. Ei huvita lukea liikkumisesta tai terveellisistä ruuista, kun itse möllöttää telkkarin ääressä :P


Olkapää onneksi tuossa möllöttäessä meni koko ajan parempaan suuntaan. Leposärky loppui ja tunnustellessa kipu kohtaa, niin kipu siitäkin lopulta hälveni. Joten tänään uskaltauduin sitten salitreenin pariin. Salille mennessä mua jännitti ihan hirveästi ja salin ovea avatessa oli enemmän ahdistunut fiilis, kuin se tuttu treenifiilis. Mitä jos joudun heti lämmittelystä lähtemään kotiin?

Päätin lämmitellä tänään kiertäjäkalvosimet kunnolla mitä olisi kyllä hyvä aina tehdä, ettei ne hermostuisi ainakaan lämmittelyn puutteesta. Eikä tosiaan siinä 1 kilon käsipainoja heilutellessa ollut olkapäässä sen kummoisempia tuntemuksia. Lämmittelyn jälkeen olkapää kyllä joutui heti tulikokeeseen penkin kanssa. Periaatteessa mulla oli koko treenin ajan mielessä, että jos alkaa sattumaan, niin lähden kotiin. Onnekseni penkissä ei sattunut ja pystyin hyvin lisäämään painoja yhteen sarjaan. Edelleen meen pienemmissä penkkipainoissa verrattuna viime kevääseen ja liiankin kevyesti periaatteessa penkki sujuukin. 


 Penkin jälkeen rintaliikkeistä mietin, että punnerrukset saattaa olla ne, jotka aiheuttaa kipua.  Aloitin supersarjan chest pressissä ja siirryin siitä sitten punnertamaan. Kipua ei tullut ja jaksoin punnertaa edelleen ennätysmäärän! Vaikka punnerrushaaste jäi omalta osaltani kesken. Koska mielestäni alkoi olla tylsää tehdä samaa juttua joka päivä. Niin se tuotti mun punnerruksiin sen toivottavan tuloksen: punnerruksia tulee nykyään helposti enemmän kuin ennen :)

Olkaliikkeetkin sujuivat mallikkaasti ja oikeasti oli huippu fiilis, että pääsin treenaamaan. Tuntuu tosi hyvältä, kun lötköttelyn jälkeen lihaksissa veri virtaa ja niillä oikeasti tekee jotain muuta kuin makaa sohvalla tai löllöttelee polkupyörällä. 

Nyt treenin jälkeenkään olkapäähän ei ole alkanut koskea sillä ikävällä tavalla, joten oon aika toiveikkaana, että salitreenien pariin tässä taas pääsen :) Toki mun mielestä huominen vasta kertoo totuuden, jos olkapää onkin huomenna kipeytynyt. 


Olisi kyllä ihan mieletöntä ja huippua päästä nyt nää 3 viikkoa ennen pientä joulutaukoa treenaamaan salilla kunnolla! Se on vaan niin se mun juttu ja kun tuntuu nyt et oon kesän jäljiltä päässyt kehittymään ja saanut järkeä treeneihin, niin haluaisin vaan päästä treenaamaan :)Antti kävi tossa viikko sitten työreissulla pääkaupunkiseudulla ja samalla toi mun äidin ostamat joulukalenterit kissoille. Äiti oli ostanut molemmille kisuille samanlaiset kalenterit ettei tule eri puraa ;)  Hih! Kissat saivat kuitenkin tehdä omat kalenterivalintansa! Korpun valinta ei ollut niin onnistunut, sillä ekan luukun namit söi sitten Jäksöni, kun molempien kalentereista tuli eri namit ja Korpulle ei omansa kelvannut :s Olin ehtinyt Jäksönille jo syöttää sen omat namut ennen Korpun nirsoilua.  Ehkä huomenna on parempi tuuri ;)

Meidän kodin ainoat joulutunnelmat onkin nuo kalenterit ja sitten kynttelikkö. Osaksi ei tule kissojen takia kauheasti joulua laitettua ja osaksi myös sen takia, että ei olla joulua kotona. Mutta onneksi keittiössä on edes vähän joulutunnelmaa! Itse en hankkinut itselleni joulukalenteria, mutta päätin nyt sittenkin osallistua facebookissa olevaan Touhukalenteriin, joka on liikunnallinen joulukalenteri. Ekaksi aattelin etten osallistu, kun kyllästyin punnerrushaasteeseenkin, mutta kun kävin tänään katsomassa, että ekasta luukusta paljastui 50 porrasaskelman juoksu ylös, niin ajattelin että tuskin tehtävät tulee olemaan yksipuolisia tai tosi haastavia. Tänään tulikin sitten juostua kerrostalon rappuset löntystelyn sijaan! 

