sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Treeni Fittarilla ja ystävänpäivä

Perjantaina kävin Helinässä Heinillä fiksaamassa mun hiukset kevät kuntoon :) Juurikasvu alkoi taas olla aika jäätävä ja kyllähän se tukkakin vähän kellersi, joten oli kiva saada juurikasvu piiloon ja keltaisuus pois. Yleensä koitan venyttää värjäysväliä ettei tarvitsisi niin usein käydä kampaajalla, mutta nyt tuntui, että haluan piristää ja hemmotella itseäni. Aina ei kampaamoreissulle tarvitse syynä olla joku tilaisuus tai tapahtuma vaan ihan itsensä piristäminen :)


Perjantaille oli suunnitelmissa muutakin kivaa, sillä oltiin sovittu Marikan kanssa treenitreffit Fittarille :) Ystävänpäivän kunniaksi Fittarin jäsenet saivat tuoda kaverin ilmaiseksi treenaamaan ja menin sitten Marikan kanssa. En oo ikuisuuksiin tehnyt yhteistreenejä kaverin kanssa ja Marikan kanssa ei olla myöskään treenattu pitkään aikaan yhdessä, niin olin aika innoissani tästä :) Sain päättää meidän treenin ja tehtiin mun saliohjelman mukainen rinta-olkapää-ojentaja-treeni.


 

Alkuun Fittari vaikutti ihan äärettömän sokkeloiselle! Aulasta pukkariin piti kävellä pitkää käytävää pitkin. Sitten oli crossfit puoli ja kuntosali taas oli ihan toisella puolella ja en edes taida muistaa missä jumppasali oli! No, kun vähän kierreltiin niin sitten ainakin paikallistin missä mikäkin paikka on.  Treenattiin suurimmaksi osaksi crossfit puolella, mutta esimerkiksi kun talja oli varattuna, niin käytiin kuntosalilla tekemässä ristikkäistaljaa rinnalle. 


Fittarin varustelutaso oli mielestäni hyvä ja mä aina ilostun, kun 10 kilon jälkeen käsipainot ei heti pomppaa 12,5 kiloon ja 15 kiloon. Pystyin tekemään vinopenkkiä käsipainoilla 11 kilolla ja ensi kerralla voinkin sitten Viilingissä siirtyä 12,5 kilon käsipainoihin, kun vikassa sarjassa meni yli 10 toistoa! Mielestäni oon kyllä aika hyvin kehittynyt tuossa käsipainoilla tehtävässsä vinossa penkissä. Joskus siinä sai pyristellä hirveästi ja joskus tuli otettua hirveästi takapakkia, mutta nyt toimii :)Kaverin kanssa treenatessa voi myös onneksi aina tarkistaa tekniikoita. Punnerrus menee mulla kuulemma vähän toispuoleisesti, mutta itse en todellakaan sitä huomaa, joten tuntuu vähän vaikealta koittaa korjata sitä. Toisaalta jos tekisi keskittyneemmin ja hitaammin, niin sen virheenkin varmaan huomaisi ja voisi keskittyä siihen tekniikkaan paremmin! Takaolkapäiden liike oli se, josta halusin varmistaa tekniikkaa. Sen kanssa kun aina miettii, että meneeköhän se oikein ja oikeinhan se meni, mutta käsipainojen asentoa vähän korjattiin.
Oli ihan älyttömän kiva käydä treenaamassa yhdessä Marikan kanssa ja tykkäsin kyllä Fittarista treenipaikkana. Vähän tuli sellainen fiilis, että mitä jos vaihtaisin salia, mutta Fittarilla on liittymismaksu  ja minä en mitään liittymismaksuja kuntosalille maksa ja mitään 12 kuukauden soppareita en uskalla tehdä, kun ei tiiä tosiaan et kuinka kauan Joensuussa vielä asutaan. Hassua toisaalta, että salinvaihto tuli edes mieleen, kun viihdyn tosi hyvin Viilingissä :) Toisaalta vaihtelu virkistää ja uusi treenipaikkakin voi tuua lisäintoa treenaamiseen. Ja ehkä se crossfittikin hieman houkuttelee :)

