sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Sekaisin Porista

Morjensta pöytään!
Perjantaina puudutin takamustani yli 8 tunnin junareissulla tänne Poriin. Matka kyllä taittui aika sutjakkaasti älylaitteiden kanssa, tosin Pieksämäellä junaa odottaessa tuli vähän tylsää :D Tulin tänne tosiaan sukulaisiani tapaamaan, kun viime kerrasta on jo liian pitkä aika. Asustelen tätini luona ja kyllä ekana iltana jo huomasi, että viime näkemisestä on kulunut ikuisuus kun ei meinattu höpötykseltämme malttaa mennä nukkumaan.

Pakkasin sittenkin tänne reissulle salikamppeet mukaan vaikkei alkuun ollut tarkoitus. Tätini kyseli multa ennen reissuun lähtöä ettei kai haittaa, että hän käy lauantaina kampaajalla ja tajusin, että siinä on mulla sopiva väli käydä tekemässä salitreeni! Alkuun oli tarkotus siis laittaa  treenit pakettiin perjantaina ennen tenttiä, mutta mieluummin siirsin treenin tänne reissuun, niin ei perjantaina ollut hullu kiire. Oli muutenkin hyvä päätös, kun en ollut kunnolla vielä palautunut keskiviikon salitreenistä perjantaina.

K-kuntokeskus loppui tän vuoden tammikuussa, joten salilla käyminen vierailija kortin kanssa ei siis enää onnistu. Tarkkailin netistä salivaihtoehtoja keskustan läheltä ja päädyin valitsemaan treeni paikaksi Pulssin. Aiemmin en ollut siellä koskaan käynyt ja onneksi ystävällinen työntekijä esitteli mulle paikkoja :) Sali oli mun makuun mukavan kokoinen, laite valikoima laaja ja sieltä löytyi yleinen puoli ja naisten sali. Itse menin tekemään treenini yleiselle puolelle, koska siellä ei ollut paljoa porukkaa ja en koe mitään tarvetta, että olisi treenattava naisten salin puolella. Tein viikon vikan treenin eli koko kropan treenin. Onnistuin jäämään pitkästä aikaa penkkitangon alle, kun kokeilun penkata isommilla painoilla ja ei ollut mahdollisuutta laittaa varmistus rautoja. Pyysin vieressä treenaavilta apua ja tulivat heti ottamaan tangon pois :) Heh, olisi kyllä pitänyt tyytyä tekemään se yksi toisto vaan, kun sekin oli niin työn ja tuskan takana :"D Dippitelinettä tuolta ei löytynyt, mutta se avustava laite kuitenkin, jolla sai hyvän ojentajatreenin tehtyä. Kuvassa kyynärpäät on yliojentuneet, eli siis tiedän sen ja pahoittelen jos kauhistutte! Mulla on muutenkin ylitaipuisat kyynärvarret ja en oikein tunne jos ne yliojentuu. "Törmäsin" salilla myös julkkikseen, kun Lauri Tähkä kävi siellä tekemässä treenin eli heh olen melkein sukua julkkikselle ;)

Salilta lähdettiin syömään Rossoon ja tavattiin yksi mun serkuista siellä! Oli kyllä tosi kiva tavata pitkästä aikaa ja hän lähti vielä tätimme luokse kahville, joten rupateltiin ihan tuntitolkulla. Serkku muuten huomautti, että kyllä huomaa et oon salilla käynyt, kun on selvästi lihasta tullut lisää. Se kyllä lämmitti mieltä :)  Varsinkin kun serkku tietää kuinka pikkunen oon ennen ollut. Serkut lapsena kiusottelikin et oon niin laiheliini, kun oon kaupunkilainen ;)

Illasta suunnattiin tädin kaverin synttärijuhliin. Heh, alkuillasta todettiin et nyt kyllä vähän tökkii tämä viinin juonti et ei tänään kyllä pakosti hirveästi lähde kunnes juotiin mansikkamarqaritat ja ei enää tökkinyt viinikään :"D Lähettiin muiden mukana baarissa käväsemään ja oli kyllä Porin yöelämä kyllä taas niin legendaarinen :"""D Ovella portsari varmisti multa 2 kertaa et aionhan vaihtaa mun verkkarit pois ja se oli ihan hassua, kun Joensuussa kyllä ei ikinä kysytä ku kaikki tajuaa et ulkona on kylmä et ne verkkarit on vaan ulkovaatteena. Tai sit näytin vaan Joensuun juntilta, et oli pakko varmistaa etten kai aio olla verkkareissa baarissa :"D Törmättiin baarissa toiseen tätiini ja hänen mieheensä ja vietettiinkin sitten hauska ilta.

Tänään on vähän väsyttänyt, mutta päästiin onneksi lähtemään mummolassa käymään. Toinen serkkuni oli onneksi leiponut taivaallista kasvispiirakkaa, joka auttoi suolaisen nälkään. Oli kyllä kiva nähdä serkkua, serkun tyttöä, mummoa ja pappaa. Vaihdeltiin kuulumisia, katsottiin vanhoja lapsuusajan kotivideoita ja naurettiin niitten hassuille jutuille. Mä olin kyllä lapsena sellainen pullaposki, että :D Toinen serkkuni muuten myös huomautti, etten kyllä oo enää pelkkää luuta ja nahkaa, vaan on kyllä tullut lihasta. Tääkin oli tosi kiva kuulla, kun en edes ollut selittänyt mun salihommista siinä vaiheessa :) Omalle muutokselle helposti sokeutuu ja itsellä kun tää kehitys on niin hidasta että :D

Täällä on siis ollut tosi mukavaa ja aika on mennyt hullun nopeasti. Tänään mummolta lähtiessä mietin et kotimatkalla kyllä saatan kyllä pillittää koko matkan, kun tulee kaikkia ikävä. Onneksi kotona odottaa kuitenkin Antti ja kissat :) Huominen ja tiistai aamu on kyllä vielä jäljellä, joten onneksi on vielä aikaa nauttia sukulaisten seurasta ja huomenna nään myös yhtä blogisiskoa eli kaikkea kivaa on vielä edessä :)

Treenaatteko myös reissussa vai jääkö treenit odottamaan kotiin palaamista? Naiset, treenaatteko salilla muuten mieluummin naisten puolella vai yleisellä puolella jos naisten puoli löytyy. Vatsatreenin muuten tein naisten puolella, kun yleisellä puolella ei ollut tarvitsemaani vatsapenkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)