keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Yoogaia

Nyt on taas aika joka keväisen perinteen eli pääsin mukaan buzzador kampanjaan :D Tää on mun mielestä jopa hupaisaa, että pääsen kerran vuodessa mukaan  johonkin kampanjaan ja se on aina keväällä. No parempi se on kerran vuodessa kuin ei yhdessäkään kampanjassa ;) Toki itse olen vähän nirso kampanjoiden suhteen, että en joka kampanjaan ilmottaudu mukaan. Ja jos ette tienneet mitä buzzadorina oleminen on, niin buzzadoriksi voi liittyä kuka tahansa. Buzzadorit pääsevät mukaan kampanjoihin, sen mukaan miten kampanjat sopivat buzzadorien profiileihin. Buzzadorina oleminen on täysin ilmaista eikä siitä makseta myöskään mitään. Tuotteita ja palveluita pääsee testaamaan ja niistä kerrotaan ystäville ja kampanjoista kirjoitetaan raportteja.  Jos buzzadoriksi ryhtyminen kiinnostaa, niin mulle voi laittaa sähköpostia tai laittaa sähköpostiosoitteensa kommenttiboksiin :)


Kuten postauksen otsikosta näkee, niin pääsin testaamaan Yoogaiaa kuukaudeksi! Oon itse lukenut aiemmin Yoogaista muista blogeista, joten on kiva päästä testaamaan sitä :) Yoogaia on siis Suomessa kehitetty nettipalvelu, josta löytyy jooga-, pilates-, syvävenyttely- ja kahvakuulatunteja.  Palvelunkäyttäjät voivat osallistua livetunneille tai sitten sitten tunnit voi katsoa tallenteilta. Livetunneilla on mahdollisuus saada ohjausta ohjaajalta web kameran kautta ja siis saa itse päättää haluaako, että ohjaaja näkee vai ei. Muut tunneilla kävijät eivät näe toisiaan. Tunteja pitävät sekä suomenkieliset että englanninkieliset ohjaajat. 

Itse olin päättänyt osallistua tänään astangajooga livetunnille, mutta mulle tulikin ongelmia sisäänkirjautumisen kanssa ja tunti ehtikin jo alkaa ja en halunnut aloittaa tuntia kesken. Kun kuitenkin olin päättänyt tänään joogata, niin katsoin tallenteista 45 minuutin Astangha Easy-tunnin, kun sisäänkirjautuminen onnistuikin. Ohjaaja oli englanninkielinen. 


Alkuun oli hankala päättää, et mihin kohtaan laitan läppärin. Ekaksi se oli mulla pöydän päällä, mutta lattialla ollessa en sitten nähnyt ruutua kunnolla, joten siirsin läppärin lattialle. Tunnin alkaessa oli kyllä vähän alkuun hankala keskittyä, kun oli alkurentoutus ja tuli kyllä enemmän vilkuiltua ruutua kuin keskityttyä rentoutumiseen.  Unohdin myös alkuun koko ujjayi hengityksen, mutta kyllä se sitten muistui, kun sain keskittymisestä kiinni. 


Tunnin taso oli tosiaan helppo, joten liikkeetkään eivät olleet kovin vaativia. Ohjaaja kertoi ohjeita selkeästi ja tallenteelta kyllä huomasi, että ohjaaja neuvoi tunnilla osallistujia korjaamaan asentoja.  Ei siis huudellen et sinä siellä vaan muistutti liikkeissä esimerkiksi miten jalat tulee laittaa oikein. Välillä kyllä olin vähän sekaisin, mutta ruutuun vilkaisemalla pääsin kyllä heti perille ja sitten kun muisti, että joogassa liikesarjoja toistetaan usein, niin muisti, että mitä seuraavaksi tehdään.  Nyt oli muuten ohjelmassa tasapaino osuuskin ja se oli kyllä mielestäni kiva :) Hyvin pysyin tasapainossakin. Joogatunneilla nuo tasapaino osuudet on siitä kivoja, että ne ei kestä yhtä kauan kuin balancessa. Tai kyllä niissä asennoissa ollaan, mutta ainakaan tuossa helpossa astangassa tehtiin vain yksi tasapainoliike. 


Ainakin ensimmäisen kokeilun perusteella voin sanoa, että Yoogaia vaikuttaa toimivalta palvelulta, tietenkään omasta mielestä tuo nyt ei ihan vastaa ”oikealla” joogatunnilla käyntiä, koska siellä ohjaaja käy korjaamassa asentoa, jos tekee väärin. En kyllä yhtään ymmärrä mistä se sisäänkirjautumisongelma tuli.

Itse, kun en ole videolta jumppaillut kauheasti, niin eka tunti oli vähän tällaista säätöä. Maton olisin voinut laittaa parempaankin kohtaan, kun sohva oli välillä tiellä! Anttikaan ei oikein tajunnut et mulle ei voi mitään päivän uutisia huudella, kun haluan keskittyä joogamaan ;) 

Nyt kun mulla on tää palvelu käytössä sen 30 päivää, niin tästä tule hyvä osa mun kehonhuoltoa, joka tulee toivottavasti nousemaan jopa 2 kehonhuoltoa sisältävään tuntiin viikossa. Yoogaian palveluita voi käyttää kuinka usein vaan, mutta en nyt aatellut alkaa hulluna jumppailemaan, vaan ihan omien fiiliksien mukaan meen. 

 
Täähän ei nyt oo mikään blogikampanja, mutta aattelin tästä blogissa, kertoa kun liittyy aiheeseen ja ehkä teitä lukijoitakin saattaa tämä kiinnostaa :) Aion näistä Yoogaian tunneista kirjoitella muutenkin tän kamppiksen aikana, mutta  buzzadorina olemisesta ja buzzadoriksi ryhtymisestä kirjoitan vain tässä postauksessa. Kaikissa Yoogaiaan liittyvissä postauksissa on kyllä sitten tunnisteena ”Buzzador”. 

Ja hei, jos teitä kiinnostaa kokeilla Yoogaiaa, niin sitä on nyt mahdollista testata 2 viikon ajan ilmaiseksi kampanjakoodilla YOOGAIATRIAL2015

Oletteko kokeilleet Yoogaiaa? Jumppailetteko muutenkin paljon videoiden mukaan?

2 kommenttia:

 1. Mulla meni vähän tuo kamppis ohi vahingossa, mutta ehkä voisin tarttua tuohon kahteen viikkoon :) Oon tykännyt käydä lämpöjoigassa, se tekee todella hyvää, mutta nyt kun iho on kovin kuiva niin olen suosiosta jättänyt menemättä, tunti kuumassa huoneessa ja hikivesivaluu, niin iho ei tykkää :/

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuli kaksi kommenttia. Julkasin nyt tän ensimmäisen :) Hassua ettei tullut sitä "kommentti näytetään hyväksynnän jälkeen" tms tekstiä :o.

   No mutta kuitenkin! Harmi, että sulla meni toi kamppis ohi :( Itse innostuin siitä heti, kun sain sähköpostiin viestin siitä ja kävin heti ilmoittautumassa mukaan sinne :) Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla tuota kahden viikon ilmaiskokeilua :)

   Mä en oo ikinä käynyt lämpöjoogassa, sitä ois kyllä kiva kokeilla :) Harmi ettei sun iho nyt siitä tykkää :( Itsekkään en kyllä tiiä mitä kasvojen iho nyt tykkäis, ku noi aknevoiteet kuivattaa sitä entisestään. Hikijumpan jälkeen kasvoja polttaa ja kirvelee ku hiki ärsyttää kuivaa ihoa :(

   Poista

Kiitos kommentistasi :)