tiistai 12. toukokuuta 2015

Faktoja minusta

Taas on aika tehdä hieman kauan aika sitten saatu haaste! Oon kyllä tehnyt tämän haasteen aikaisemminkin, mutta siitäkin on jo aikaa. Lisäksi blogiin on tullut lukijoita samanlaisen haasteen tekemisen jälkeen lisää, niin  tässä saattaa tulla niille lukijoille faktoja, joita he eivät ole tienneet :)

 

Eli sain Iinalta tammikuussa 2014 haasteen 11 faktaa, vastausta ja kysymystä.

Haasteessa kerrotaan 11 faktaa itsestään, vastataan haastaneen bloggaajan 11 kysymykseen ja keksitään 11 kysymystä seuraaville haastettaville. Itse en nyt kysymyksiä tee enkä haasta ketään, koska oon tehnyt tän haasteen aikaisemmin ja se on myös kiertänyt monessa blogissa!

Eli ne 11 faktaa!

 1.  Tykkään  tosi-tv ohjelmista.  

2.  Harrastan paljon hyötyliikuntaa päivässä, mutta se saattaa johtua ihan paikkakunnastakin ! Espoossa kuljin paljon matkoja bussilla, mutta täällä Joensuussa pyöräilen melkein kaikkialle.

3.  Ylianalysoin paljon omia kissoja! ”Onko ne onnellisia?” ”Onko niillä kaikki hyvin?” ”Kai aktivoin niitä tarpeeksi?” Tää tapa pitäisi lopettaa, kun se on ihan saamarin ärsyttävää!

4. Tykkään matkustaa pitkiä matkoja enemmän junalla kuin autolla. Junassa voi tehdä kaikkea, kun autossa taas kyllästyy kuoliaaksi ainakin siinä vaiheessa, kun akku loppuu laitteista tai tulee huono-olo.

5. Ajan itse autolla harvoin, koska jännitän autolla ajamista. Tai se harvoin ajaminen ajaa tähän jännittämisen oravanpyörään.

6.  Pidän blogissa vähän maltillisempaa linjaa verrattuna ”tosi elämään”.  Kotona Antti saa kuunnella vähän väliä mun paasausta jostain aiheesta ! Kirjoitan blogiin kuitenkin oman mielipiteeni, mutta en niin kärkkäästi.

7. Tykkään meikata ja laittaa hiukset kivasti

8. Pelkään ulkopuoliseksi jäämistä, koska sitä on käynyt näin aikuisiälläkin.

9.  Vaikka olen tosi sosiaalinen, niin välillä tarvitsen sitä yksin vietettävää aikaa.

10. Tykkään enemmän olla pienessä porukassa kuin suuressa laumassa ja juhlissakin hakeudun yleensä saman tyylisten tyyppien seuraan ja olen heidän kanssaan illan, kuin että säntäilen juttelemassa kaikille. Eli isossa porukassa en pakosti ehdi tutustua kaikkiin, kun en vaan osaa liihotella juttelemassa kaikille!

11. En osaa vastata kysymyksiin lyhyesti tai kertoa mistään lyhyesti :D

 
Sitten ne 11 kysymystä!

1. Mistä blogisi nimi tulee?
Se tulee ihan siitä, että innostuin liikkumisesta niin paljon, että sitä voisi sanoa liikuntakärpäsen puraisuksi!

2.Suosikkielokuvasi?
Ööö. Apuaa, onko mulla sellasta :D En osaa kyllä tästä nyt mitään heittää!

3. Lempiruokasi ja –juomasi?
Tykkään niin monenlaisesta ruuasta. Itse tehty pizza on super hyvää, mutta niin on myös katkarapu-halloumjuusto-salaatti ja makaroonilaatikkokin on hyvää! Cokis Zero ja Pepsi Max on mun lemppari juomia.

4. Suosikkiharrastuksesi?
Varmaankin syöminen ja television katselu!

5.Valehteletko usein?
En, mutta saatan joskus päästää valkoisa valheita? ”Onko kissa ollut pöydällä viime aikoina?” ”Eeeeiiii tietenkään?” *koittaa pyyhkiä kissankarvoja pöytäliinalta*

6. Jos joutuisit autiolle saarelle ja saisit ottaa mukaasi yhden biisin, mikä biisin valitsisit ja miksi?
Jos nyt lonkalta heittää niin Robinin Onnellinen-biisin, koska se tekisi onnelliseksi!

7. Mitä pelkäät?
Pelkään, että kissoille käy jotain ikävää. Etten valmistu ikinä. Tulevaisuus pelottaa muutenkin, kun en tiedä mitä se pitää sisällään.

8. Suurin unelmasi?
Että saan elää ihan tavallisen ja onnellisen elämän!

9.  Jos voittaisit miljoona euroa, mitä ostaisit ensimmäiseksi?
Asunnon

10. Kuka on esikuvasi?
Äiti

11. Unelma-aamiaisesi?
 Sellainen, missä on mahdollisimman on monia mun lemppari vaihtoehtoja tarjolla. Sellainen brunssityylinen.Tulikos teille jotain yllätyksiä musta tän haasteen myötä :D?

2 kommenttia:

 1. Hah, tykkäsin erityisesti tosta kuudennesta faktasta. :D Mielipiteitähän pitää olla. :) Ja mulla on ihan samat nuo kohdat 8-10. Vaikka olen sosiaalinen, niin silti huomaan, että isossa porukassa väsyn aika helposti ja viihdyn paremmin pienemmän ihmisjoukon kanssa. Ja tosiaan kaipaan välillä (aika useinkin) ihan omaa rauhaa. Sitten jaksaa taas olla sosiaalinen! :) Mut viihdyn kyllä loistavasti myös yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhi, omaan kyllä paljon mielipiteitä, mut mielestäni blogikin on kivempaa luettavaa, kun vähän mietin mitä kirjotan :D

   Mä oon aina ollut sellainen kaverin kanssa nyhvääjä ja se toistuu varmasti myös isossa porukassa ollessa, että oon sit enemmän joidenkin tiettyjen ihmisten kanssa. Toki tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja niinkin esim. juhlissa pyrin, mut helposti sitä jää ihmisten kanssa juttelemaan pidemmäksi aikaa joiden kanssa on samoja ajatuksia ja juttu luistaa hyvin!

   Itsekin viihdyn yksin hyvin mut jossain sekin raja menee ja kaipaan kipeästi seuraa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)