torstai 1. tammikuuta 2015

Unohda se mitä kyhäsit päiväl

Välillä on kiva ottaa irtiotto arjesta, mutta ainakin itsellä 2 viikkoa reissussa aiheutti sen, että välillä sitä arkeakin kaipasi! Ei turhaan äiti sanonut mulle ettei makeaa mahan täydeltä, kun joskus jollain lomalla puhuin, et oispa elämä aina näin lokoista ;)  Pari päiväähän tätä arkea ehti elellä, kunnes tuli uusi vuosi. Tai toki senkin olisi voinut elellä tavallisen arjen tapaan, mutta uusi vuosi on mainio hetki kerätä kaveriporukka kokoon ja viettää aikaa yhdessä :)


Salille kuitenkin tässä välissä kerkesin ja oli kyllä ihan huippua viikon tauon jälkeen! Maanantaina olin varmaan vähän lomafiiliksissä, koska salilla tajusin, että treenikengät jäi kotiin :'D No, onneksi sitä pystyy ilman kenkiäkin treenata. Tiesin ainakin kokemuksesta, että  lämmittelyssä ei kannata käyttää crossaria ilman kenkiä. Kerran kokeilin ja jalat eivät meinanneet pysyä tukevasti paikallaan. 


Treenit on lähtenyt mukavasti käyntiin ja on mukavaa taas olla takaisin kotisalilla :) Nähdä tuttuja naamoja ja tietää, että missä kaikki treenivälineet ja laitteet on. Viikon tauko salista teki vain hyvää, sarjapainot etenee, toki olis myös liikkeitä joissa ei edennyt. 

Oon ollut tosi tyytyväinen tähän mun nykyseen treeniohjelmaan, mutta nyt Tuukka Heikkinen julkaisikin Treenibunkkerissa uudet ohjelmat (klik). Ja ajattelin, että voisinkin siirtyä tekemään uutta treeniohjelmaa :) Oon kuitenkin tätä nykyistä tehnyt aika kauan ja lihasryhmien treenipäivätkin on olleet pitkään samoja. En halua salilla urautua ja samalla varmasti virkistää vähän mieltäkin salilla, kun pääsee tekemään uutta ohjelmaa! Toisaalta tutusta ja varman olosesta treeniohjelmasta siirtyminen tuntuu jännältä, kun oon niin tottunut tähän ohjelmaan ;) Toki se varmaan ehkä kertoo, että ohjelman vaihtaminen tekee ihan hyvää. Toisaalta uusi jalkatreeni kyllä vähän jo innostaa! Uusi vuosi vietettiin tosiaan täällä meillä kaveriporukan kesken. Joulukadun avajaisten aikaan oli ilotulitukset ja kissoja pelotti ne pamaukset silloin ja päätin että en kyllä uudeksi vuodeksi jätä kissoja keskenään pelkäämään raketteja. Onneksi kavereille kävi, että ollaan taas vuoden vaihde meillä. Pidettiin sälekaihtimia kiinni tai raollaan, soitettiin musiikkia ja vein kissojen pedin meidän makkariin, jotta niillä olisi oma rauhallinen paikka siellä. Hyvin meni vuoden vaihde mielestäni kissojen kannalta. Vähän ne korviaan pyörittelivät, kun alkoi enemmän paukkumaan, mutta sitten loikoilivat jonkun sylissä, leikkivät tai makoilivat omissa oloissaan. Olisi kiva kuitenkin jos ihmiset eivät enää raketteja ampuisi, koska en itse halua joutua tilanteeseen, jossa olen kissan kanssa ulkona ja sitten joku ampuu raketin. 


Me ihmiset taas vietettiin aikaa yhdessä ja syötiin hyvin ja kilisteltiin uuden vuoden kunniaksi! Oli kyllä tosi mukava ilta :)

Mitään uuden vuoden lupauksia en tehnyt, koska en viime vuonna saanut lupaustani toteutettua. Sentään siitä oli se hyöty, että sain siivottua meidän keittiön kaapit ja laitettua ne järjestykseen. Muiden kaappien siivoominen sitten vähän jäi :'D Vuosi 2015 ei myöskään tule olemaan mulle mikään, että nyt mun koko elämä muuttuu. Toki muutoksia tulee varmasti esim. jos molemmat valmistutaan ja saadaan muualta kuin Joensuusta töitä, eli lisää aikuistumista on ainakin tiedossa. Toki itsellä on tavoitteena valmistua tänä vuonna, koska haluan päästä jo kokeilemaan siipiäni työelämässä, muutenkin kuin kesätöiden kautta. Mutta itsellä ei ole tavoitteena mullistaa koko mun elämää tai syntyä uutena ihmisenä tänä vuonna. Pidän mun elämästä tällaisena, mutta en kyllä myöskään sano ei positiivisille muutoksille :)

Kuinka usein vaihdatte saliohjelmianne? Miten teidän uusi vuosi sujui? Miten lemmikit suhtautuivat rakettien paukkeeseen? Tekikö joku uuden vuoden lupauksia?

