keskiviikko 24. helmikuuta 2016

No mitä kuuluu?

Kun bloggaustauko kesti yli kuukauden ajan, niin ajattelin päivitellä tässä nyt mun kuulumisia. Toisaalta tuntuu, että oikein mitään sen kummoista ei ole tapahtunut, mutta toisaalta on tapahtunut ihan hirveästi!

 Ekaksi, tammikuussa sain jo varmistettua itselleni kesätyöpaikan! Voitte vaan uskoa kuinka helpottunut ja onnellinen olin siitä, että mun ei tarvitse koko kevättä viettää murehtien, että saanko kesätöitä :) Kesä tulee vietettyä tänä vuonna Koillis-Savossa, mutta onneksi koti ei ole tänä kesänä kaukana jos koti-ikävä iskee!

No kesätöiden saamisen myötä ostin itselleni auton! Olen aikaisempina kesinä onnistunut välttämään auton ostamisen, mutta tällä kertaa tarvitsen välttämättömästi töissä autoa, niin auton osto tuli eteen. Eihän siihen oo kuin viimeiset 3 vuotta tullut säästettyä :D


Vaikka auton sain ostettua kohtuu hinnalla, niin voi jestas kuinka paljon kuluja se aiheuttaa vakuutuksien ja autoveron myötä, bensat mukaanlukien! Lisäksi mukana on myös huolta ja murhetta, että mitä jos auto hajoaakin :'D Mistään nuoresta autoyksilöstä kun ei ole kyse.

Tällä viikolla oonkin "harjoitellut" autolla ajoa ja ajellut ihan tyhmiä matkoja autolla :'D Mutta koska viikonloppuna mulla on edessä pitempi ajomatka, niin vähän on otettava tuntumaa liukkaaseen säähän.


Lisäksi mulla alkaa tuuraus mun aikaisemmassa kesätyöpaikassa. Kivaa, että pääsen vähän tekemään muutakin pelkän graduttamisen ohella :) Vähän pitää kertailla vanhoja muistiinpanoja, kun en ole vähään aikaan kyseisessä paikassa työskennellyt :D

Gradu on edennyt tässä ja sivuja on jo yli puolen välin :D Tai en tiedä monta sivua graduun tulee, mutta yli 20 sivua on jo kasassa!! Tosin en tiedä, että deletyttääkö ohjaaja melkein kaiken :'D Pieni toivo siis elää, että valmistun joskus. Lopputentin koitan päästä tekemään huhtikuussa, jotta sitä ei tarvitsisi murehtia et pitää vielä sekin tehdä, kun gradu on valmis.


Tämän kuun alussa koin kauhean motivaation puutoksen liikkumisen suhteen. Ei yhtään huvittanut mennä pidemmälle jumppailemaan. Päätin ratkaista asian niin, että kävin mieluummin juoksemassa jos ei huvittanut pyöräillä jumppapaikalle. Hassuahan se on, kun lopetin syksyllä juoksemisen, kun se alkoi ärsyttämään ja motivaatio loppui ja nyt motivaatiopulassa päätin alkaakin juoksemaan taas :D Mutta se on kivaa, kun ottaa rennosti!

Salilla en ole käynyt vähään aikaan ja en ole myöskään käynyt akrobatiassa viimeisen ärsytystunnin jälkeen. Päätin, että ei mun ole pakko pakottaa itseäni tunnille, josta tuntuu etten osaa yhtään mitään :'D Ja salilla käynti ei ole tällä hetkellä oikeastaan kiinnostanut. Tosin pian pääsen sali-intoa taas herättelemään, saa nähä onnistuuko :D!

Siinä mun kuulumiset lyhykäisyydessään :) Eli periaatteessa paljon on ehtinyt tässä kuukauden sisällä tapahtua :D

6 kommenttia:

 1. Onnea kesätyöpaikasta! :)Tosi kiva tilanne, kun ei tarvii koko kevättä murehtia siitä, saako töitä vai ei... Auton omistaminen ei tosiaan oo halpaa! Mekin ostettiin vuosi sitten auto, johon heti jouduttiin tekemään suht kallis remontti. Saatiin kyllä auton ostohintaa tingattua sen remontin vuoksi sentään. Sitten tuli eteen uusien kesärenkaiden osto ja ensi talveksi täytyykin hankkia uuudet talvirenkaat, kun nuo tänhetkiset alkaa olla aika lopussa jo...

  Kiva että bloggaat taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on kyllä tosi helpottavaa ettei töistä tarvii enää murehtia :)

   Joo, ei oo kyllä halpaa ei! Mullakin menee auto huomenna huoltoon. Onneksi ei pitäisi olla mikään megakallis korjaus, kun kyseessä on oven korjaamista ja autoliike suostui tulemaan vastaan sen korjaamisessa. Mut kyllä vähän ärsyttää :P

   Kiva, että on mukavaa kun palasin taas bloggaamaan :)

   Poista
 2. Akrobatiassa on sama turhautuminen mullakin iskenyt, ja lopetin sen siihen (vuosia sitten, mutta silti). Tällä hetkellä olen innostunut Romwodin-harjoitteista (syvävenyttelyä ja hengitysharjoitteita yms). Ihana tehdä aamuisin, kannattaa kokeilla viikko ilmaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis mua alko vaan ärsyttää ku en osaa ees mitään alkeellisia juttuja ja osa osas vaikka mitä :'D Eihän kuin harjoittelemalla opi, mut tajusin sen et turha mun on itseäni siihen pakottaa, jos se ei tunnu mukavalta.

   Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta tuo Romwod! Pitää kyllä varmaan testata :)

   Poista
 3. Miksi et vaan ostanut uuden karheaa audi a3, kuten eräs toinen opiskeleva bloggaaja tässä hetki sitten osti? Siinä ei varmasti tule mitään yllättäviä huoltoja ihan heti eteen kun laatumerkin auto on alla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)