keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Melkein isona, melkein pienenä

Heh, alkoi tänään huvittamaan, kun join yliopistolla jopa huimat 2 kuppia kahvia ja tuntui, että olin vetänyt ihan hirveet kahviöverit :D Mähän en oo mikään jokapäiväinen kahvinjuoja, mutta juon yliopistolla jos on seuraa ja nyt oon välillä käynyt gradun ohjaajan seurassa tutkijoiden kanssa kahvilla. Imatralla töissä ollessani join kyllä kolme kuppia (sellaisia pieniä kuppeja)  kahvia päivässä ja kaverit sano, että niin se heidänkin jokapäiväinen kahvinjuontinsa alkoi. Eipäs niin käynytkään ;) Ehkä kuitenkin opin siellä juomaan kahvia kuitenkin nautittavana juomana, mutta ei tosiaankaan oo mitään hulluja kahvihimoja. Voin hyvin olla viikkoja ja kuukausia juomatta kahvia.


Kahvijutut sikseen kuitenkin, tänään kävin tekemässä viikon ekan salitreenin. Viime viikolla koitin käydä aamulla salilla, mutta tällä viikolla ei kyllä aamuherätykset oo oikein napannut. Ei edes ajatus niistä. No, jos iltapäivätreenit maittaa niin mikäs siinä :)

Viikko alkoi taas kerran selkä-hauis-vatsa treenillä.  Tää on kyllä mun mielestä myös tosi kiva treeni. Periaatteessa aika hassua, kun treenattavana on selkä ja vatsa, niitten treenaaminen ei oo mun mielestä aina niin kivaa. Mut ehkä tässä on vaan hyvät liikkeet ja toki hauisten treenaaminen on aina kivaa ;)

Treeni näytti tältä:

-Kulmasoutu tangolla myötäote 2x15
-Alatalja kapealla kahvalla 2x15
-Ylätalja leveä vastaote 2x15
-Hauiskääntö seinää vasten tangolla 2x15
-Hauiskääntö istuen kp. yhdenaikainen 2x15
-Vatsarutistus laitteessa 3x15
-Vinovatsarutistus matolla 2x15
-Vartalonkierrot istuen kepillä 3x60
 

Treeniviikot tosiaan alkoi taas alusta ja selkäliikkeisiin pääsin tänään lisäämään painoja, nimittäin viime kerralla sain vikoissa sarjoissa tehtyä ylimääräisiä toistoja. Tosin tällä kertaa painojen lisääminen tarkoitti sitä, että en saanut vikoissa sarjoissa tehtyä täysiä sarjoja. Selkään sain kyllä pumpattua hyvän tuntuman, olin ihan yllättynyt ylätaljan jälkeen, kuinka hyvin jumpatulta selkä tuntui :)

Hauisliikkeissä tälle kerralle ei ollut lisättäviä painoja, koska viime kerralla en saanut tehtyä niitä ylimääräisiä toistoja. Kesällähän multa meni ranne sijoiltaan, kun tein hauiskääntöä ilman rannetukia mutkatangolla. Sen jälkeen oon vähän vältellyt kyseistä liikettä. No tässä ohjelmassa on hauiskääntö tangolla ja sitten sitä on tehtävä ja oon kyllä tykännyt tuosta tosi paljon. Rannetuet on ehdottomasti aina ranteissa! Seinää vasten tehtäessä ja varsinkin pitkillä sarjoilla ei tosiaan pysty mitenkään isoilla painoilla tehdä. Ihan minipainoilla hauista pumppaan, mutta se tuntuma lopussa on sellainen, että hauikset voisi räjähtää :D Tällä kertaa sain tehtyä ylimääräisiä toistoja ja ensi kerralle voikin lisätä painoja! Käsipainoilla tehtävät hauiskäännöt on kyllä mulle ikisuosikki. Yleensä mulla väsähtää vasen käsi ekaks, mut viime aikoina oikea käsi on väsynyt nopeammin, mikä on hassua kun oon oikeakätinen. En sitten tiiä onko hermotuksessa nyt jokin sekaisin vai mitä ihmettä :P

Tänään tajusin muuten sen, että vatsalihaskipu on kyllä kaikista lihaskivuista inhottavin mulle. Ehkä sen takia vatsalihasten teon suhteen tulee helposti löysäiltyä ;)  Se on vaan ihan tosi inhottava polte, enkä kyllä yhtään tykkää siitä, kun polttaa ihan hulluna vaikka tuntuahan toki pitää. Mutta niinhän se varmaan menee, että jokaisella on sellainen lihasryhmä, jonka lihaskipu tuntuu ikävältä.

Mikä on teillä se lihasryhmä, jonka lihaskivusta ette tykkää yhtään?

Otsikko on Haloo Helsingin Melkein sekaisin-biisistä.

4 kommenttia:

 1. Jalat :D varsinkin pakarat ja pohkeet. Yläkropassa ei tunnu läheskään niin pahalta. Tästä varmaan jotain kertoo se, että kävin eilen hierotuttamassa yläkropan (joka ei siis omasta mielestä ollut edes jumissa) ja palautteena tuli, että joka paikka ihan jumissa ja ois syytä hieroo useemmin :D no tästä viisastuneena ens viikolle on varattuna kaks hieronta-aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta taas jalkojen lihaskipu on ihanaa :D Hhaah, kuulostaa hassulta, mut se on ehkä kivoimmasta päästä. Tosin pohkeiden lihaskivusta en tykkää kyllä yhtään kanskaan!

   Voi ei, no onneksi kuitenkin varasit useamman hieronta-ajan! Pitäis kyllä itsekkin, vähän saattais nolottaa hierojalla ku oon varmasti tuhannen turkasen jumissa :')

   Poista
 2. Olka-ojentajat - tuntuu et veri ei kierrä sillon yhtään minnekkään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi on kyllä totta ainakin itsellä ojentajien kohdalla! Tuntuu ettei käsi pysty ollenkaan edes liikuttamaan, kun ojentajia polttelee.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)