perjantai 24. huhtikuuta 2015

Mitä musaa toi tyyppi oikein soittaa?

Mun fiilis eilen Bepopissa! Örh! Kun kerran on jo sanonut ettei enää ikinä halua sinne poppiin eksyä, niin miksi sinne pitää mennä silti pettymään?

Ennen kuitenkin eilistä approilua kävin salilla tekemässä yhteistreenin piiitkästä aikaa Freyan kanssa. Siis me ei olla hullun pitkään aikaan treenattu yhdessä ja ennen taas treenattiin melkein aina yhdessä! Kun alettiin treenaamaan eri saliohjelmilla ja Freyalle tuli treeneistä taukoja rasitusvammojen takia, niin sitten ne yhteistreenit vaan jäi. Eilen kuitenkin heräteltiin niitä henkiin. Vieläpä aamusalin merkeissä, mikä ei ole mun vahvuuksia ;)Tehtiin yhdessä selkä-hauis treeni ja itse tein sitten siihen päälle ojentajat ja vatsat.  Tehtiin Freyan treeniohjelman mukainen treeni. Kiva se on itsekin tehdä välillä erilaisia treenejä ja lihaksetkin saa uutta ärsykettä :)

Treeni näytti tältä:

-Alatalja 2x12 1x13
-Ylätalja vastaote 2x12 1x14
-Latsit laitteessa 2x12 1x15
-T-kulmasoutu 2x12 1x14
-Pullover (s) 3x12
-Facepull (s) 2x12 1x15
-Hauiskääntö mutkatangolla 3x12
-Hammer kp istuen 2x12 1x15
-Dippi 15/11/9
-Push down 3x12 1x15
-Lantionnostot 2x15 1x18
-Hoover 3x1min
 Latsi laitetta en oo piitkään aikaan käyttänyt. Joskus käytin sitä selkätreenissä, mutta mua sattui siinä kyynärpäähän ja tuntui etten saanut kunnon tuntumaa latseihin sillä. No syynä on varmasti ollut se, että oon käyttänyt vaan liian isoja painoja.  Oon myös saattanut yliojentaa mun käsivarsia, jonka takia kyynärpäähän on sattunut. Kun mulla on kaikenlisäksi ylitaipuisat käsivarre niin :'D Nyt otin painoja ihan maltillisesti ja tuntuma oli hyvä eikä kyynärpäihin sattunut ollenkaan. Tuli kyllä tuosta laitteesta ja liikkeestä sellanen fiilis, että voisi ottaa sen joskus selkätreeniin mukaan. Tehtiin vielä siten, että niin sanotusti yksi käsi kerrallaan. Sai keskityttyä kunnolla siihen treenattavaan lihakseen.
Selkätreeni otti kyllä tosi hyvin selkään ja selkä oli kyllä hyvin juntturassa aika kauan treeninkin jälkeen :D
Hauiskääntöjä tehdessä mutkatangolla kyllä mietitytti, että miten sitä on joskus tullut tehtyä isommilla painoilla? Enkä siis tosiaankaan oo tehnyt mitenkään selkä mutkalla. No toki oon tehnyt lyhyempiä sarjoja, että heti pitempien sarjojen tekeminen tuntuu paljon raskaammalta! Haboja tehdessä oli kyllä hyvä muistutus kuinka toisen tsemppi on tärkeetä! Nykyään, kun tulee treenattua paljon yksin, niin pakosti ei yksin saa tehtyä sitä ihan viimeistä toistoa, kun ei saa tsempattua itsestään loppuja irti. Tuli kyllä hammereita tehdessä naurettuakin, kun Freyalla oli aivan järkyttävän tuskaiset ilmeet vikoissa toistoissa. Oli vaikeaa tehdä omaa sarjaa siinä, kun alko naurattaa :D

Kyllähän treeni kyllä kahdestaan tehtynä kesti kauemmin kuin yleensä. Itse teki mieli vähän skipata vatsojen teko, mutta tein ne silti kiltisti! 

