keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Jacksonin joulutervehdys

Mjau!

Nyt on aika vihdoin rauhoittua joulun viettoon ja toivottaa jokaiselle tätä Mamin blogia seuraavalle hyvää joulua! Meillä täällä nuo ruokkijat ja rapsuttelijat on hääränneet päivästä toiseen erilaisia ruokia laittaen, siivoten ja toivat sisälle jopa puun! 
Pakkohan sen puun alla on välillä lötkötellä, onhan se nyt niin kummallista, että sellainen meille tänne on tuotu. Jotain koristeita siihen laittoivat ja koitin niitä vähän heilutella, mutta heti kiellettiin :( Onneksi oon sentään voinut puuta vähän maistella kostoksi ;) 
Ollaan muuten nyt ensimmäistä kertaa joulu täällä Joensuussa! Yleensä ollaan reissattu joulun aikaan aika paljon. Tämä järjestely on ehkä hieman mukavampi, ettei tarvitse istua pahoivoivana autossa. Autolla matkustaminen on kamalinta mitä tiedän :(

Toki hieman ikävä tulee niitä muita rapsuttelijoita ja ehkä sitä pitkäkoipista koiran kuvatusta.  Mutta ihan pikkiriikkisen vaan sitä koiraa! Eikä sille saa kertoa, koska muuten se innostuu tavatessa taas liikaa ja pitää pyytää Korppua komentamaan. Aika noloa, kun minua  se ei tottele. 
Viime vuonna se koira muuten innostui lahjojen avaamisesta niin paljon, että meinasi mennä jo minultakin hermot! Mutta tiedättehän millasia koirat ovat...

Mutta nytpä eksyin aiheesta. Tarkoitus oli kertoa, että näin joulun alla minäkin olen osannut olla kärsivällisempi ja kiltimpi. Yleensä kun Mamilla on vähäänkään kiirettä ja hän ei ole huomioinut minua tarpeeksi, niin olen heti huutamassa ja joskus ehkä tiputtelen kahvipannuja tai viinilaseja. Mutta jouluun kuuluu kiltisti olo ja Mami on ollut nyt paljon kotona, niin minäkin voin antaa anteeksi. Kunhan ruoka, juoma ja rapsutuspalvelu pelaa! 

Sitäpaitsi vain kiltit kissat saavat lahjoja ja kaikki vuoden tuhmuudet unohtuu, kun näin joulun alla olen  näin kiltti ja ihana! Vaikka ihana olenkin aina ;) Minua ei voi vaan vastustaa!

Ainakin jossain paketissa kuulosti olevan kissoille kuuluvaa tavaraa! Mutta kissamummo tietääkin minun aina olleen kiltti ;) Mamin mielestä me ei lahjoja tarvita, kun hän ostaa ympäri vuoden meille niin paljon ruokaa ja leluja. En minä sille mitään voi, että lelut alkaa kyllästyttää vaan niin helposti!  Mami on  vieläpä mennyt hukkaamaan mun kaikista rakkaimman suosikki pallon, että ihan oma vika, kun joutuu aina uusia leluja ostelemaan.


Vaikka ihmisten joulu on täynnä kaikenlaista huseeraamista, niin me kissat emme ainakaan paljoa joululta toivo. Itseasiassa olisi mukavaa, että joulu olisi samanlainen kuin kaikki muutkin tutut ja mukavat päivät. Kaikki ihmeellinen ja jännä on vaan pelottavaa. Kerran pelästyin Mamin siivotessa, että nyt me muutetaan! Muuttaminen on autoilun lisäksi kamalinta maailmassa. 

Läheisyys, ruoka ja hyvä mieli on joulussa tärkeintä (ruoka kuitenkin ehkä etusijalla). 

Muistakaa siis pitää meistä kissoista ja muista eläimistä, mukaanlukien hölmöt koiratkin, hyvää huolta myös joulun alla! Me emme joulusta niin ymmärrä, mutta kivaahan se on kun rapsuttelijat ovat kotona ja hyvän tuulisia. 

Hyvää joulu kaikille! MJOUUUUUU!

2 kommenttia:

 1. Voi että, on se kurjaa, jos kielletään kuusenkoristeilla leikkiminenkin! :D

  Hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Enkä saanut edes lahjanarua syödä :(

   Kiitos joulun toivotuksista!

   Hyvää uutta vuotta sinulle!

   T.Jackson

   Poista

Kiitos kommentistasi :)