keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Miten Heiaheiaan voi kyllästyä?

Liityin Heiaheiaan kesällä 2012, kun mun liikuntainnostus sai sykäyksen liityttyäni Viilingin asiakkaaksi. Blogin alkuaikoina kirjoittelinkin blogiin aina innoissani, kun pääsin Heiaheiassa korkeammalle tasolle. Siitä sai hyvää mieltä, että olin liikkunut jo sen verran, että pääsi korkeammalle tasolle. No ne tasot päättyivät siihen timanttitasoon, mutta enää en koe myöskään tarvitsevani tsemppiä liikkumiseen uusien tasojen avulla. Liikunnasta on tullut minulle jo elämään kuuluvaa rutiinia :)Heiaheia onkin  liikuntauraansa aloitteleville hyvä tsemppari ja sieltä voi hyvin seurailla miten on päässyt liikuntamäärä tavoitteisiinsa ja se on hyvä seuranta väline myös kokeneimmillekin liikkujille. Mutta miksi jotkut sitten kyllästyvät Heiaheiaan? Itse olen ainakin huomannut omissa Heiaheia-kavereissani, että jossain vaiheessa se kiinnostus juttuun lopahtaa, vaikka ennen kaikki treenit on sinne merkattu. Toki on myös edelleen sellaisia Heiaheia-kavereita, jotka ovat jo ennen mun liittymistä Heiaheiaan treeninsä merkanneet ja edelleen treeninsä sinne merkkailevat :)


Kuten ehkä arvaattekin, niin itse en ole Heiaheiaan kyllästynyt. Merkkaan sinne edelleen mun kaikki treenit viime vuonna ehkä unohtui pari treeniä merkata ja tsemppailen kavereita ja joihinkin juttuihin saatan jopa kommentoida jotain. Vaikka en Heiaheian kautta enää tarvitse tsemppiä liikuntaharrastuksiini, niin sinne treenien merkkaileminen tuottaa edelleen hyvää mieltä kuten myös kavereiden tsempit. Ja musta on hauska saada niitä mitaleja, jos on harrastanut monia eri lajeja tai liikkunut jossain lajissa monta kertaa :) On kiva kans seurailla muiden treenejä ja erityisesti, jos joku on kokeillut jotain mielenkiintoista lajia. Heiaheiasta voi myös saada nopeammin kavereiden fiilikset uusimmista jumppaohjelmista kuin blogeista ;)Eniten saan ehkä fiiliksiä, kun oon käynyt testaamassa jotain uutta lajia! Sen sijaan, että painaisin sitä ainaista kuntosalimerkkiä, pääsenkin etsimään testaamani lajin merkkiä! Pienet on ilot ;)

Vuoden vaihteessa Heiaheian ulkoasu muuttuikin ja noitten liikuntalajien merkkien väritkin on 
muuttuneet tavalla tai toisella. Mielestäni se on ihan hyvä juttu vaikka alkuun se valkoinen tausta tuntuikin vähän hassulta niissä palkeissa missä niitä ei ennen ollut, mutta eipä se pahaltakaan näytä. 

Käytättekö Heiaheiaa vai oletteko kyllästyneet siihen? Mitä tykkäätte Heiaheian uudemmasta ulkoasusta? Ja jos olette kyllästyneet Heiaheiaan, niin kertokaa, että miksi ihmeessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)