tiistai 10. helmikuuta 2015

Pienin askelin

Blogin alkuaikoina tuli aika useasti otettua kehityskuvia ja pullistelukuvia ja niitä tuli jaettua paljon blogissa. Se oli sitä alkuhuuman aikaa, kun olin ihan äärettömän innoissani kropassa tapahtuvista muutoksista salitreenin myötä. Kun salilla aloitti ihan nollasta, niin kehitys oli melkoisen nopeaa ja ihan pikkuinenkin kehitys tuntui huikean suurelta.

Elokuulta 2014 ja Tammikuulta 2015
Mitä kauemmin sitten oon treenannut ja blogannut, niin niitten kehityskuvien ja postausten kirjoittaminen on vähentynyt. Kehityksestä oon edelleen tosi innoissani, mutta kyllähän sitä tulee hitaammalla tahdilla verrattuna saliharrastuksen alkuaikoihin.  Toisaalta ehkä myös blogeissa kehityskuvien jakaminen on vähentynyt ja sitä mukaan itsekin niitä vähentää. 

Jos suurennuslasilla kattoo niin ehkä pikkasen selkä on leventynyt.

Toisaalta kun salilla on käynyt pidempään ja blogannutkin pidemään niin sitten se kynnys niitten kehistyjuttujen kirjoitteluun nousee. Itsestä tuntuu, että ois oikeasti tapahduttava kropassa jotain mullistavaa, että niitä vertailukuvia viitsisi jakaa. Kun pitäisihän sitä tulosta nyt tulla jo!
 
Itse tiedän, että itse oon se pahin kriitikko. Tuon jalkakuvan suhteen mietin, että onko se asento ja kuvakulma nyt varmasti sama, ettei se huijaa? Tai onko tuossa nyt oikeasti tapahtunut kauheasti mitään ihmeellistä? Ihan naurettavaltahan se kuulostaa, koska kyllähän kuvasta nyt näkee, että jalkojen suhteen on tapahtunut kehitystä!
 
Välillä on hyvä katsoa mistä on lähdetty ja verrata nykytilanteeseen.
'
Tänään otettiin selkäkuva ja olin kyllä siihen hieman pettynyt, kun vertasi vuoden takaiseen kuvaan. Ei ollut tapahtunut mitään huikeaa muutosta. Ehkä ne siipilihakset on vähän kehittyneet, toisaalta asento ja kuvakulma on vähän eri ja itselle oli ainakin mahdotonta ottaa täydellisen samanlaista asentoa. Mutta tästä on hyvä jatkaa :) Ainakin muutosta on tapahtunut ekaan selkäkuvaan verrattuna. 

Hih, sentään jotain kehitystä on kuitenkin tapahtunut, sillä syksyllä kun mitattiin mun hauiksen ympärys niin se oli 30 senttiä ja oli siis pienentynyt sentillä kesästä. No tänään molemmat hauikset oli 31,5 senttiä  :D Vaikka tosiaan hauiksiin en oo niin hirveästi panostanut ja sen huomaa, että niitä on turha veivata monen monta liikettä.  Molemmat hauikset on myös nyt tasapainossa, toukokuussa vasen oli isompi ja nyt molemmat on samankokoiset. 

Mutta siis pienin askelin tässä kehityksen suhteen edetään. Treenaan salilla täysillä ja pyrin syömään tarpeeksi :)

Seuraatteko kuvien avulla salitreenin tuloksia kropassa vai käytättekö mittanauhaa? Kiinnostaako enää blogeissa kehityspostaukset vai onko ne jo menneiden aikojen juttuja?

6 kommenttia:

 1. En mä voi muuta sanoa kuin että sulla on kyllä upee kroppa! Näkee että liikuttua tulee, mutta terveesti :)
  Mä en itse ota kehityskuvia koska tavoitteitakaan ei ole suuntaan tai toiseen, mutta näitä on kyllä muiden blogeista aina kiva katsella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olipa kauniisti sanottu :) Tällaisista kommenteista tulee aina hyvä mieli :)

   Ei niitä kehityskuvia tosiaankaan tarvitse ottaa, kun siihen ei koe tarvetta :) Se on kyllä kans totta, että niitä kehityskuvia on toisten blogeista kiva katsella!

   Poista
 2. Wow mikä kehitys selässä,hyvä hyvä hyvä :)!! Mie oon myös laiskistunu ottaa kehityskuvii ,pitää skarppaa siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä kehittynyt kivasti tuosta ekasta kuvasta :) Ja ehkä pikkuisen vuoden sisällä myös tai siis mielestäni selkä on ehkä pikkasen leveämpi :)

   Niitä kyllä kannattaa välillä ottaa, jos haluaa sitä kehitystä seurata :) Itseä ainakin hieman harmittaa, että ei oo kuvia sellasesta ihan lähtötasosta :P

   Poista
 3. Hienoa kehitystä! Varsinkin noissa kahdessa viimeisessä selkäkuvassa, ihan huikeeta. :) Kehitys hidastuu sen alkuvaiheen jälkeen ja itelleen tulee helposti kriittiseksi, joten sen lisäks että vertailee kahta tuoreehkoa kuvaa keskenään, on hyvä verrata välillä siihenkin, mistä on lähteny liikkeelle. Sit näkee, että onhan sitä tullut jo työtä tehtyä. :) Jalkakuvassa kiinnitin muuten huomiota myös sun olkapäihin, nekin on saaneet lisää muotoa. :)

  VastaaPoista
 4. On se selkä kyllä kehittynyt tosta ekasta kuvasta paljonkin :) Juuri tuon takia otinkin ton alkuaikojen kuvan, että itse tajuaisin, että hei kyllä sitä on tähän päivään mennessäkin tullut kehityttyä alku ajoista!

  Heh, itse ylikriittisenä aattelin et käsien suhteen ei oo vertailukelposia, kun paita on erilailla :'D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)