Eilen irtisanoin myös muuten mun salijäsenyyden Viilingistä. Kun lähden kesäksi Kouvolaan, niin sitä ei mielellään maksele turhaan salikorttia, jossa ei käy. Tää tosiaan tarkottaa myös sitä, että syksyllä en sinne myöskään palaa. En voi tehdä enää mitään vuoden soppareita, kun en tiiä yhtään missä oon valmistumisen jälkeen jos siis valmistun maaliskuussa. Todennäköisesti suuntaan sitten sinne Energylle, koska hinta ja laatusuhde on tosi hyvä ja siellä ei tarvitse tehdä mitään vuoden salisopparia. Todennäköisesti otan vaan salikortin ja käyn sitten Sykkeen jumpissa. Syksyyn on toki aikaa ja ei tiiä jos Viilingissä tarjotaan lyhyemmän ajan opiskelijasopparia. Mut suunnitelmia on aina hyvä olla valmiina!Illaksi suuntasinkin 8-approon suorittamaan tohtorin tutkintoa! Aamulla sää oli kyllä tosi masentava, mutta onneksi se sentään meni parempaan päin, koska olisi ollut ikävä vaihtaa paikkoja pubista toiseen räntäsateessa. Oli kyllä taas tosi kivaa ja tärkeintä siinä onkin, kun pääsee viettämään aikaa opiskelukavereiden kanssa :)  Jatkot oli itselle sitten vähän pettymys, kun popissa se musiikki oli nyt millasta se nykyään aina on blääh! Joko musta on tullut kauheen nirppa tanssimusiikin suhteen tai tylsä, mutta oikeasti viimeksi oli joskus syksyllä hauskaa baarissa! Tosin en mä nyt mitenkään paljoa oo tässä baareissa ravannutkaan. Lähdettiin ystävän kanssa aika aikasin pois ja käytiin sitten grillillä ennen kotiin lähtöä. Mähän en oo ikinä käynyt grillillä baarin jälkeen, et pitihän se nyt viimeistään kokea :D Käytiin Joensuun parhaalla grillillä ja kasvishampurilainen oli kyllä ihan älyttömän hyvä!  

Tänään ei onneksi ollut mikään kauhea dagen efteri, vähän on suuta kuivannut koko päivän

Minkälaisia jäsenyys käytäntöjä teidän kuntosaleilla on? Saako jäsenyyden helposti tauolle vai onko se tauko-ominaisuus maksullinen? Oon itse vähän kyllästynyt tähän venkslaamiseen jäsenyyden kanssa.

ps. Otsikko on Antti Tuiskun Peto on irti-kappaleesta.

2 kommenttia:

 1. Mie on todennu tuon ihan saman, että popissa soi nykyisin tosi huono musiikki :( käyn nykyisin niin harvoin baarissa (jos keikkoja ei lasketa :D) nii ois kiva et siel sois hyvä musiikki.

  Ilonassa tykkään ko siel on se ns. suomipuoli ja sen takia ollaan yleensä siellä jos lähetään ulos :D mut nyt oon tosiaan käyny pari kertaa popissa, kerran juhlii kaverin synttäreitä ja nyt approssa. ei ihan hirveesti viihytty siellä tanssilattialla :D

  ja hei kiva oli nähä pikaisesti approssa :) tohtoriin saa jo juoda ihan kivasti :D itellä oli (onneks) vasta cumu nii ei ollu mitään oloja aamulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en tajua yhtään et miten se laatu on huonontunut noin surkeaksi! Siis ekoina opiskeluvuosina siellä käydessä tuli tanssittua koko illan ja nyt approssa tuli tanssittua vaan pari biisiä. Ois kyl tosiaan kiva, että kun ei usein käy niin sois ees hyvä musiikki!

   Ilonan suomipuoli on paras <3 Olin ihan super pettynyt, kun se ei ollut silloin Räkiksen jatkoilla auki :(

   Niin oli :) Onneks pystyy syömään ja laulamaan ni vähän helpottaa taakkaa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)