keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Paluu tangolle

Onnistuin olemaan viime viikolla sairaan nopea ja ehdin ilmottautua syksyn ekalle tankotanssitunnille ennen kuin tunti meni täyteen. Oon viimeksi käynyt tankoilemassa maaliskuussa, että taukoa on ollut ihan kivasti. Pääsin keväällä ainoastaan kahdelle tankotanssitunnille, koska en ollut ilmoittautuessa vaan tarpeeksi nopea. Nyt tiiän miten toimia ni ehkä pääsen useammalle tunnille ! Eli ennen ilmottautumisen alkua ilmottautumissivulle päivittämään sivua koko ajan :'DVähän epäilin, että osaanko enää mitään. Viime tunnilla opin istumaan tangolla, kun ekalla tunnilla se ei onnistunut.

Unohdin ottaa tunnille hikipyyhkeen ja se oli kyllä virhe! Oli vähän vaikeampaa ku tankoa ei pystynyt pyyhkimään ja hikoilin kuin saunassa.

Spinnit oli mulla ihan hyvässä muistissa. Silloin kun kävin ekalla tunnilla niin oli jo vaikeeta saada spinnejä pyörimään mut nyt se onnistui. Oli ihan kiva huomata ettei tarvinnut aloittaa ihan nollasta. Ja se on huippu fiilis kun pyörähtelee tangolla vaihdelleen suuntaa. Ja nyt kun olin peilien ympäröimänä tunnin alussa, ni ei ne mun pyörähdykset nyt näyttäneetkään niin kömpelöille mitä kuvittelin et ne näyttää.Kokeiltiin sit tangolla istumista ja seisomista mut ne ei luonnistuneet yhtään. Vielä kun oli mun vuoro olla spinnitangossa ja se oli ihan hitsin liukas ja pyörähteli vielä. Enkä tuntunut yhtään edes muistavan miten ne jalat piti siinä tangolla ristiä. Ja poltti sisäreisiä vaan niin pirusti!

Kokeiltiin myös tankoa vasten "päälläseisontaa" eikä se multa kyllä onnistu ja en oikein uskallakkaan sitä kokeilla, kun pelottaa et vedän ihan mukkelismakkelis.
Tehtiin myös inverttejä eikä nekään luonnistu multa yhtään. Toisaalta kans vähän turhautti, et tehdään niin vaiketa juttuja, jotka kuuluu jo kokeneemmille. Ku mä en oo niin etevä et tsädääm osaan kaiken vaikean heti. Ja pää ylösalaisin oleminen tangolla ei tunnu edes kivalta ajatukselta ku en osaa ees perus pitoja!Mut ehkä ensi kerralla opin sitten taas istumaan tangolla :D

Ensi viikon tunnille en valitettavasti pääse sillä ilmottautuminen alkoi samaan aikaan ku tunti alkoi, joten se meni tottakai heti täyteen.
Toivon, että pääsen useammin tankoilemaan et oppisin paljon enemmän ja samalla ehkä rohkeuskin kasvais ja uskaltaisin tehdä inverttejä tai muita.

Mut oli kyllä kivaa päästä tankoilemaan pitkästä aikaa <3 Kyllä mä joskus vielä käyn jossain ihan oikeassa tankotanssikoulussa alkeiskurssilla :) Kunhan joskus sellaiseen kaupunkiin pääsee asumaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)