Tuokoon vuosi 2015 meille kaikille onnellisia hetkiä ja positiivisia muutoksia! Kiitos teille kaikille, jotka olitte viime vuoden mukana blogini parissa ja toivottavasti viihdytte myös tänä vuonna mukana <3

Otsikko on Robinin biisistä Parasta just nyt

10 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta Pia! :) Onneksi kisuilla meni ilta kivasti! Meidän perheen edesmennyt koira pelkäsi kuollakseen raketteja. Annettiin aina rauhoittavaa ja silti se oli iltapäivän ekoista pamahduksista aamuyöhön asti sängyn alla piilossa. :'/ Voi toista. <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle Hanna :) Niitä ei onneksi pahemmin pelottanut :) Olis kyllä ollut harmi, jos olisivat olleet hirveässä stressissä koko illan :( Voi koira rukkaa :( On raketin paukkeet kyllä ikäviä lemmikeille :(

   Poista
 2. Me käytiin kattomassa ilotulitusta, ammuttiin pari omaa pommia, valettiin tinaa ja syötiin tietty herkkuja :D. Saajo raukka pelkäsi pommitusta, onneks lähistöllä ei kovin paljon ammuttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta :) Voi Saajoa :( Onneksi kuitenkaan ei lähistöllä ammuskeltu raketteja!

   Poista
 3. Meillä kisut eivät olleet paukuista moksiskaan, vaikka kaupungin ilotulitus aika kovaa jytkettä olikin eikä edes kovin kaukana meiltä. Makoilivat vain kukin ja loikoilivat, aluksi höristivät hieman korvia että mikäs tuo ääni on mutta eivät sen kummempaa. Uskallettiin rauhassa jättää sitten kisut päikseen kun lähdettiin itse yökylään :)

  Mä sanoin meillä heti että me ei sitten rahoja laiteta raketteihin, koska ne menee kirjaimellisesti taivaan tuuliin - ja meidän kissat eivät ehkä piittaa paukuista, mutta mä piittaan muiden elukoista, jotka niitä pelkää kuollakseen, enkä halua olla siihen osasyyllinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettei kisuja pelottanut :) Ei Korppua ja Jacksoniakaan oo aiemmin raketit pelottaneet, mutta nyt ne niitä jotenkin jännitti :s

   Mä sanoin Antille kans ettei sit mitään raketteja ostele, mut ostipa se pari pientä paukkua :P Mentiin sitten kyllä kauemmas taloista ampumaan, koska en halunnut et lähistöllä lemmikit pelkää sitten paukkuja :(

   Poista
 4. Meillä yksi kolmesta pelkää raketteja, noi pojat sitten vaan ihmettelevät, että mikä sota siellä on syttynyt. Illalla siinä ysin aikaan käytiin ulkona ja kyllähän tuo vanhin piti aikamoista kiirettä sisälle takaisin. Ei se mitenkään paniikissa ole, mutta selvästi sitä pelottaa kuitenkin. Tuttavilla ja kavereilla on sitten sellaisia oikeasti paukkuarkoja koiria, ja se ei ole kyllä ollenkaan kivaa. :(

  Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toista :( Sarakin pelkää raketteja. Ei se paniikissa ole myöskään, mutta kuullessaan rakettien ääntä se hakeutuu lähelle ja saattaa täristä. Tai ainakin näin oli, kun oltiin mökillä yksi uusi vuosi ja ulkona paukku pari rakettia, kun Antti käytti Saraa lenkillä. Ei se kivaa oo :(

   Hyvää alkanutta vuotta sinulle Suvi :)

   Poista
 5. Meidän koira kyllä kuulosteli välillä pauketta, mutta ei juurikaan vaikutusta normaaliin, onneksi! Saliohjelmaa vaihdan n.3 kk välein :) Mulla kuuluu salijäsenyyteen omaohjaaja, jonka kans sit tehdään uusi ohjelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettei koiraa pelottanut :) Toi on kyllä kätevää, että salijäsenyyteen kuuluu omaohjaaja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)