tiistai 17. marraskuuta 2015

Jännittäviä aikoja

Oon jotenkin niin uponnut tähän gradumaailmaan, että sitä tuntuu suorastaan järisyttävän ajatuskin siitä mahdollisuudesta, että edessä saattaisi olla talvi-kevät-kesä ja syksy Kouvola. Yleensä en mainitse blogissa työnhausta, koska ikäväähän se on tulla sitten kertomaan, jos paikkaa ei saa! Tosin joka keväisestä kesätyöpaikan hakemisstressistä oon blogiin tainnut marista :D Nyt kuitenkin olen niin innoissani ajatuksestakin, että paluu Kouvolaan voisi olla mahdollinen, etten malta olla siitä mainitsematta! Ei sillä, että Joensuussa olisi jotenkin kamalaa, mutta muukin tekeminen kuin graduttaminen olisi kivaa :)


Olin ajatuksesta tänään niin innoissani, että allasjumpassa hymyilin kuin idiootti! Tosin tunnille mennessä tuntui, että koko maailma oli vastaan mun tunnille menoa. Ekaksi mun kengännauha kiertyi pyörän polkimen ympäri ja sainkin alkuun tuumailla, että miten pystyn pysähtymään ilman että kaadun. Selvittelyssä meni aikaa ja sen jälkeen matkan varrella tuntui koko ajan olevan punaiset valot tai muita esteitä.

Pääsin kuin pääsinkin jumppaan ja oli kyllä kiva päästä allasjumppailemaan pitkästä aikaa. En ole vähään aikaan siellä käynyt, koska tunti on mennyt aina täyteen, kun olen unohtanut ilmottautua ajoissa. Vesi on jotenkin tosi kiva elementti liikkua ja tykkään allasjumpasta vaikkei se mikään hikijumppa olekkaan :) Tosin musta tuntuu, että yleensä teen kaikki liikkeet aina kauheen vakavalla naamalla ja mahdollisimman tehokkaasti, kun ollaanhan sitä tultu liikkumaan :D


Ilmottauduinkin jo ensi viikon tunnille :) Nyt muuten tuntuu, että Sykkeen tunneille ei ole enää niin kamala kiire ilmottautua, kun vertaa alku syksyyn. Keskiviikon tankotanssitunnillekin ilmottauduin vasta 5 minuuttia ilmottautumisen alkamisen jälkeen, kun aikaisemmin sellaisesta ei voinut haaveillakkaan! Ehkä ihmiset ovat nyt kokeilleet mahdollisimman monia lajeja ja löytäneet omat kivat lajit, joten joka tunnille ei ole niin suurta tunkua? Vai oliko kyseessä vaan perinteinen syksypiikki kesän jäljiltä kuin kuntosaleilla? Mene ja tiedä :P Mut mukavampaa näin ettei tarvitse aina haukkana olla odottamassa ilmottautumisen aukeamista :)Alkaa muuten pikku hiljaa näyttämään siltä, että talvi on tullut Joensuuhun :) Lumi suli kyllä lauantaina pois, mutta tuli uudestaan takaisin <3 Musta tuntuu suunnilleen siltä kuin kesä olisi tullut, hahah ihan hassua :D Mut lumi vaan tuo sitä valoa, mitä oon tän kaiken pimeyden keskellä kaivannut. Lisäksi ollaan laitettu joulujuttuja kotiin, koska ollaan ekaa kertaa joulu kotona <3 Aikaisemmin oon laittanut vaan kynttelikön, mutta nyt ostettiin jouluvaloja :) Jouluvalotkin tuo kivaa valoa ja tunnelmaa eivätkä oo niin raakoja kuin muut valot.

Tällä hetkellä on siis aika odottava ja innokas fiilis, mikä on pitkästä aikaan tervetullutta :) Ootteko laittaneet jo joulujuttuja kotiin? Vai onko liian aikaista? Jackson onnistui jo kynttelikön tiputtamaan ja olin varma, että se hajosi, mutta onneksi lamppujen vaihdolla korjaantui. Saa nähä, että kuinka paljon sitten joulukuusi tulee turmeltumaan kissojen kynsissä :D Mut pakkohan niiden on joskus kuuseenkin tottua! Mutta se sitten lähempänä jouluaattoa ;)

6 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin tänne suunnille mikäli suunnitelma toteutuu! :) Jospa meidän tapaaminenkaan ei jäisi sitten vain suunnittelun tasolle... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toteutuut :) No nyt oisinkin sen verran pitemmän aikaa, että on sen näkemisen onnistuttava useamman kerran ;)

   Poista
 2. Voi että kun tänne eteläänkin saatais jo talvi! Alkusyksy on kivaa aikaa, mutta tää pimeä ja kurainen loppusyksy sais jo väistyä talven ja lumen tieltä. Täällä ei oo edes räntää satanut vielä.

  Mä en ajattele jouluvaloja pelkästään jouluisina vaan yleisemmin valoa ja tunnelmaa luovina koristevaloina. Muut joulukoristeet laitan vasta myöhemmin, mutta erilaisia valoja voi mun mielestä ihan hyvin pitää koko tän pimeän vuodenajan ajan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on kyllä kivaa, mutta sitten ku ruska katoaa ja on vaan pimeetä ja pimeetä, niin kyllä sitä lunta alkaa odottaa!

   Hei, hyvä pointti et valot on ihan tunnelman tuojia ja muutenkin valoa tuovia eikä pelkästään jouluvaloja :)


   Poista
 3. Hei siistiä tuo työjuttu! Kiva, jos mahdollisuus toi piristystä arkeen. :) Ja jos sit taas ehdittäis nähdä! :)

  Ei vielä joulujuttuja. :D En pysty fiilistelemään mitään jouluun liittyvää ennen kuin saan nämä tentit ja muut deadlinet alta pois. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ois! Tässä pitää vielä jonkin aikaa odotella et sais tietää saanko paikan vai en :'''''''''''''D No ois kyl tosi kiva nähä ja ku oisin koko kesän siellä ni voisin keretä sun äidin kanssa niihin suokävelyihin jos niitä vielä järjestetään :)

   Hööh, no en kyllä yhtään ihmettele et deadlinet ahistaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)