sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

#RunCareReActivate

Postaus on osa ASICS:n ja Stadiumin bloggauskisaa.

 Tiedätte varmaan kuinka helposti urheiluvaatteita ja tarvikkeita tulee aktiivisena liikkujana hankittua ja niitä vanhojakin treenitarvikkeita kerääntyy nurkkiin, vaikkei niitä enää käyttäisikään. Urheilulajiin sopivat kengät on ihan todella tärkeät liikkujalle kuin liikkujalle, koska melkein joka lajissa käytetään kenkiä. Kenkiä käytetään paljon ja joskus niitä saattaa kertyä useampi määrä, kun halutaan kivemman näköisiä kenkiä tai huomataan, että tarvittaisiin kenkiin enemmän tai vähemmän vaimennusta. Kenkiä sisään ajaessa saattaa huomata ettei ne olekaan omalle jalalle sopivat. Mitä niille ylimääräisille kengille sitten yleensä tapahtuu? Useimmiten ne jäätävät kaapin perukoille lojumaan.Nyt onkin mahdollisuus tehdä kevätsiivous ylimääräisille kengille ja tehdä hyvää osallistumalla Stadiumin ja ASICSIN hyväntekeväisyyskampanjaan Run Care Re:Activate. Käyttämättömät kenkänsä voi viedä Stadiumin myymälöihin. Lahjoitetut lenkkikengät lähetetään Tansaniaan LiiKe ry:n toimesta eniten apua tarvitseville ihmisille. Monet tansanialaiset eivät edes omista kenkiä ja kenkien puute voi olla este töissä- tai koulussa käynnille. Kenkien puute on myös terveysriski, sillä kengättömyys lisää loukkaantumisriskiä ja voi altistaa taudeille ja virheasennoille.
   Kampanja on ollut käynnissä jo 8.4 alkaen ja jatkuu 3.5 asti. Kuka tahansa voi lahjoittaa nurkassa pölyttyvät juoksukenkänsä Stadiumin myymälöihin. Myös siis ihan Jonna  sunnuntai Juoksijasta keihänheittäjä suosikkiini Tero Pitkämäkeen, joka onkin jo lahjoittanut käyttämättömät kenkänsä tansanialaisille.

Jos olet uusien juoksukenkien tarpeessa kampanjaan osallistumalla voit saada alennusta uusista juoksukengistä. Kampanjaan osallistumalla saat 10 euron alennuksen ja ASICS juoksupaidan ostaessasi ASICS juoksukengät. Alennus koskee siis kaikkia ASICS juoksukenkiä, myös jo alennettuja. Eli jos on tarvetta uusille kengille ja vanhoja ei halua kerätä nurkkiinsa pölyttymään ja haluaa tehdä vielä hyvää, niin eikun nokka kohti Stadiumia!  


Toivottavasti mahdollisimman moni tähän kampanjaan osallistuisi, jotta apua tarvitsevat saisivat kengät! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)