torstai 15. lokakuuta 2015

Hups!

Hupsista! Tässähän on aikaa hieman vierähtänyt taas edellisestä postauksesta. Syy löytyy yksinkertaisesti siitä, että edellisen postauksen loppuviikosta sairastuin flunssaan ja olin melkein 3 viikkoa treenaamatta. Ei siis ollut kauheasti inspistä kirjoittaa treeniaiheiseen blogiin mitään flunssatarinoita tai jotenkaan muita kuulumisia. Ja kuten yleensä muulloinkin, kun ei ole tullut liikuttua, niin ei kauheasti ole huvittanut muiden blogejakaan lueskella.


No eilen katkaistiin Antin kanssa tämä mun treenitauko, kun käytiin yhdessä salilla treenaamassa. Tai no ihan rehellisesti kyllä jumppaamassa :D Tehtiin noin 35 minuutin pituinen rinta-hauis-vatsa treeni. Mutta hyvähän se on aloittaa treenitauon jälkeen kevyesti ja oli mukavaa huomata, että treenaaminen maistuu tauosta huolimatta :)  En malta kyllä odottaa, että pääsen taas kunnolla treenaamaan :) Treenit tuo myös hyvää rutiinia arkeen!


Tässä on kyllä nyt tunnustettava, että ei tuo jalkapöytä ole ollut normaali sen jälkeen, kun se kipeytyi ekasta juoksutunnista. Silloin kun se on ollut parempi, niin olen käynyt juoksemassa ja muussa jalkapöytää rasittavassa liikunnassa. Mutta viimeksi pesäpalloa pelatessa jalkapöytä kipeytyi sitten pahemmin uudestaan. Tai ei siis itse pelissä vaan seuraavana päivänä. Sen jälkeen tajusin ettei tässä ole mitään järkeä, että oikeasti jalkapöytä pitäisi saada nyt kuntoon. Tosin se ei ole normalisoitunut tällä melkein 3 viikon levolla :P Toki on tullut hyötyliikunnan muodossa paljon kävelyä, niin se on vaikuttanut!

Olen siis ollut tyhmä ja sekin on vähän hävettänyt ja laskenut bloggausmotivaatiota. En tykkää valehdella blogiin tai esittää, että kaikki on kunnossa vaikka oikeasti treenaan kipeällä jalalla.


En nyt kuitenkaan aio tätä treenitaukoa jatkaa vaan aion treenata sillä tyylillä, että jalkapöytä ei rasitu. Salilla pystyn edelleen treenaamaan ja jalkojakin soveltaen ainakin hilavitkuttimilla ja pystyyhän jotain peppujumppaa tekemään ilman, että joutuu jalkapöytää rasittamaan. Lisäksi vesiliikuntaa voi ainakin harrastaa. Sykkeen kalenterissa on onneksi allasjumppa, johon olen ensi viikolla menossa :) Lisäksi halutessani voin mennä lähi uimahalliin vesijuoksemaan tai uimaan. :) Eli liikkumaan pystyn kuitenkin! En uskalla kyllä mennä edes kehonhuoltotunneille ellei ne nimenomaan ole venyttelytunteja, koska joogaan liittyvillä tunneilla joutuu usein varaamaan yhdelle jalalle painoa.

Pitää vaan nyt olla maltillinen, koska oma vikahan se on ettei tuo jalkapöytä ole parantunut nopeasti. Mullahan on aikoinaan ollut hiusmurtuma tuossa samassa jalkapöydässä ja se on myös aikaisemminkin rasittunut todella kipeäksi. Viimeisen rasittumisen aikaan osasin sitten levätä ja muistaakseni kipuilu meni ohi parissa viikossa. Tai taisin olla silloin kerran lähdössä kipeän jalan kanssa lenkille, mutta käännyin heti kotiin ekojen juoksuaskelien jälkeen, kun tajusin ettei tässä ole mitään järkeä!Tässä liikuntatauon aikana olen vääntänyt gradua, tosin nyt se jumittaa, koska en tiedä miten aineistoa kuuluu käsitellä! Tai en osaa käyttää niitä siihen tarvittavia ohjelmia :( Olen myös ollut reissussa! Ekaksi pyörähdin kotikonnuilla, koska äiti oli ostanut mulle ja itselleen liput Ela-showsta. Lisäksi näin tottakai ystäviä, käytiin äitin kanssa Helsingin kissakahvilassa (<3) ja kävin juhlistamassa Monnan 35-vee juhlia :) Eli kaikkea kivaa puuhaa tässä on ollut! Nyt sitten mökkeillään Antin ja kisujen kanssa ja kohta on suunta kohti kotia ja normaalia arkea :) Vaikka on ollut tosi kivaa puuhaa, niin kyllä helpottaa, kun normaali arki taas koittaa :D

 

Eli eiköhän tässä myös vähitellen palailla normaaliin bloggaamisrytmiin, kun pääsee taas liikkumaan :) Toivottavasti ette kaikki lukijat ole tämän tauon aikana ehtineet hävitä!

6 kommenttia:

 1. Noniin tätä oli odotettu! :) Hei mistä ihmeestä toi kuva on otettu, jossa kissa on tuolla katon rajassa? Ooksä ottanu sen johonkin yliopiston luokkaan mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, että joku on odotellut :) Kuva on otettu Helsingin kissakahvilasta :) Kyseessä on Pete-kisu eikä Korppu tai Jackson :D

   Poista
 2. Jep tätä postausta on odotettu, ei oo lukijat kadonneet! ;)
  Harmi juttu tuo jalkapöytä, toivottavasti se ei kauaa kipuilisi. Onneks siitä huolimatta voi liikkua, kun valitsee lajit oikein.

  Aika hauska toi viimeisen kuvan nukkumapaikka. Saisko sen vaikka kiinnitettyä seinälle tms? Vai näenkö omiani että siinä ois joku kiinnitysjuttu... Oot ollut nättinä liikkeellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)

   Onneksi jalka on ollut nyt parempi :) Pitää ottaa vaan nyt rauhassa, että se paranee nyt kunnolla :)

   Tuolla pallolla on sellainen jalusta, että käsitykseni mukaan se ei ole mihinkään kiinnitettävä :D Kiitos :)

   Poista
 3. Juu ei täältä mihinkään olla kadottu. :) Toivon kovin, että sun jalkateräongelma on lievempää laatua kuin tämä omani! Ja varmasti onkin. :)

  Kiva, että olet päässyt reissaamaan! Tsemppiä gradun tekemiseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee :) Kyl mä ainakin toivon, että on pienempi juttu. Nyt on jo parempi, mut pitää ottaa rauhassa :)

   On kyllä ollut kivaa, mutta kotonakin on kiva olla :) Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)