tiistai 28. huhtikuuta 2015

Kyllä ne asiat hoituu

No nyt on kaikki asuntoasiat Kouvostoliittoon muuttoa varten kunnossa :) Helpotus ja huokaus. Tai no periaatteessa olin alkuun varma, että asuntoasiat hoituu mahdollisimman helposti, kuten ne hoitui Imatralle muuttaessakin. Nyt alkuun näytti vaan siltä, että olisin joutunut muuttamaan kesäksi soluun. Sehän olisi tarkoittanut sitä, että olisin antanut kissat kesäksi Antille hoitoon ja ollut sitten yli 3 kuukautta ilman kissoja! Onneksi kuitenkin pikkaisen selvittelemällä sainkin yksiön ja muutetaan kissojen kanssa kesäksi sitten yksiöön ja meillä on taas sitten oma piha kuten Imatralla ollessa. Asunnon koosta tai asunnosta muutenkaan nyt ei ole kauheasti hajua, sen näkee sitten muuttaessa. Tärkeintä nyt on kuitenkin, että kolmistaan sinne kissojen kanssa muutetaan <3


Joidenkin mielestä toki varmasti kuulostaa hassulta, että on suuri hinku saada pitää kissat kesällä, mutta kun ne on niin älyttömän tärkeitä ja niistä on tosi paljon seuraa :) Vaikka Imatralla olin yksin niin kissojen ansiosta en tuntenut itseäni kuitenkaan niin yksinäiseksi kuin olisin voinut tuntea.  Ja en ole vaan tottunut olemaan niistä erossa kamalan pitkiä aikoja. 

Asuntoasian selvittyä otin myös enemmän selvää tulevasta asuinalueestani ja helpotuksekseni kaikki paikat tuntuvat olevan kohtuullisen lähellä! Ruokakauppaankin on alle 2 kilometriä matkaa. Itse vähän pelkäsin jotain 10 kilometrin matkaa ja sitä olisikin kiva kurvailla edestakaisin polkupyörällä.  Paikkakunnalta löytyy juna-asemakin, joten Kouvolan keskustaan pääsenkin vähän nopeammin kuin olin uumoillut. 

Nyt muutto alkaa tuntua ihan todelliselta ja kauhunsekaisen jännityksen sijaan oon alkanutkin innolla odottaa sitä mitä kesä tuo tullessaan! Paikkakunta vaikuttaa kivalta, perhettä tuun näkemään varmaan useammin kuin koskaan Joensuuhun muuton jälkeen ja Anttia on mahdollista nähdä useammin kuin aikaisempina kesinä.Tosin yksi pähkinä mulla on kesänä purtavaksi! Mille kampaajalle meen oikein Kouvolassa??  Ihan lähiaikoina ei tarvitse kampaajalla käydä, kun eilen kävin. Mutta pitäähän se silti sitten selvittää, että minne kannattaa Kouvolassa suunnata hiusvärinsä fiksauttamaan. Kauheeta, kun Heini tän värin mulle on tähän sekoittanut ja jos joku muu kampaaja tekeekin mun tukasta keltaisen! Kouvolalaiset siis vinkkaamaan hyvästä kampaajasta! Hinta ja laatu ois kiva olla kohdillaan. Tiiän kyllä, että kampaajalla käynti maksaa, mutta kun Helinässä on kohtuulliset hinnat, niin en viitsisi mitään ryöstöhintoja sitten maksaa kuitenkaan. ”Tänään” kävin flow-joogassa ja nythän alkaa olla niitä viimeisiä kertoja ennen muuttoa ja lisäksi Sykettä-jumpat taitavat lähteä toukokuun puolella kesälomille. Viime viikolla en käynyt joogaamassa, kun en jaksanutkaan lähteä keskustaan pelkän joogan takia :'D Näillä viimeisimmillä tunneilla kertaillaan liikkeitä, joita ollaan tässä kevään mittaan tehty. Itselle kyllä tuli tänään silti uusia liikkeitä, mutta enhän mä kyllä ihan kaikilla tunneilla ole ollutkaan. Tunnin alkuun kroppa oli ihan jäykkä ja hengityskään ei kulkenut yhtään, kurkusta tuli pelkkää pihinää eikä kohinaa. Tunnin edetessä oli kyllä mukava huomata kropan notkistuvan ja rentoutuvan. Alaspäin katsovassa koirassa ei tarvinnutkaan tuskailla pohjejumien kanssa ja liikettäkin sai niin sanotusti syvennettyä. 

Oon itse ollut aika tyytyväinen mun tän vuoden kehonhuoltoon. Ei sitä kehonhuoltoa tule edelleenkään kehuttavia määriä viikkoon, mutta on ainakin edes ollut tuo yksi vakkaritunti ja yoogaia kampaniassa mukana ollessani kehonhuoltoja tuli jopa 2-3 kertaa viikkoon. Nyt oonkin vähän miettinyt, että pitäiskö kesällä ostaa yoogaialta pari kuukautta, että tulisi oikeasti tehtyä kehonhuoltoa.

 Sitä kyllä ehkä mietin enemmän sitten, kun selkiytyy, että miten kesän liikkumiset lähtee käyntiin. Ja jos onnistunkin ilman ohjausta tekemään kehonhuoltoa itsekseni, niin en yoogaiaa tarvitse. Nyt kun kesällä ei ole sitä sohvaa, niin ehkä olisi helpompi rullailla tai venytellä, kun sohva ei houkuta tietokoneelta sarjoja katsellessa. 

Miten saatte motiovoitua itsenne kehonhuoltoon? Itsellä kun käy juurikin niin, että kun oon tuhannentulimaisen jumissa, niin sitten vasta venyttelen tai rullaillen :'D Pitäisiköhän ottaa joku tavoite syksyksi esim. venymisessä? 

6 kommenttia:

 1. Hius&Kauneus MariS! Itse käyn Jonnalla, mutta Mari ja Laura tekee mielettömän hyvää työtä myös! :) https://www.facebook.com/HiusKauneusMaris

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin kyllä kattomassa ton heti ku mietin kampaamoja Kouvolassa ;) Mut en mistään löytänyt hinnastoa hiusten suhteen :( Kuitenkin haluun tietää hintaluokan ennen ku meen kampaajalle ettei hintataso oo aivan järkyttävä!

   Poista
 2. Siis mä en voisi kuvitellakaan olevani Natusesta erossa edes päivää, saati sitten kolmea kuukautta! :D Eli ymmärrän kyllä täysin. ;)
  Mä rullailen kaksi kertaa päivässä selän ja tarvittaessa muut paikat, pari kertaa viikkoon tulee ainakin jalat rullattua myös. :) Mun on vaan pakko tai en kykene melkein elämään enää. :'D Sieltä se motivaatio löytyy! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tainnut olla kissoista pisimpään erossa viikon ja sekin tuntuu jo hullun pitkälle ajalle! Helpottaa kyllä älyttömästi et voin pitää kissat mun luona kesän <3 Toki olisin käynyt varmaan joka viikonloppu tai ainakin melkein joka kissoja moikkaamassa Antin luona mut ei se olisi ollut toki sama asia.

   Itsellä löyty pohkeiden venyttelyyn motivaatiota just tuollasen kautta! Kun koko ajan tuntu, että sääret räjähtää, niin niitä oli pakko venytellä melkein joka päivä!

   Poista
 3. Kiva, että suinkin kesänkuviot on selkiytynyt :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)