tiistai 10. maaliskuuta 2015

Voihan pylly!

Viime vuosi oli pyllyn vuosi! Kaikki naiset halusivat kunnon bikini beibe pyllyn.  Toisille se täydellinen pylly oli pieni ja pyöreä ja toisille taas mahdollisimman iso ja pyöreä.  Blogit ja some muutenkin täyttyivät pylly jutuista. Bloggarit kilpailivat keskenään, että kuka saisi kirjoitettua parhaimman tekstin pyllyn treenaamisesta. Kuka osaisi kertoa parhaimmat vinkit miten saada täydellinen pylly.  Lukijat taas innoissaan lukivat pylly tekstejä ja hihkuivat riemuissaan uusista pyllyn treenausvinkeistä. Freddyt nousivat suosioon, että jokainen kadulla tallaaja kiinnittäisi huomion treenattuun takapuoleen.

Some myös räjähti paljaista takapuolista tai ainakin melkein paljaista. Kenen selkä oli parhaiten notkolla, jotta pylly olisi kuin pyöreä persikka. Eikä paljaan perseen näyttäminen somessa ollut mitään ihmeellistä, kun sehän oli vaan kehityskuva.

Meikäläisen pylly ihan lepotilassa.
Huhujen mukaan tämän vuoden pitäisi olla tissien vuosi. Nimittäin erään Kim Kardashianin Selfish-kirjan kansikuvassa näkyvät tissit. 

Miettikää, jos tästä vuodesta tuleekin tissien vuosi? Blogit täyttyvät rintatreeni neuvoista ja ruokaohjeista. Miten saada pyöreämmät tissit tai miten saada terhakammat tissit? Kaikki rintatreenin skipanneet naiset ryntäävät treenaamaan rintaa ja pelkään pyllyn treenaaminen on menneen talven lumia. Some täyttyy tissikuvista ja ehkä nähdään paljaita rintoja kehityskuvien muodossa? Ehkä kehitetään Booby-paita, jossa on saumat tissien ympärillä, niin että kaikki voivat kiinnittää huomionsa treenattuihin tisseihin? Tässä vaiheessa kyllä on pakko itse ainakin nauraa :'D
 
No joo, tulipahan nyt vähän innostuttua ;)

Itse en niinkään lähtenyt kauhealla tarmolla tuohon pyllybuumiin. En oo jotenkaan koskaan innostunut pelkästään yhden lihaksen tai lihasryhmän treenaamisesta, vaan pyrkinyt treenaamaan kroppaa tasapuolisesti. Toisaalta taas mulla on ollut omasta mielestä aika onneton treenipylly, niin en innostunut pyllyhuumasta. Toki treenaamallahan siitä saisi paremman treenipyllyn, mutta enpä kauheasti kiinnostunut tekemään juuri pyllylle eristäviä liikkeitä ainoastaan sen vuoksi, koska treenipylly ja no PYLLY! Jalkatreenit oon tehnyt kiltisti, mutta en oo tehnyt treenejä pyllypyllypyllypylly-mielessä. 

Tän vuoden puolella olen kuitenkin kiinnittänyt enemmän huomiota pyllyyni kuin ennen. Sillä omasta mielestäni se on alkanut näyttää isommalta kuin ennen. Tämä on ollut itselle hämmentävä huomio mitäänsanomattoman pyllyni kohdalla.  Varsinkin kun huomasin, että ennen liian isot shortsini ovatkin nykyään sopivat ja oikeastaan melko piukat.

Vuonna 2013 liian isoina ostetut shortsit.

Pylly samoissa shortseissa vuonna 2015
Eipä tartte vyöllä enää ainakaan köyttää shortseja jalkaan :)  Toki mun nykyisen treeniohjelman jalkatreeni on pakara ja takareisi painotteinen, mutta eiköhän tämä pylly ole muokkautunut ahkerien jalkatreenien ja isompien ruokamäärien ansiosta. Ei edelleenkään mikään super treenipylly,  mutta itselle sopiva pylly ja sellupylly! 

Sanoinko jo tarpeeksi monta kertaa pylly?! Koetteliko pyllyvuosi teidän hermojanne vai olitteko pyllybuumissa mukana? Vai huomasitteko edes, että vuosi 2014 oli pyllyn vuosi?

4 kommenttia:

 1. Ahahaha, ihana Pia :D <3 Mä taidan jatkaa pyllyboomilla, kun en oo niin innokas rinnan treenaaja (ja ei niitä tissejä muutenkaan taida olla...) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Mulle kävis tuo rintatreeniboomi siten, ku tykkään treenata rintaa, mutta valitettavasti mulla ei myöskään niitä tissejä oo ni menis boomi mun ohi xP

   Poista
 2. Ne pyllyotsikoituja blogitekstejä oli välillä ihan hauska seurata, kun niitä tosiaan tupsahteli kuin sieniä sateella. Booby-paitaa ja tissitreenivinkkejä odotellessa... :D Mä en tiedä, minkälainen on sun määritelmä supertreenipyllylle, mutta kyl sulla on hyvä pylly! :) Shortsikuvissa on ihan älytön ero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niitä nyt tuli kuin sieniä sateella :D Saa nähä et alkaako tissiboomi ja lähteekö bloggaajat laumalla siihen mukaan ;) No, ei mulla mitään tarkkaa määritelmää oo supertreenipyllylle, niitä ku on erilaisia :D Kiitos :)

   Itse olin kyllä yllättynyt, että muutos on kuvien välillä noin suuri, kun oon ajatellut et mulla on ihan onneton pylly :'D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)