Olipas kiva päästä taas bloggaamaan :) Kyllä sen pienen tauon jälkeen taas muistaa kuinka kivaa tämä on! Millainen joulutunnelma teillä on kotona vai laitatteko kotiin joulua? Onko jollakin muulla termiitti lemmikkejä? Antin äiti ei varmaan taas viitsi laittaa kauheasti joulukoristeita, kun mennään termiittien kanssa jouluksi Ouluun :D  Ootteko hankkineet joulukalenteria vai oletteko osallistuneet Touhukalenteriin?

4 kommenttia:

 1. Ihanaa ku oot päässy taas treenaamaan! <3 Huomasinkin eilen jo instasta ja sit H kertoi kotona, että oli nähny siut salilla :D Sillä on nyt se kolmen kerran tutustumiskortti Viilinkiin.

  Nooooo, mie tämmösenä jouluhulluna laitan kyllä joulua kotiin ja oon jo jonkin verran laittanutkin. Huomenna sitten näet! :) Oon perinyt sen kotoa. Meillä sielläkin on (ja oli) aina hirveesti joulukoristeita, vaikka parhaimmillaan oli kolme kissaa ja koira! :) Kyllähän ne joulupallot sai aina vähän kyytiä mut ei ne kuuseen koskenu kuin sen yhden kerran kun oppivat että piikit pistelee. Ja saivat omat joulupallot leikittäväksi. Taralla onkin nyt sit itellään monta joulupalloa perintönä :´D

  Miekin osallistun Touhikalenteriin mut en ota mitään paineita siitä jos en joka päivä saa tehtyä sitä tehtävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Joo, vaihdettiin pari sanaa siinä :) Ekaks katoin et täh onko se H ja niinhän se olikin :)

   Oonkin katsellut insasta, että joulua teille on jo oikein kunnolla laitettu :) Meilläkin kyllä äiti aina laittoi kotiin joulujuttuja kissasta huolimatta :D Korppu ja Jackson kaatoivat mun isoveljen luona vähintään 3 kertaa muovikuusen ja kaikki koristeet piti laittaa tosi ylhäälle :'D Mulla ei ainakaan nyt kestä hermo juosta kissojen ja joulukoristeiden perässä :'D Toki ne kissat oppisivat niitä olla retuuttamatta, kun oppisivat ettei niitä saa ottaa :D

   Mäkin aattelin ihan ilman paineita osallistua Touhukalenteriin :) Jos joku ei huvita tai ei ehi niin ei oo pakko tehä!

   Poista
 2. Olisikohan pitänyt ostaa joulukalenterit koirille, niille on varmaan kans jotain, jos kerran kissoillekin on. Aika hauska idea. :) Kovin paljoa en kotia koristele juuri noiden kahden ylivilkkaan koiran takia.

  Tuo salille tauon jälkeen menemisen jännittäminen on hassu juttu. Eihän sitä tarvitsisi jännittää, mutta mullakin on taukojen jälkeen aina ollut vähän jännittämistä ekassa treenissä, tai siis siinä vaiheessa just, kun on salin ovenkahvaan tarttumassa. Mut siitä jännittämisesta huolimatta tauot tekee välillä hyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ainakin näin Mustissa ja Mirrissä koirien joulukalentereita :) Hyvä etten oo ainoa, joka ei viitsi koristella kotia jouluksi lemmikkien takia. Noi pikkuriiviöt kun saattaa käydä pureskelemassa kynttelikönkin koristeita :'D

   Toi on niin totta! Jotenkin sitä jännittää, että sujuuko enää ollenkaan ja onko kaikki voimat jo ehtineet kadota. Ja levon jälkeen itsellä treenit sujuu jopa yleensä paremmin. Tauot kyllä tekee hyvää aina itse kullekin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)