<3
Eilen vietettiin ystävänpäivää :) Joidenkin mielestä ystävänpäivä on vain ällösiirappinen ja kaupallinen päivä ja toiset taas haluaa panostaa siihen hulluna. Itse on sellaista keskikastia! Mielestäni ystävänpäivä on kiva päivä ja silloin on mukava toivottaa ystäville hyvää ystävänpäivää, käydä ystävän kanssa kahvilla ja muistaa jollain pienellä omaa rakastaan. Itse en kyllä tänä ystävänpäivänä mitään Antille hankkinut, kun sovittiin että hän käy ystävänpäivä munkit meille ostamassa :P Itse kun oon yleensä hakenut meille ne syädemen muotoiset donitsit ;)


Antti toikin kaupasta munkkien lisäksi mulle tulppaaneit <3 Voi, että mä ilostuin kyllä kukista, kun en yhtään niitä odottanut. Myös se, että Antti oli ottanut huomioon, että haluan mieluummin leikkokukkia, oli mukavaa :)

Marikan kanssa oltiin sovittu, että mennään käymään kahvilla yhdessä, kuten käytiin viime vuonna.  Koffari oli kyllä ihan täynnä muitakin ystävänpäivän viettäjiä niitä siirappisia ja sitten ihan vaan kahvilla kävijöitä. Oli kyllä mukavaa ja on ollut myös kivaa, että ollaan nykyään Marikan kanssa nähty useammin kuin ennen :) Välillä on hyvä myös muistaa, että ei ystävän tapaamiseen tarvitse aina varata tuntitolkulla aikaa vaan välillä voi myös tavata kiireenkin keskellä. Vaikkakin eilen meillä mitään kiirettä ollutkaan ;) Mutta ehkä tän asian tajuaminen on mahdollistanut myös sen, että ollaan ehditty nähdä useammin :)


Illaksi Antti leipoi meille tosi hyvää porkkanakakkua ja katsottiin yhdessä Ystävänpäivä-elokuva :)Ootteko joskus vaihtaneet salia ihan vain vaihtelun vuoksi? Toivottavasti teillä oli mukava ystävänpäivä, vietitte sitä tai ette :)

8 kommenttia:

 1. Hei tuohan on se sama sali, jossa kävin kesällä Joensuussa vieraillessani! Siellähän törmäsin sattumalta Marikaankin. :D Vaikutti kivalta paikalta tuo sali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ku luulin et tapasitte Energyllä :'D Fittari on kyllä kiva sali :)

   Poista
  2. Eiku joo, Energy se olikin. :D Ei voi kaikkea muistaa. :D

   Poista
  3. No ei todellakaan :D Varsinkin kun on vieraasta paikkakunnasta kyse, niin saattaa paikat mennä vähän sekaisin!

   Poista
 2. Oikein mukavan oloinen ystispäivä ollut teillä :)
  Tarkoititko Arnoldsin sydänmunkkeja? Ne tuli mieleen, kun niillä mekin usein juhlistetaan jotain :)
  Hyvän värinen tukka!

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Arnoldsin sydänmunkkeja oon aina käynyt ystävänpäivänä meille ostamassa :) Nyt Antti kävi paikallisesta leipomosta ostamassa meille munkit :)

   Kiitos Outi :)

   Poista
 3. Vaihtelu virkistää, vaikka oma sali onkin aina paras sali!
  Itsekin kävin perjantaina vierailemassa oman salini vanhoissa tiloissa olevalla uudella kuntoklubilla. Avoimien ovien päivät ovat aina mahtava mahdollisuus saada vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä totta :) Mäkin kyllä pyrin yleensä hyödyntämään mahdollisuuden, jos jollain salilla on avoimien ovien päivä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)